Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין תשובה טובה לשאלתך, בעולם של היום, שם היסטורי איננו אומר דבר, מוצר א' הוא סופר איכותי ומיוצר בארה"ב או אירופה או יפן, מוצר ב', כמעט זהה מיוצר בסין או בדרום אמריקה..

בגדול, מדובר בחברה אמריקאית גדולה וותיקה שהתחדה עם שם גדול אחר-סטנלי, חלק ממוצריה טובים מאד, חלק פחות,החברה קשורה (חברת בת) לחברת דיוולט שנחשבת ובצדק לאחת הטובות שיש בשוק כלי העבודה.

אינני מכיר כלל את מכונת השטיפה שלהם, ככלל אצבע ביחס לבלאקאנדקר, אם הם קצת יותר יקרים ממותג מדבקה סיני וזולים ממותג ידוע ומוביל, שווה ל"הסתכן" ולרכוש.

אגב, בתחום השטיפה, גם לתוצרת קרשר חביבת הקהל יש פה ושם תקלות וגם מוצריה לא תמיד מושלמים, כך גם יחס ל-LAVOR הפופולרית.

כאמור, אין לי ניסיון עם מכונת השטיפה של Bַַַַַַַַַַ&D ואולי יש כאן מישהו שברשותו כזו.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אין תשובה טובה לשאלתך, בעולם של היום, שם היסטורי איננו אומר דבר, מוצר א' הוא סופר איכותי ומיוצר בארה"ב או אירופה או יפן, מוצר ב', כמעט זהה מיוצר בסין או בדרום אמריקה..

בגדול, מדובר בחברה אמריקאית גדולה וותיקה שהתחדה עם שם גדול אחר-סטנלי, חלק ממוצריה טובים מאד, חלק פחות,החברה קשורה (חברת בת) לחברת דיוולט שנחשבת ובצדק לאחת הטובות שיש בשוק כלי העבודה.

אינני מכיר כלל את מכונת השטיפה שלהם, ככלל אצבע ביחס לבלאקאנדקר, אם הם קצת יותר יקרים ממותג מדבקה סיני וזולים ממותג ידוע ומוביל, שווה ל"הסתכן" ולרכוש.

אגב, בתחום השטיפה, גם לתוצרת קרשר חביבת הקהל יש פה ושם תקלות וגם מוצריה לא תמיד מושלמים, כך גם יחס ל-LAVOR הפופולרית.

כאמור, אין לי ניסיון עם מכונת השטיפה של Bַַַַַַַַַַ&D ואולי יש כאן מישהו שברשותו כזו.

תודה על התגובה אין ספק שכל מוצר הוא בפני עצמו.

קרשר הבנתי שכל הקטנות שלהם פלסטיק והם נשברים מהר והשירות שלהם על הפנים למרות שהם חברה בעל שם עולמי כבר עשרות שנים

פורסם

שמע תריץ חיפוש בזאפ/וואלה שופס על לאבור, במחירים של 800-900 שקל יש שם אחלה כלים שיספיקו לכל מטרה, המשאבות למיטב ידיעתי עשויות אלומיניום

פורסם
מישהו יודע/ת מה האמינות של מוצרי BLACK&DECKER?

אני מדבר על המכונות שטיפה בלחץ

רכשתי מכונת שטיפה כזו לפני כשנתיים, עובדת מצוין, אין בעיות מיוחדות.

המקציף המקורי, בהחלט לא מציאה אבל לדעתי זה נכון לרוב המכונות בשוק.

פורסם
רכשתי מכונת שטיפה כזו לפני כשנתיים, עובדת מצוין, אין בעיות מיוחדות.

המקציף המקורי, בהחלט לא מציאה אבל לדעתי זה נכון לרוב המכונות בשוק.

איזה מכונה רכשת?לי הציעו את הpw2000tx היא 150 באר

כולל אביזרים במחיר מבצע של 960 ש"ח

פורסם

דווקא באותו מחיר הייתי ממליץ לך ללכת על מכונת השטיפה של Makita, אצלם פחות משחקים באמינות המוצרים וכל מוצר הוא טוב.

פורסם

לפעמים המחיר אינו מצדיק את "האיכות" וכל הכולל ולצערי 110 בר ב1200 שקל אתה קונה 3 גרניקים של לאבור שכל אחד יכול לשרת אותך שנתיים, מה יכאב לך יותר אחרי שתגמר האחריות וזה יתקלקל?

בכל אופן אם הגרניק לא עלול לסבול התגרזנות בעבודה גם גרניק ב400-500 שקל יעשה את העבודה, בגדול לשימוש בייתי זה מספיק, אני אישית רכשתי את הנינג'ה אקסטרה 145 בר ב800 שקל, ממתין שיגיע נעשה אנבוקסינג+שטיפה מצולמת

פורסם

זה גם לשטיפה של רכבים פרטיים וגם לשטיפה בבית ואולי ואולי גם איזה 2 רכבי הסעות

אז אני כן מחפש משהו שהוא גם איכותי וגם יחזיק עם אביזרים

• תוכן חדש...