Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל אם אפשר לתקן אפילו עדיף, חוסך טרטורים למשרד הרישוי למדבקת טסט חדשה...

יוסי.

יוסי ,

הכל בסדר שם באור יהודה ?

:screwy:

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מר ל. הנכבד - תרשה לי לחלוק על דעתך.

אפשר לעשות דברים נפלאים - גם אם יש לך קטן.

קח חתיכת חרסינה של פלאג , וזרוק אותה על השמשה. הרבה לא יישאר ממנה (השמשה).

הגודל לא קובע , תלוי מה עושים עם מה שיש.

(גילוי נאות - אין להסיק מהודעה זו שום מסקנה הנוגעת לגודל מסויים באיזור מסויים אצל כותב ההודעה :wink: ).

שלום שמר.

הפעם לא יצאתה תותח כי אים תותחת ולמה ? כאשר זורקים חרסינה של פלג וקולעים בחלון

החלון לא נישבר כי אים ניסדק כולו (הנילון מחזיק אותו שלם) ואז כול החלון ניראה שרוט.

כדיי להעלים את השריתה צריך כמו שצינתי להשתמש בכלים המומלצים גרזן או פטיש ראה הסבר מפורט למעלה, כדי שהכול יעוף והחלון יראה נקי נקי הבנתה?

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

על השמצשה הקידמית הופיעו לאחרונה שריטות קטנות, שאני מניח ורואה שיש על הרבה רכבים, אבל אותי זה מרגיז במיוחד בלילה כשהאור נשבר בהן הרבה.

האם יש דרך להלחם בתופעה ? להעלים אותה ? אשמח לכל עצה !

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

כל עוד השריטות לא עמוקות במיוחד , ניתן לטפל בהן באמצעות פוליש .

במקרים חמורים יותר , עלול להדרש שיוף ידני ורק לאחר מכן פוליש .

קיים מגוון מוצרים רחב של פולישים המיועדים לזכוכית , ויש עדיפות לכאלה המבוססים על תחמוצת הצריום (Cerium Oxide באנגלית) .

אני לא בטוח איזה מוצרים ניתן למצוא על מדפי השוק בישראל , אבל עד כמה שידוע לי ל-CarPlan שנמכרים בישראל יש פוליש לזכוכית והתגובות עליו טובות .

השימוש בפוליש הוא בהתאם להוראות היצרן כמובן , הרוב מיועדים לשימוש במכונה אך מעטים גם נועדו לשימוש ידני (וזה נראה לי סיפור לא פשוט) .

מובן מאליו שחייבים להיות זהירים במיוחד , ותשומת לב רבה צריכה להינתן לכמות החום שיופק בעת הפוליש (על מנת למנוע נזק לחומר המחבר את שתי משטחי הזכוכית בשמשה הקדמית) .

בנוסף לכך , קיימים מוצרים לאיטום זכוכית (תוכל למצוא גם אצל CarPlan , אם אתה מביא בעצמך מחו"ל אז לי יש ניסיון טוב עם ה-Carlack) שיקנו לה הגנה והחלקה של פני השטח .

מוצרים כאלה יכולים לתפקד כחומרי מילוי בדרגה קלה , ואולי ככה לטשטש זמנית (עד לחידוש הציפוי) את השריטות .

עריכה :

אם אפשר לעשות אצל בעל מקצוע , כמו שהמליץ דניאל - וותר על כל הפרויקט , הוא לא פשוט , ולך לבעל מקצוע .

בברכה ,

גלעד מאנע .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

אני יודע שאצל "ברוך ובניו זגגות רכב" מבצעים ליטוש שמשות רכב ותיקון שריטות ופגיעות אבל צריך לבדוק איתם אם ניתן לבצע תיקון שריטות כפי שתואר כאן והם נמצאים ברח' גיסין 67-69 קרית אריה פתח תקוה, טל' 03-9181414

או 1-700-708-408 ולבקש את קובי.

בברכת חג שמח - רפי לין :-)

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

כשרכשתי את הרכב שמתי לב כי בצד הנהג בשמשה הקדמית, ישנן כמה שריטות דקות שכאלה שנראות כמו סימני מריחה של המגב אך בעצם הן לא.

השריטות ממש עדינות, עד כדי כך שחשבתי שהן לכלוך בהתחלה.

נראה כתוצאה של מגבים ישנים של הבעלים הקודם שככל הנראה סיימו את חייהם ושכבת המתכת של מגב שרטה את השמשה.

זה לא בולט, ולא מפריע אך בתור אחד פדאנט, אני מודע לזה שזה שם וזה הורג אותי! (כמובן שאני שמתי מגבים חדשים של בוש)

קראתי דיון בפורום מכוניות לפני זמן רב, על חומר שממלא את השריטות/ניפוץ בשמשה ובעצם מעלים אותן.

האם אתם מכירים חומר שכזה שניתן לקנות וליישם לבד?

אין צורך בחתימה....

פורסם

אל תיכנס לזה אין בארץ מומחים שעושים םוליש לשמשה, עבודב חובבנית יכולה להרוס את התכונות של השמשה ואפילו להמיס אותה.

אני ציפיתי בננו את השמשה קדמית וטפו טפו טפו שנתיים החומר מחזיק כמו גדול.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

להמיס אותה? יש לך את זה ביותר נסחף? פוליש לא ימיס כלום. בטח שלא זכוכית שהיא אחת החומרים העמידים ביותר כנגד כימיקלים. מה שכן, שימוש לא נכון בפוליש עלול לפגום באחידות משטח הזכוכית ולעוות את הראיה דרכה.

אני אישית מחפש כמה זמן פוליש לזכוכית, קארפלאן אתה אומר? אני אנסה ואחזור עם תוצאות. הזכוכית שלי במצב כל כך גרוע ששווה לי לנסות את זה והכי ביג דיל להחליף שמשה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

לא התכוונתי להמיס לנוזלי התכוונתי לעוות , פוליש ידני לא יעזור בכלום .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם
להמיס אותה? יש לך את זה ביותר נסחף? פוליש לא ימיס כלום. בטח שלא זכוכית שהיא אחת החומרים העמידים ביותר כנגד כימיקלים. מה שכן, שימוש לא נכון בפוליש עלול לפגום באחידות משטח הזכוכית ולעוות את הראיה דרכה.

אני אישית מחפש כמה זמן פוליש לזכוכית, קארפלאן אתה אומר? אני אנסה ואחזור עם תוצאות. הזכוכית שלי במצב כל כך גרוע ששווה לי לנסות את זה והכי ביג דיל להחליף שמשה.

carpro , לא carplan.

תקרא ביקורות על המוצר ואופי השימוש, לי אין נסיון עם המוצר, רק מודע לקיומו.

http://www.autogeek.net/carpro-ceriglass-polish.html

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...