Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות רכב קטן מאוד, ולא יודע מאיפה להתחיל...

אני רוצה שיהיה חסכוני בדלק - אבל אוטומט, אם זה תלוי...

מרחק הנסיעה שלי ביום הוא כ60 ק"מ (נוסע בודד לעבודה)

והתקציב שלי 25000

יש סיכוי לרכב משנת 2012 ומעלה?

אפשר לקבל קצת כיווני בדיקה

תודה רבה

פורסם

הייתי בודק את הפיגו 107 מאוד חיסכונית וקטנה בדיוק לפי הדרישות שלך.

לרכב גיר רובוטי לכן בעיר הוא פחות נעים מאשר הגיר באלטו אך תנסה יש כאלה שמתסדרים איתו.

תבדוק אם הוחלף מצמד שכן החלפה שלו עולה כ 3 אלף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רק לקיה פיקנטו, יונדאי I10 וסוזוקי אלטו יש גיר אוטומטי "רגיל" (פלנטרי 4 הילוכים). לכל השאר יש תיבות רובוטיות חד מצמדיות עם 5 הילוכים. תיבות מסוג אלו הן בעצם תיבה ידנית שהאוטו שלוט על הקלאץ', ולכן הן פחות נעימות לנסיעה עירונית (העברות גסות, הדרדרות קטנה בעלייה) אבל הן יותר חסכוניות (אין ממיר מומנט).

תעשה סיבוב על רכב עם תיבה כזו, תראה אם מתאים לך ואתה מסתדר איתה לפני שנמליץ לך על רכב עם תיבה כזו.

פורסם

טיוטה אייגו זה בעצם 107 עם סמל שונה, בגלל השם היא כניראה תהיה יקרה יותר ובאופן מעניין אין לה מד סלד בעוד של 107 יש.

יונדאי I10 כדי לקחת עם מנוע 1.25 ולא 1.0, הרכב חזק מ107,שקט יותר והמנוע לא רועש בסרק. אך מנגד היא הרבה פחות חיסכונית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...