Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישה מחברת ליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית לא קונה רכב משומש אם אין בתא המנוע אבק "בריא" שצריך להיות שם. ככה אפשר לראות אם היתה נזילת שמן, או מים פרצו ממערכת הקירור והשאירו סימנים של טיפות, או שהיתה תאונה ויש כמה חלקים חדשים.

במגרשי המכירה של חברות הליסינג והטרייד אין רואים תא מנוע מלוקק בריח של תותים. זה מבריח אותי.

דייקנות היא הכישרון לנחש בכמה הצד השני יאחר

פורסם
שוק הקטנות חיסל את שוק המשפחתיות הגדולות.

הקיה ריו של היום יותר גדולה מהקורולה של שנת 2000, שהייתה הסטנדרט.

יכול להיות שליאת מעוניינת בקורולה כי היא צריכה רכב "משפחתי" - בהחלט יכול להיות שהריו תענה על הצרכים שלה.

עדיף ללכת לסוכנות ולעשות נסיעת מבחן. לפני שקונים רכב טחון בכסף גדול, שווה לבדוק האם בכלל כדאי להתעסק איתו.

אני גם לא מדבר על רכבים כמו דאצ'יה לוגאן, שמציעה רכב משפחתי אוטומטי מלא ב-70K ועם 5 שנות אחריות. נכון, אין ממש פוזה או מראה מודרני במיוחד - אבל בכ"ז - חדש, זול, אחריות מלאה 5 שנים.

תודה על הרעיון. למען האמת כלל לא ידעתי שזה המחיר לריו אוטומטית. הייתי בטוחה שמתחת ל100K אפשר אולי למצוא רק ידניות או דאצ'ה (שזה די דרעק מבחינת בטיחות לפי מה שהבנתי) ולכן אפילו לא חיפשתי באתרי היבואנים.

אנחנו נהיה בקרוב 3 אנשים אבל אכן לא צריכים משפחתית ענקית אלא משפחתית צנועה שתכיל עגלה עם אמבטיה בבגאז' תספיק.

זה בכלל לא רעיון רע לחפש אוטו חדש כשכמעט כל שוק המשומשות הסבירות היום נשלט ע"י חברות הליסינג.

פורסם

אם כך אולי תשקלו רנו קליאו סטיישן?

או פיאט טיפו?

שתיהן יכילו אמבטיה בקלות ויתנו מספיק מרווח למשפחה של 3 (ואפילו 4 אם מדובר ב-2 ילדים).

יש גם את הפאביה ספייס לאוהבי TSI (קצת מעל התקציב אבל אפשר לבדוק מה המחיר "האמיתי" בסוכנות).

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

אני שמח שהצלחתי להאיר רעיון חדש בפניך.

אם אכן אין לכם צורך במשפחתית גדולה (שרק לפני עשור הייתה נחשבת רכב "מנהלים" בגודל שלה) - אז מכונית סופר מיני עם ישבן יכולה לעשות את העבודה - שוב, רק לפני עשור מכונית מהסוג הזה הייתה נחשבת למשפחתית רגילה לגמרי.

ההפרשים בין מכונית כזו חדשה לחלוטין לבין מכונית משפחתית במחיר מופקע, פשוט לא מצדיקים את רכישת המשומשת. המכונית החדשה תשמש אתכם שנים רבות בלי תקלות ובעיות ותפתור אתכם מהצורך להחליף מכונית תוך 3-4 שנים. את הרכב החדש אפשר להחזיק 7-8 שנים בלי בעיה בכלל.

פורסם

יש לי רכב חברה ואף פעם לא עשיתי קקי בבגאז!

כן ביצעתי מאחור המלטה של פרה:

וברצינות, הרכב שלי (קורולה) בן שנתיים+ עם 45K ונראה בפנים כמו חדש,

כך שיש ויש.

אני מניח אבל שרכב כזה "יחטף" עבור בני משפחה או חברים של חברת הליסינג.

בהצלחה בכל מקרה

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
אם כך אולי תשקלו רנו קליאו סטיישן?

או פיאט טיפו?

שתיהן יכילו אמבטיה בקלות ויתנו מספיק מרווח למשפחה של 3 (ואפילו 4 אם מדובר ב-2 ילדים).

יש גם את הפאביה ספייס לאוהבי TSI (קצת מעל התקציב אבל אפשר לבדוק מה המחיר "האמיתי" בסוכנות).

יש סיכוי שאם אני אגיד פיאט או רנו בבית באמת לא נצטרך משפחתית גדולה כי הוא יפנה לרבנות.

אני שמח שהצלחתי להאיר רעיון חדש בפניך.

אם אכן אין לכם צורך במשפחתית גדולה (שרק לפני עשור הייתה נחשבת רכב "מנהלים" בגודל שלה) - אז מכונית סופר מיני עם ישבן יכולה לעשות את העבודה - שוב, רק לפני עשור מכונית מהסוג הזה הייתה נחשבת למשפחתית רגילה לגמרי.

ההפרשים בין מכונית כזו חדשה לחלוטין לבין מכונית משפחתית במחיר מופקע, פשוט לא מצדיקים את רכישת המשומשת. המכונית החדשה תשמש אתכם שנים רבות בלי תקלות ובעיות ותפתור אתכם מהצורך להחליף מכונית תוך 3-4 שנים. את הרכב החדש אפשר להחזיק 7-8 שנים בלי בעיה בכלל.

מסכימה וגם האחריות נקודה חשובה פה...

פורסם
יש לי רכב חברה ואף פעם לא עשיתי קקי בבגאז!

כן ביצעתי מאחור המלטה של פרה:

וברצינות, הרכב שלי (קורולה) בן שנתיים+ עם 45K ונראה בפנים כמו חדש,

כך שיש ויש.

אני מניח אבל שרכב כזה "יחטף" עבור בני משפחה או חברים של חברת הליסינג.

בהצלחה בכל מקרה

אתה פנינה בעולם הליסינג. בכל מקרה אפילו בתוך החברה שלי קשה להשיג מהר את המכוניות הטובות שמחזירים..

פורסם

הקליאו בשוק כבר 4 שנים ובינתיים מוכיחה אמינות טובה ובכלל רכבי רנו בשנים האחרונות מוצלחים מאוד.

הטיפו חדשה יותר אך יחד עם זאת היא מכילה מכלולים ותיקים ואמינים (מדבר בעיקר על גרסת הסדאן 1.6).

אם רכבים אירופיים כאלה מוקצים אצלך, תבדקו סוזוקי בלאנו או יונדאי i20, רכבים פחות חזקים ופונקציונליים אבל בעלי מוניטין אמינות מצויין ומאובזרים לא רע, הבגאז' שלהם יכיל אמבטיה+עגלה.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

• תוכן חדש...