Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבד למחשב עבור ילד בן 8.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שימושים- אופיס, ווב, קצת משחקים (קלים, הקטן לא גיימר עדיין, מה גם שיש לו XBOX לצורך זה)

שאר המפרט די סגור אצלי.

4GB זכרון DDR3

מסתפק במתאם הגרפי שעל הלוח (ASUS שקר כלשהוא)

HD מכני בנפח 2 טרה.

השאלה האם להשקיע את ה300 שקל הנוספים עבור השדרוג מ core i3 7100 ל- core i5 7400, או שזה 300 שקל שהוא לא יהנה מהשדרוג שהם נותנים (בשימושים שלו).

ואולי בכלל AMD? (לא מתמצא בכלל בדגמים שלהם)

תודה למסייעים

(ירכש באילת בשבוע הבא)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

עדיף לך לקנות משהו יותר טוב שייתן לך שקט וFUTURE PROOFING.

אני הייתי מתמקד במעבד טוב, 16GB לפחות, כרטיס מסך בינוני, וSSD.

זה אוברקיל, אבל יש לך שקט לשנים הבאות.

אתה גם ככה באילת, בגלל זה הצעתי.

פורסם (נערך)

הכי תמורה לכסף יש ב AMD אבל אין בהם GPU כלומר ליבה גרפית. משמע תצטרך לקנות כרטיס מסך "חיצוני".

אני לא הייתי מתקרב ל I3 .

המתן עוד יומיים ה NDA על הרייזן 3 ייחשף.

נקבל 4 ליבות עם 4 נימים בגרושים למעשה חותם את הסוף על כל סדרת ה I3 פנטיום סלרון וכנראה ה I5 של ציפזילה

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם
עדיף לך לקנות משהו יותר טוב שייתן לך שקט וFUTURE PROOFING.

אני הייתי מתמקד במעבד טוב, 16GB לפחות, כרטיס מסך בינוני, וSSD.

זה אוברקיל, אבל יש לך שקט לשנים הבאות.

אתה גם ככה באילת, בגלל זה הצעתי.

זה לא אוברקיל, זה ה(אמ)אמאמא של האוברקיל, ובמחיר של פי 2-3 לפחות.

ילד בן 8, צריך להדפיס 4 משפטים רצוף בוורד, 16GB זיכרון?!? מה הוא יעשה עם זה? עוד 5 שנים, כשהוא אולי כן יהיה גיימר, כל האוברקיל הזה יהיה ערימת גרוטאות עם צריכת חשמל לא סבירה ובלי תמיכת תוכנה. קונים עכשיו מה שצריך, כשהצרכים ישתנו קונים שוב.

לדעתי, לצרכים שצוינו בתוספת המחיר שצוינה SSD (אפילו בנפח מצומצם) יהיה תוספת הרבה (הרבה) יותר משמעותית מההבדל בין i3 ל-i5.

לגבי ה-AMD החדשים, הם עלולים להיות עדיפים כמו שכבר צוין פה, אבל אולי תצטרך להמתין קצת להגעתם.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

תודה לכולם.

את הפוסט פתחתי, בדיוק בגלל שאיני מתכוון לקנות משהו שיספק אותו עד הצבא.

רוצה להשקיע מינימום, כדי שיהיה לו משהו שעונה על הדרישות כרגע.

עוד שנתיים-שלוש נעשה שדרוג נוסף, אם בכלל יהיה צורך. (כרגע הוא משתדרג מתחנה גרפית שהיתה במשרד שלי לפני 15 שנה- איזה פנטיום חד-ליבתי, אבל עם GPU קוודרו עתיק :-P)

אז פו, אתה אומר שעדיף לקחת את הI3 ולהתקין OS על SSD קטן?

120GB יספיק? (לWIN10)?

טרנסנד? קינגסטון? WD? סאןדיסק? קרוסאייר? (כולם אותו מחיר- כ-250 ש' באילת).

סליחה על החפירה. כבר זמן רב שלא הרכבתי מחשב...

פורסם

לדעתי, לדרישות שצוינו (שאף אחת מהן לא מעמיסה על המעבד), תוספת של ssd תהיה משמעותית מאוד. שדרוג מעבד יהיה בין לא מורגש ללא משמעותי.

לגבי הנפח, הייתי משתדל לקנות טיפה יותר גדול, סד"ג של 250 (אני חושב שההפרש במחיר לא משמעותי במיוחד) בעיקר כדי לא להרגיש חנוק כבר מההתחלה.

לצערי, אני לא יודע להגיד איזה ssd. היית מסתכל קצת ב-hwzone.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

רוצה להשקיע מינימום, כדי שיהיה לו משהו שעונה על הדרישות כרגע.

אז תקנה לו את אחד המחשבים המוכנים שיש במבצע בKSP/אייבורי וסגור עניין.

מה התקציב שלך?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
זה לא אוברקיל, זה ה(אמ)אמאמא של האוברקיל, ובמחיר של פי 2-3 לפחות.

ילד בן 8, צריך להדפיס 4 משפטים רצוף בוורד, 16GB זיכרון?!? מה הוא יעשה עם זה? עוד 5 שנים, כשהוא אולי כן יהיה גיימר, כל האוברקיל הזה יהיה ערימת גרוטאות עם צריכת חשמל לא סבירה ובלי תמיכת תוכנה. קונים עכשיו מה שצריך, כשהצרכים ישתנו קונים שוב.

