Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ידני תקציב 35K-38K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שמי דניאל ואני בן 20. כבר תקופה שאני גולש כאן בפורומים ואוגר מידע בנוגע לכל הקשור לרכב, הרכב היחיד ששמתי עליו עין הוא סיאט איביזה 1.6 ידני שנכנס לי לתקציב.

אשמח להצעות ועזרה בפתירת הבעיה..

הרכב הוא לצורך נסיעה יום יומית בעיר (אני גר בחיפה הכל עליות) ונסיעות ארוכות ובין עירוניות בסופי שבוע.

כמובן חשוב לי שהצריכת דלק תיהיה סבירה אמינות חלקים וטיפולים.

וכמובן שעל הדרך אני גם מחפש שהרכב יסחוב כמו שצריך כי אני גר בעיר שהכל עליות בה.

הדבר היחיד שאני מתבאס על האיביזה זה שהיא די קטנה עם בגז' קטן, אבל לפי הצריכת דלק ושאר הנתונים היא נראת לי כמו אפשרות די טובה ואני מדבר על ה4 דלתות.

התקציב נא בין 35-38k רכב ידני.

תודה רבה.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

פורסם

ה1.6 ידנית אכן אחלה רכב ולעליות המנוע יהיה עדיף מאשר חלק מסופר מיני בעלי מנוע של 1.2.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ה1.6 ידנית אכן אחלה רכב ולעליות המנוע יהיה עדיף מאשר חלק מסופר מיני בעלי מנוע של 1.2.

בחנתי כבר את האופציות האחרות שזה מנועי 1.2 -1.4 ואין מצב שאני מביא אחת כזאת.

1.6 ידנית נראת לי האוםציה הכי טובה לעיר שאני גר ולנסיעות ,האם יש עוד מכוניות להמלצה? אני מחפש מישהו שיוריד אותי מהסופר מיני ,אני די מבולבל מצד אחד אני ממש מחבב את הסופר מיניות ומצד שני אני חושב על הגודל ומתבאס.. אשמח לעוד אפשרויות בתקציב הזה

פורסם

יש לך משפחה? באמת יש צורך בתא מטען גדול?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יש לך משפחה? באמת יש צורך בתא מטען גדול?

לא, רכב לזוג אבל עדיפות לבגאז' בינוני לפחות.

פורסם (נערך)

חברה אשמח לעזרה, מה אתם אומרים על הb4 בתור רכב ראשון ,אני מתכוון לממן את ההוצאות על הרכב לבד משכורת של 7-8 בחודש.

ראיתי אחת 35אלף 195אלף קמ' לדוגמא מה אצם אומרים על הרכב? אני מדבר על גיר ידני

עריכה אחרונה על ידי newplayer99
פורסם

מאיזו שנה ה-b4? למרות שאני די אוהב את הז'אנר, נשמע לי שהיא קצת גדולה (גם בגודל, גם בצריכת דלק) למטרותיך.

הייתי מנסה לחפש קליאו ידנית 0.9 טורבו הכי ישנה שתמצא (2013). יש ביד 2 כמה קצת מעל התקציב שלך, אני מאמין שעם גמישות קלה משני הצדדים זה פתיר.

אם תתפשר על עניין הגיר (או התקציב), יהיו כנראה אופציות נוספות. רכב ידני חזק בתקציב נמוך זה מצרך נדיר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

תחשוב איך זה לחפש חניה בB4 - אתה גר בעיר גדולה ולא תמיד יש חניה בכל מקום אליו תלך, לקנות רכב ענק שאתה תנהג בו לבד או עם נוסע אחד ולשלם על זה את הצריכת דלק המאוד גבוהה של הB4 בשביל זה? גם תוכל לרכוש רכב ישן יותר ועם יותר בלאי באותו תקציב שבו תוכל לקנות רכב קטן מה שאמור לשרוב האחזקה תהיה גבוהה יותר.

איביזה נשמעת כמו אופציה טובה גם קליאו 0.9 טורבו - לא הייתי מחפש רכבים כ"כ גדולים בשביל רווק.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
תחשוב איך זה לחפש חניה בB4 - אתה גר בעיר גדולה ולא תמיד יש חניה בכל מקום אליו תלך, לקנות רכב ענק שאתה תנהג בו לבד או עם נוסע אחד ולשלם על זה את הצריכת דלק המאוד גבוהה של הB4 בשביל זה? גם תוכל לרכוש רכב ישן יותר ועם יותר בלאי באותו תקציב שבו תוכל לקנות רכב קטן מה שאמור לשרוב האחזקה תהיה גבוהה יותר.

