Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

אשמח לשמוע מהניסיון שלכם לגבי בחירת יעד מכל היעדים שיש ליוון להציע.

ברודוס ביקרנו פעמים והיה כיף אבל קצת מיצינו ורוצים משהו חדש וסגנון דומה של טיול.

קצת בטן גב +אטרקציות +אטרקציות תירותיות +קצת לטייל בטבע ובנופים +לראות מקומות מיוחדים/מגניבים.

קריטי מאד לשכור טרקטורון (פעם קודמת שכרנו tgb 525 blade והייתה ממש חוויה <:>

כמובן שגם לקחת טיול/סיור מאורגן ליום/חצי יום יכול להיות מאד נחמד.

בעבר המליצו לי על כריתים אך להבנתי המרחקים שם יותר מדי גדולים בשביל נסיעה בטרקטורון (תקנו אותי אם אני טועה)

5-8 ימים עד בערך 8אלף לזוג

פורסם

כרתים.

לא רוצה להתחייב לגבי טרקטורון - יש שם טיולים של 250 ק"מ ביום, אבל כל השאר קיים ובשפע. אם תחפשו טיולים הבטן גב יתחיל אחרי 10 ימים.

אבל למה דווקא יוון? מתחיל להגיע הזמן לגוון. בתקציב שלכם תוכלו לנסוע לכמה ימים למדינות מזרח אירופיות, כולל, במידת הצורך, שכירת רכב לימים שאתם מחוץ לבירה (בירות אירופיות, כול מזרח אירופה, מצטיינות בתח"צ מעולה ובד"כ לא יקר ו\או מוניות זולות).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...