לדעתי, לצרכים שצוינו בתוספת המחיר שצוינה SSD (אפילו בנפח מצומצם) יהיה תוספת הרבה (הרבה) יותר משמעותית מההבדל בין i3 ל-i5.

לגבי ה-AMD החדשים, הם עלולים להיות עדיפים כמו שכבר צוין פה, אבל אולי תצטרך להמתין קצת להגעתם.

מה הקשר שהציוד יהיה ערימת גרוטאות? למה לקנות עכשיו מחשב ובעוד שנה שנתיים לזרוק או להחליף את רוב החלקים? אז אולי הגזמתי עם הזכרון, 8GB זה גם מספיק, אבל אתה הגזמת עם האמירות.

פורסם
אז תקנה לו את אחד המחשבים המוכנים שיש במבצע בKSP/אייבורי וסגור עניין.

מה התקציב שלך?

כמה שפחות... בוא נניח 1800-2000.

יש כבר מארז חדש עם ספק טוב של חברה סבירה (טרמליטייק או קולר מאסטר, לא זוכר).

בדקתי- המחשבים המוכנים שלהם לא משתלמים.

האמת, שבמחירים של KSP אילת נכנס לי בתקציב גם נייד קומפלט של אסוס או דל עם WIN10, I3 ודיסק (מכני) של חצי טרה.

זה כבר יותר מפתה...

פורסם

לגבי מעבד: אם לא תהיה מרוצה, תמיד תוכל לקנות מעבד יד 2 דרך פשפשוק.

זיכרון בהחלט הייתי מעלה ל-8GB. ההפרש הוא בערך 150 ש"ח שלדעתי שווה את זה.

בנוסף, מצטרף להמלצות ל-SSD.

ברשותי מחשב עם 1TB ו-120GB SSD. הטירה הוא דיסק קשיח מכני שכל תפקידו לאחסן סרטים ושירים (או כל דבר ששוקל הרבה). מעולם לא פרמטתי אותו והוא עדין יחסית ריק. אני משתמש בו כבר שלוש שנים. או לסיכום: לא רואה סיבה לשלם יותר על 1TB במיוחד בגיל הנמוך.

פורסם

אם אתה רוצה לתסכל את הילד ברמות קשות, קנה כונן קשיח מכאני.

אם תבחר בתבונה ssd, על הדרך תמנע מעצמך שדרוג עתידי ל-8 השנים הבאות. באחריות. עליי. תרשום, תרשום.

לא מדבר על משחקים. אופיס בלבד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בדקתי- המחשבים המוכנים שלהם לא משתלמים.

האמת, שבמחירים של KSP אילת נכנס לי בתקציב גם נייד קומפלט של אסוס או דל עם WIN10, I3 ודיסק (מכני) של חצי טרה.

זה כבר יותר מפתה...

כזה למשל:

https://ksp.co.il/?select=.268..271.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=39969&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real=

יש דיסק מגנטי, אבל לא בעיה לשדרג לSSD במידת הצורך

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עדיף נייח.

כדאי להרגיל את הילד לעבוד בצורה מסודרת, לשבת מול מחשב בצורה ארגונומית ונכונה ולא להזרק על הספה עם לפטופ.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
לדעתי, לדרישות שצוינו (שאף אחת מהן לא מעמיסה על המעבד), תוספת של ssd תהיה משמעותית מאוד. שדרוג מעבד יהיה בין לא מורגש ללא משמעותי.

+9999

מה הקשר שהציוד יהיה ערימת גרוטאות? למה לקנות עכשיו מחשב ובעוד שנה שנתיים לזרוק או להחליף את רוב החלקים? אז אולי הגזמתי עם הזכרון, 8GB זה גם מספיק, אבל אתה הגזמת עם האמירות.

כי מחשב מתקלקל ומתיישן, מה שאתה מציע זה כמו לקנות רכב ספורטיבי כדי לסוע בפקקים כל היום.

לגבי מעבד: אם לא תהיה מרוצה, תמיד תוכל לקנות מעבד יד 2 דרך פשפשוק.

זיכרון בהחלט הייתי מעלה ל-8GB. ההפרש הוא בערך 150 ש"ח שלדעתי שווה את זה.

בנוסף, מצטרף להמלצות ל-SSD.

עם SSD, ללא הצדקה מעשית כלשהיא (עיבוד תמונות/וידיאו/משהו) אין טעם בזיכרון יותר מ 4GB (כמובן שאני בעד יותר אם יש תקציב, אבל אם לא צריך, אז לא צריך).

הסיבה היא פשוטה - כאשר נגמר ה RAM המחשב עובר ל SWAP - כלומר עובר לכתוב על הדיסק.

כאשר יש SSD, הכתיבה/קריאה היא מהירה מאוד וכמעט בלתי אפשרי להרגיש פגיעה בביצועים.

אני עבדתי תקופה ארוכה עם 3GB RAM כאשר ניצלתי 5-6, ללא פגיעה בביצועים.

אם אתה רוצה לתסכל את הילד ברמות קשות, קנה כונן קשיח מכאני.

אם תבחר בתבונה ssd, על הדרך תמנע מעצמך שדרוג עתידי ל-8 השנים הבאות. באחריות. עליי. תרשום, תרשום.

+9999

• תוכן חדש...