Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב עם שלושה ילדים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מזכיר לך שאתה לוקח קבוצה לא מתחייבים לך על רכב.

אז אתה תקרא אינסוף מאמרים על סניק, תצפה לקבל סניק, תגיע לשדה, תקבל אופל מוקה.

זאת בדיוק הבעיה, נסה להימנע מכך ככל האפשר שלא ידחפו לך רכב אחר בסוף. זה קרה לי פעמיים, פעם אחת התעקשתי וחיכיתי וארגנו לי רכב טוב יותר (לקחתי אוודי לא זוכר במקום מה) ובפעם השניה וויתרתי כי הייתי לחוץ בזמן. אבל זאת בדיוק הבעיה של השכרת רכב מחברות כאלו

פורסם (נערך)

הגראנד סניק מקבוצת IMVR (מיקרווואן). רנו espace זה שדרוג מבורך .

יש חברות קטנטנות שמתחייבות על הדגם בתוספת מחיר (כמו מקום שמור בטיסות סחר). אני בחרתי בכזו אבל אני לא חושב שחברת ההשכרה הולכת להשחיל פה את פות"ש. מינימום יקבל קיה קארנס , צפוף אבל יספיק.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
מזוכיסט ו/או נערת גומי יכולים לקחת קלאס B . זה יותר זול. ספר לנו איך היה אח"כ. לומדים בדרך הקשה. גם דרך.

אתה מדבר מניסיון?

מוזר, על פי המפרטים היא קצת יותר גדולה מסניק רגילה.

את הגרנד לא רציתי כי תוספת המחיר מוגזמת לדעתי ובסוף תמיד ניתן לקבל רכב חנטריש במקום..

פורסם

אם אתה מקבל רכב לא מתאים או לא תקין אתה חוזר למשרד ומתאימים לך רכב.

היתה לי בעיה כזו פעמיים:

מונדיאו מונדיאו סטיישן לא תקינה (חגורת בטיחות תפוסה) הוחלפה ל-5008 (פנינה עיצובית, מכסימום רכב במינימום טביעת רגל על הכביש).

גולף סטיישן הוחלפה למוקה שנמצאה לא מתאימה (תא כפפות במקום תא מטען של סטיישן) - הוחלפה לאוקטביה סטיישן (נפלאה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
[h=2]השכרת רכב עם שלושה ילדים[/h]
למיטב נסיוני ההשכרה היא לרכב בלבד, את הילדים אתה צריך להביא בעצמך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לפי הכותרת הוא רוצה להשכיר את הרכב שלו עם 3 ילדים. דרך טובה לצאת לחופשה :evil:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמו שאמר אחד הקומיקאים החביבים עליי, איש העיר ליברפול ג׳ון בישופ-

כל המשפחה במונית בדרך לשדה התעופה יוצאים לחופשה.

אני היחיד שעדיין בבית עליי מוטל להפעיל את האזעקה.

הקשתי את ארבעת הספרות לקודנית וכל שנותר הוא ללחוץ כוכבית.

ואז עברה מחשב במוחי-

עם אלחץ כוכבית ואשאר לעמוד כאן על מקומי בבית עם אזעקה דרוכה בלי לזוז כלל במשך שבוע - יהיה לי יותר כיף מאשר עם אכנס לתוך המונית שבחוץ.

תהנה בטיול חבר - ספר איך היה כשתחזור.

פורסם
... אם אתה מקבל רכב לא מתאים או לא תקין אתה חוזר למשרד ומתאימים לך רכב.

מונדיאו מונדיאו סטיישן לא תקינה (חגורת בטיחות תפוסה) ...

למרות הלחץ לצאת כבר לדרך והעייפות מהטיסה, שאתה מקבל את הרכב תעבור עליו מא' עד ת'.

אם יש משהו חריג תדווח מייד לפקיד קבלה \ ההוא שמקבל את הרכבים חזרה במגרש.

שנה שעברה שכרתי גולף לעשרה ימים, כשלקחתי אותה ראיתי על הכיסא נהג סימני רטיבות, כאילו מים נשפכו על הכסא.

לא ייחסתי לזה חשיבות הייתי בטוח שזה יתאדה עם הזמן.

אחרי יום ראיתי שעדיין לא התאדה נגעתי בזה וראיתי שזה קשיח כזה, משמע כתם.

כל הטיול זה ישב לי מאחורי הראש שאני הולך לשלם על נזק לריפודים, שלא מכוסה בביטוח ושלא אני גרמתי לו, ולך תסביר להם לאוסטרים הפדנטים שזה היה ככה...

בסופו של יום, החזרתי את הרכב ואף אחד לא אמר מילה. אבל בקלות הטיול היה יכול להסתיים עם טעם רע.

בקיצור - תעבור על הרכב טוב טוב ותדאג לנקות אותו מבפנים שאתה מחזיר אותו.

פורסם

הבעיה לא קיימת אם אתה לוקח ביטוח מפגוש לפגוש. הבעיה היא שלא בכל מקום מוצע ביטוח כזה.

• תוכן חדש...