Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

זה שרשור חדש ושונה מהקודם שכן הוספתי את היונדאי אי 20 לרשימה והחסרתי את היאריס .

טרם רכשתי רכב .

לגבי קיה הסופרמיני שלהם ניתן לרכישה רק בחברות הליסינג אפס ק"מ שכן אמור לצאת דגם חדש

אולם היות ואין רכב לתצוגה בחברות הליסינג פסלתי את הרכב שכן איני יכול לבדוק נוחות ישיבה שדה ראיה וכיוב"ז.

היום ראיתי שאופל יצאו במבצע על הקורסה כך שהוא זול משמעותית מהאחרים.

אודה לכם את תדרגו את הרכבים מנסיונכם על פי אמינות הרכב.

בדעתי להחזיק את הרכב 10 שנים ולכן חשובה לי אמינות של המנוע, הגיר ובכלל.

לגבי אופל המחיר מפתה . הרכב נוח, ישבתי ברכב, לא נהגתי אני חושש מאמינות וסחירות.

יש למישהו נסיון עם הקורסה

תודה

פורסם

מבחינת אמינות ההונדה גאז לא צריכה לאכזב וכך גם היונדאי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בעניין הסחירות וחסכון בדלק - שוב פעם, הונדה עדיפה ( לא הייתי שם סחירות בסדר עדיפות גבוה לעוד 10 שנים ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לקורסה אין הרבה יתרונות, מפעל הפיס מחלק אותה לזוכים ובסופו של יום מדובר ברכב מיושן שעודכן ועודכן ביותר מ10 שנים.

שנה הבאה תוחלף סוף סוף.

לדעתי ההונדה תהיה עדיפה יותר לטווח הארוך כי היא מציעה את המרווח הכי טוב כאן וגם כנראה הכי חסכונית.

או אותה או את המאזדה, אבל יכול להיות שהמאזדה לא תתאים לצרכים עוד עשר שנים.

פורסם

מחזק את יואב.

היונדאי אוטו סבבה לגמרי, אבל די יקר ולא באופן שמתבטא באבזור (ממוצע) או ביחידת הנעה מוצלחת (אמינה- כן, אבל זהו בערך). הקורסה מיושנת ואותו כנ"ל.

בין המאזדה וההונדה זה עניין של בחירה- ספורטיביות וזמינות כוח טובה יותר מול מרווח וחיסכון מעט עדיף בדלק.

פורסם
בעניין הסחירות וחסכון בדלק - שוב פעם, הונדה עדיפה ( לא הייתי שם סחירות בסדר עדיפות גבוה לעוד 10 שנים ).

לגבי סחירות אני שואל כי תוכניות משתנות . נכון להיום אני מתעתד להחזיק את הרכב ל10 שנים אבל לעתים תוכניות משתנות.

פורסם
שלום חברים

זה שרשור חדש ושונה מהקודם שכן הוספתי את היונדאי אי 20 לרשימה והחסרתי את היאריס .

טרם רכשתי רכב .

לגבי קיה הסופרמיני שלהם ניתן לרכישה רק בחברות הליסינג אפס ק"מ שכן אמור לצאת דגם חדש

אולם היות ואין רכב לתצוגה בחברות הליסינג פסלתי את הרכב שכן איני יכול לבדוק נוחות ישיבה שדה ראיה וכיוב"ז.

היום ראיתי שאופל יצאו במבצע על הקורסה כך שהוא זול משמעותית מהאחרים.

אודה לכם את תדרגו את הרכבים מנסיונכם על פי אמינות הרכב.

בדעתי להחזיק את הרכב 10 שנים ולכן חשובה לי אמינות של המנוע, הגיר ובכלל.

לגבי אופל המחיר מפתה . הרכב נוח, ישבתי ברכב, לא נהגתי אני חושש מאמינות וסחירות.

יש למישהו נסיון עם הקורסה

תודה

הדור החדש של הג'אז חדש מדי כדי למדוד אמינות . אם להתבסס על הדגמים הקודמים ניתן לשער שהאמינות תהיה גבוהה. יש דיווחים בפורום הבריטי על ג'אזים שעשו 400 אלף ק''מ וצפונה בלי בעיה.

הרכב נבחר לרכב הכי אמין בבריטניה , נדמה לי שזה קרה לפני שנתיים.

אני מחזיק אחת מ2016 בינתיים ללא תקלות מיוחדות (טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה ).

הסחירות של היפניות צפויה להיות טובה יחסית בג'ונגל המשומשות.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

יונדאי I20 זה סך הכל רכב בטעם של פעם,

אותו רכב מ2008 רק בצורה חדשה - מנוע וגיר אוטומטי פרה היסטוריים ועתיקים ותחושה כללית עתיקה, ישן ולא חסכוני אבל אמין כמו לבנה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

דווקא הסלון ממש לא נותן תחושה עתיקה לדעתי , למעשה איכות חומרים עדיפה מהגאז.

גם הגאז לא רכב זריז אבל לפחות חיסכוני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...