Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן וסהלן.

עמוק בפנים החלטתי, אבל תמיד נחמד לשמוע עוד דעות:

התקציב 15-20.

הנסועה הצפויה היא נסיעות קצרות ב95% מהזמן ונסיעות ארוכות בינעירוניות בשעות לא פקוקות ב5% הנותרים.

(נסועה שנתית מועטה של כ12,000 ק"מ.

הדרישות שלי הן גיר ידני, זריזות, אחזקה *עצמית* שפויה, כלומר חלפים נגישים ולא יקרים (אין בעיה עם איביי).

כרגע המחשבות הן C2 או 206XS מהשנים האחרונות שלה.

אין לי צורך בגודל ואני אפילו מעדיף רכב קטן. אם אפשר משהו שלא ירסק אותי בכל בור זה גם נחמד.

לא מחפש הרפתקאות של איביזה טורבו יד 23 או פיאט קופה עם 280,000 ק"מ (שנראה לי כבר חתמה קבע ביד2), מהנסיון האחרון הבנתי שמשפחתית חזקה זה לא מעניין - גם כי היא לא באמת חזקה וגם כי אין לי משפחה, רוצה אוטו קטן וכיפי או אוטו עם איזשהו אס בשרוול (אם היה קצת יותר כסף הייתי קונה במוו ישנה).

בעברי אופנועים, קליאו ספורט והאחרונה הייתה מאזדה 3 ספיריט (ששיעממה אותי עד מוות וגרמה לי לשנוא תיבות הילוכים אוטומטיות).

ידע במכונאות לא חסר, גם לא בחשמל - אז אחזקה לא מפחידה אותי כל עוד זה לא הרפתקה בלתי נגמרת כמו הקליאו (כי זמן - אין). וכמובן חייבים לזכור - משכורת סטודנט.

כרגע בלי אוטו, אבל גם לא לחוץ לקנות אחד, יכול לחכות שבוע - שבועיים בכיף,

אין לי באמת צורך ברכב יום יומי, תא מטען, בגאז' או כל דבר בסגנון - צעיר ורווק שרוצה משהו כיפי וזול.

התקציב אגב קשיח, 15-20 זה לא 22.

אז מה אתם אומרים?

עריכה אחרונה על ידי shellcase

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
206XS.

בניגוד לC2 שלך תמצא לה עכשיו פנס לדוגמא

דווקא זה לא מדאיג אותי, האי הבריטי חובב מכוניות קטנות וזריזות ועוד בימי הקליאו עשיתי דוקטורט על חלפים מחו"ל.

http://www.ebay.co.uk/itm/Citroen-C2-Hatchback-2003-2010-Halogen-Headlight-Headlamp-Passenger-Side-N-S-/272519775871?fits=Model%3AC2%7CCars+Type%3A1.6+VTS&hash=item3f7371c67f:g:8fYAAOSwEzxYd9FA

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אין לי ניסיון עם הc2, אבל כבר שבוע פלוס עם 206xs מהדגם של ה90 כ"ס, לא מכונה חורכת אספלט, בטח ובטח לא למי שמורגל באופנועים עם יחס הספק משקל של 1:1 ו160 כ"ס, ועדיין הרכב מהנה בכל סיבוב ולו הקטן והאיטי ביותר, במהירויות עירוניות הרכב פשוט כיפי, מבחינת נוחות זה לא 206 רגילה והיא קשיחה יותר במעט אבל המצב סביל ומפצה על זה יפה בהתנהגות, אין לי ניסיון רב באמינות כי הרכב בקושי 1000 ק"מ אצלי אבל אני יכול לספר שהכל מרגיש במקום, הנדסת אנוש מעולה הכל נופל לידיים והמושבים אוחזים מצויין ומהנוחים בנמצא, רעשי רוח וכביש נשמעים חזק במהירויות בין עירוניות (אולי גומיות עייפות או שככה גם היה במקור), מזגן סבבה (לא המקפיא שהיה לי בפונטו ספייס בזמנו, אבל גם לא סבל למי שנוסע לבד וכל הפתחים אליו)

מה שכן, רכב מועד לפורענות, לקח לי זמן למצוא שמורה וכשמצאתי תוך חצי שעה מפרסום המודעה כבר הייתי בדואר עם המוכר, מלבד זאת בלוחות יש מלא נבלות שמושקעות חיצונית ובפנים הכל מרקיב.

לגבי זמינות חלפים אני מאמין שאין בעיה מכיוון שיש לו מעט כאלו על הכבישים.

פורסם

לא נהגתי, אבל כן בדקתי בזמנו.

הטענה כלפי ה-C2 כי אינה מתקשרת כלל וכן נתוני היצרן מפרגנים הרבה מעבר לביצועים בפועל.

אם נהגת ונהנית, אני עדיין חושב שזו קניה שווה.

Sent from my ZTE B2017G using Tapatalk

פורסם

דני, תגיד מתי אתה בחיפה, אשמח לסיבוב ;)

לגבי הc2 לא ניסיתי עדיין. אם יש פה מישהו עם נסיון - אשמח לשמוע, בינתיים אני קורא ביקורות.

אגב, אני לא מצפה לקליאו ספורט כן? רק זריז וכיף לזרוק לסיבוב...

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ממליץ על ה206 מתאים לכל הדרישות אתה תמצא אחת בתקציב 110 סוסים, המזגן אצלי לפחות מקפיא כמו רכב חדש כנראה כי המדחס עובד כל הזמן ללא עצירות באמצע. בכל מקרה תחכה לאחד מושקע.

PEUGEOT 206XS

פורסם

מה לגבי יאריס TS? תצטרך להגדיל מעט את התקציב אבל האחזקה צפויה להיות שפויה יותר.

אני נוסע על כזו בחודשים האחרונים (כ-8K ק"מ) וממש מרוצה.

פורסם

יקר יותר וישן יותר, לא רואה את היתרון האמת, אמינות לא מפחידה אותי...

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

גם c2 לא ממש זולה, וסביר להניח שתעלה לך יותר מ20k, אלא אם כן מדובר בגרוטאה.

קשה לי לחשוב על משהו שיענה לדרישות ולתקציב יותר טוב מה206.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

האחזקה ב206 זה גרושים יש לך מוכרים בחול שאתה משיג חלקים ברבע מחיר מבארץ ואני לא מגזים, לך עליו תמצא משהו שמור ולא תתחרט.

אתה מוזמן לקרוא את הישור קו הגדול שעשיתי לרכב ותבין על מה אני מדבר

PEUGEOT 206XS

פורסם (נערך)

גטס? ברצינות? במה היתרונות יתבטאו?

ולגבי הC2, המחירים שלהן קצת מעבר למה שיש לי להוציא, אני סבלני, אם תיפול לי ליד 206 טובה לפני, אלך על זה.

בינתיים אני מתחיל לפזול גם C4 VTR, אם כי - רק בגלל האבזור והמחיר המגוחך, מצד שני - לך תמכור C4 אחרי זה...

עריכה אחרונה על ידי shellcase

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...