Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 30K פאביה 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לשתף אתכם:

התקשרתי למוסך היבואן וביררתי לגבי טיפול 30K לפאביה 2016 שלי.

נאמר לי שהמחיר הוא 1700!!! שח כולל:

שמן מנוע

מסנן שמן מנוע

בורג אגן שמן

מסנן אוויר

מסנן מזגן

ותוספים כמו תוסף מנוע (שמחירו כ 100שח) לא פירטו עוד לגבי תוספים.

המחיר נשמע לי ממש מוגזם כי טיפול 15K עלה לי 510 אחרי שובר הנחה של 150 שח, שכלל שמן מנוע ומסנן.

לדעתי אני צריך בסך הכל שמן מנוע, מסנן לשמן מנוע ומסנן אוויר. (כמו הטיפול הקודם + מסנן אוויר)

לגבי מסנן מזגן בכוונתי להחליף לבד ואציין שבפאביה הקודמת שלי תמחרו אותו בטיפול במוסך יבואן ב25 שח לפני מע"מ.

אודה לעצתכם

פורסם
ברצוני לשתף אתכם:

התקשרתי למוסך היבואן וביררתי לגבי טיפול 30K לפאביה 2016 שלי.

נאמר לי שהמחיר הוא 1700!!! שח כולל:

שמן מנוע

מסנן שמן מנוע

בורג אגן שמן

מסנן אוויר

מסנן מזגן

ותוספים כמו תוסף מנוע (שמחירו כ 100שח) לא פירטו עוד לגבי תוספים.

המחיר נשמע לי ממש מוגזם כי טיפול 15K עלה לי 510 אחרי שובר הנחה של 150 שח, שכלל שמן מנוע ומסנן.

לדעתי אני צריך בסך הכל שמן מנוע, מסנן לשמן מנוע ומסנן אוויר. (כמו הטיפול הקודם + מסנן אוויר)

לגבי מסנן מזגן בכוונתי להחליף לבד ואציין שבפאביה הקודמת שלי תמחרו אותו בטיפול במוסך יבואן ב25 שח לפני מע"מ.

אודה לעצתכם

שכחת לציין או לא נאמר לך שטיפול 30K כולל בדיקות כגון: בלמים, מכלול הגה הכוח, בולמים זעזועים, ציריות, חופשים ועוד...

אתה יכול לנסות לקבל הנחה על המחיר או לבדוק במוסך מורשה אחר.

לאחר תום תקופת האחריות תברח מהם כמו מאש :roll:

איזה כייף לי :)

פורסם

אתה יכול לגשת לכל מוסך מורשה משרד התחבורה והאחריות לא תיפול רק חשוב לשמור על הניירת והקבלות. במוסך אחר כגון מוסך רון אני מאמין שלא תעבור את ה 1000 שח.

• תוכן חדש...