Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן ומעניין עד 70K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות.

בנסיבות מצערות אני נאלץ לוותר על דו"ג בעתיד הנראה לעין ולחזור לנהוג בקופסאות פח. ע"מ לרכך את המעבר מחפש משהו מעניין. ההגדרה למעניין די מעורפלת - לא בהכרח רכב חזק או מאובזר. משהו מיוחד שיעשה לי טוב בלב כשאני נכנס אליו בבוקר. כח תמיד נחמד אבל כל עוד לא מדובר בעגלה - אני אסתדר.

קשה לי להעריך נסועה משוערת כי החיים שלי די התהפכו לאחרונה. כרגע נראה שאנחנו מדברים על 20 ק"מ ביום, הלוך ושוב ועוד נסיעות קצרות לסידורים ופנאי.

ידני כדרישת סף. לא מוכן לנהוג באוטומט.

אשמח מאוד לגג שמש/פנוראמי כדי לנסות ולשמור מעט על תחושת החופש והמרחב.

אבזור תמיד יתקבל בברכה. בעיקר אבזור שקשה/לא ניתן להוסיף עצמאית כמו בקרת שיוט וכו'.

קטן ככל האפשר - רווק ואסע לבדי 99.9% מהזמן. מרכב 3 דלתות אפשרי ואף רצוי.

תקציב - עד סביבות ה70K, לא כולל יישור קו וביטוחים.

הקניה תהיה בערך בעוד חודשיים, כך שהצעות לרכבים ספציפיים שעומדים למכירה כרגע כנראה שלא יהיו רלוונטיות.

אפשרויות שצצו בשלוף: הונדה CRZ, פיאט פונטו איבו 135, סדרה 1 ידנית כלשהי, פיאט 500S.

המשותף לכולן - נדירות כמו ערס בספריה ציבורית.

אשמח לשמוע הצעות נוספות, או לחילופין יתרונות, חסרונות ומחלות נפוצות של הרכבים שציינתי.

תודה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

קליאו RS מהדור השלישי,

אבראת' 500 במקום ה500S (או בנוסף).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אבארת' לא כ"כ נכנסת לתקציב.

פוקוס אקובוסט גדולה מידי. אין לי שום צורך בעתיד הנראה לעין ברכב משפחתי. מה גם שהיא לא באמת מעניינת - פוקוס חזקה וזהו בערך. באותה מידה יכלתי לקנות לאון 1.8, זה לא הכיוון שלי.

קליאו 3 RS זה רעיון מעניין.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

סדרה 1 מהשנים הרלוונטיות קצרה ב10 ס"מ, נמוכה ורחבה יותר.

Mewtwo -

• תוכן חדש...