Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא התכוונתי להמיס לנוזלי התכוונתי לעוות , פוליש ידני לא יעזור בכלום .

אה, זה הבדל של שמיים וארץ. לעוות, כן. בעבודה לא נכונה ובלחץ לא אחיד כנראה שזה מה שיקרה. אני לא יודע בקשר לעבודה ידנית. פוליש עשו פעם גם ידני, אבל צבע ולכות לא מתקרבות בקושי שלהן לזכוכית.

carpro , לא carplan.

תקרא ביקורות על המוצר ואופי השימוש, לי אין נסיון עם המוצר, רק מודע לקיומו.

http://www.autogeek.net/carpro-ceriglass-polish.html

will do

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צריך פדים מיוחדים וכל הזמן לראות שהשמשה לא מתחממת יותר מידי בכללי אני גם לא ממליץ להפעיל ביטוח שמשות העבודה בארץ לא הכי מושלמת ובטח שלא השמשה החלופית

.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם
אל תיכנס לזה אין בארץ מומחים שעושים םוליש לשמשה, עבודב חובבנית יכולה להרוס את התכונות של השמשה ואפילו להמיס אותה.

אני ציפיתי בננו את השמשה קדמית וטפו טפו טפו שנתיים החומר מחזיק כמו גדול.

נסחפת קצת.

פוליש לזכוכית זה דבר מקובל ולא שונה בהרבה מפוליש לצבע.

כמה סרטונים שמסבירים טוב כיצד לבצע פוליש לשמשה:

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ציפוי קאוטינג אצלי כבר מחזיק שנתיים על השמשה הקדמית , לפעמים אני מוצא את עצמי בגשמים חזקים בכבישים מהירים ללא מגבים.

זה אחד הסילנטים הכי חזקים ועמידים בשוק.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

בוקר טוב,

ברשותי סיאט לאון חדשה ( בת 3 שבועות ).

לצערי בזמן שניגבתי חרא של ציפורים שהפציצו לי את השמשה, כנראה איכשהו בכשרוני הצלחתי לשרוט את השמשה בשריטות ממש ממש מעצבנות בדיוק מול השדה ראיה של הנהג, זה דיי מציק לי ומקווה שאני אצליח לסדר את זה, השריטות מאוד דקיקות וניגוב עם ג'ילדה לא עזר להוריד אותם...

יש איזה דרך להוריד שריטות על שמשה ? האם פלסטלינה יכולה לעזור ?

פורסם

יש פוליד יעודי לשמשה, אצרף קישור אם תרצה.

להבא, לשלשת ציפורים יכולה הכיל חצץ(כן הם ממש גאונים שהם אוכלים אבנים XD ), ניגוב צריך להיות מבוצע ע"י ריסוס QD או אם אין לך אז ספרי חלונות גם יעבוד, ניגוב יבוצע ע"י הנחת מטלית מעל ללשלשת וכאילו לנסות לאסוף אותה מהשמשה/פח(לא לנגב ולימרוח וכו')

פלסטלינה מורידה משקעים עיקשים לא עושה פוליש כדי להוריד שריטה.

המשך יום מעולה וגשום,

איליה

• תוכן חדש...