Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הונדה סיוויק 2017 (1.5L) נרכשה לפני חודשיים מאדם פרטי , אין הסטוריית תאונות, נבדקה במכון רישוי.
היום בעל הרכב שם לב לבועות שרואים בתמונה לכל אורך שמשה הקדמית, לפי המדבקה על החלון, החלון מקורי והוא משנת 2017.
מה דעתכם? האם זה תקין או שהשמשה הוחלפה?
  image.thumb.jpeg.4c02b561e89506aecfb7057315da30ae.jpeg

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם

החלפת שמשה לא מופיעה בתיעוד ביטוחי במרכז סליקה, כי ביטוח שמשות לא קשור למקיף. השמשה עם סמל של הונדה? הוא מקורי. אין משמעות לזה שהוחלף ( לדעתי לא ). לא רואים שאריות של סיליקון שחור, הגומיה נראית שלמה.

• מעניין 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אצלי באלפא אין מסגרת גומי בין השמשה לפח וזה נראה אותו הדבר. והשמשה מקורית.

מניח שזה קיים בעוד רכבים רק שעל פי רוב האזור מכוסה אז לא רואים את זה.

• רעיון טוב! 1

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• פיתרון
פורסם
לפני 38 דקות, Electron כתב:

האם זה תקין או שהשמשה הוחלפה?

אותו דבר אצלי, השמשה לא הוחלפה אצלי בוודאות. זה לא היה בהתחלה אבל עם השנים כנראה מתרחשת הפרדות נקודתית של שתי שכבות השמשה, כשאין מסגרת מסביב רואים את זה. 

IMG_20230425_165836.thumb.jpg.5aa748211ba1dbac26a9222a9a5de4ee.jpg

• אהבתי 1

פורסם (נערך)
בתאריך 25.4.2023 בשעה 16:22, Electron כתב:

הונדה סיוויק 2017 (1.5L) נרכשה לפני חודשיים מאדם פרטי , אין הסטוריית תאונות, נבדקה במכון רישוי.
היום בעל הרכב שם לב לבועות שרואים בתמונה לכל אורך שמשה הקדמית, לפי המדבקה על החלון, החלון מקורי והוא משנת 2017.
מה דעתכם? האם זה תקין או שהשמשה הוחלפה?

יש לי גם סיוויק 2017 1.0 ליטר ואני דיי בטוח שגם יש לי את זה והשמשה מקורית בטוח. הרכב אצלנו מאז שהוא חדש.
עריכה: הלכתי לבדוק עכשיו במיוחד ואכן יש לי גם.

עריכה אחרונה על ידי FoxLight
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...