איביזה נשמעת כמו אופציה טובה גם קליאו 0.9 טורבו - לא הייתי מחפש רכבים כ"כ גדולים בשביל רווק.

קודם כל תודה רבה ,דבר שני גרמתם לי להסתכל על זה מנקודת מבט שונה והגעתי לעוד כמה מסקנות , האיביזה 1.6 ידני נראת לי כמו אופציה טובה לזוג ,אשמח אם תגידו לי מה דעתכם על האיביזות וממה אני צריך להזהר ועל מה אני צריך להסתכל.

תודה!

פורסם
מאיזו שנה ה-b4? למרות שאני די אוהב את הז'אנר, נשמע לי שהיא קצת גדולה (גם בגודל, גם בצריכת דלק) למטרותיך.

הייתי מנסה לחפש קליאו ידנית 0.9 טורבו הכי ישנה שתמצא (2013). יש ביד 2 כמה קצת מעל התקציב שלך, אני מאמין שעם גמישות קלה משני הצדדים זה פתיר.

אם תתפשר על עניין הגיר (או התקציב), יהיו כנראה אופציות נוספות. רכב ידני חזק בתקציב נמוך זה מצרך נדיר.

אתה צודק בעניין הגודל ,הבנתי שאפשר להגיע איתה בדלק ל1:10 בנהיגה רגילה לעומת האיבזה שהיא אוכלת קצת פחות ,יותר קטנה ומתאימה לזוג ומבחינת חניות ואי נוחות בגלל הגודל ,לנהג צעיר זאת תיהיה אופציה הרבה יותר טובה לפי דעתי

פורסם

אני מחזיק פיאט בראבו טורבו ידנית. רכב חזק משמעותית מהאיביזה האטמוספרית, מרווח יותר. מעוצב יפה יותר ומהנה יותר לנהיגה. בראבו טורבו ידניות מאוד נדירות אבל מכיוון שראיתי שמפורסמת אחת כזו 2010 עם 90 א' ק"מ בלבד, תמורת 25K בלבד, נראה לי ששווה לך לבדוק אותה. תמורה מעולה לכסף, בהנחה שהאוטו שמור במצב טוב. בהצלחה

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם (נערך)
אני מחזיק פיאט בראבו טורבו ידנית. רכב חזק משמעותית מהאיביזה האטמוספרית, מרווח יותר. מעוצב יפה יותר ומהנה יותר לנהיגה. בראבו טורבו ידניות מאוד נדירות אבל מכיוון שראיתי שמפורסמת אחת כזו 2010 עם 90 א' ק"מ בלבד, תמורת 25K בלבד, נראה לי ששווה לך לבדוק אותה. תמורה מעולה לכסף, בהנחה שהאוטו שמור במצב טוב. בהצלחה

מכונית מדהימה מבחינת מראה ,אתה מדבר על ה120כ"ס נטו נכון כי כזאת יש רק אחת וזו זאתי שציינת ,מבחינת

-טיפולים ,אמינות ,חלקים ,צריכת דלק אשמח קצת לפירוט סיקרנת אותי מאוד ואשמח לשמוע קצת על ניסיון שלך עם האוטו

-הם די זולות / בטווח מחירים של האיביזות למה?

-הביטוח יקר לנהג חדש (בערך)?

-איך מטפילם במכונית טורבו מה זה מכונית טורבו?

אני עכשיו מתקשר לבחור לברר קצת לראות במה מדובר כי 25אלף 90אלף קילומטר לרכב כזה שנת 2010 נראה קצת חשוד אבל נראה עכשיו

עריכה אחרונה על ידי newplayer99
פורסם

המחירון של פיאט יורד מהר. שזה לא יבהיל אותך. תהנה מזה. הרכב מצוין חזק ואמין בסה"כ. מגדש טורבו משפר את זמינות הכוח וההספק מנפח קטן. חשוב לדעת לשמור עליו ולא לכבות את הרכב מיד בתום נסיעה. אני מאוד נהנה מהרכב

פורסם
המחירון של פיאט יורד מהר. שזה לא יבהיל אותך. תהנה מזה. הרכב מצוין חזק ואמין בסה"כ. מגדש טורבו משפר את זמינות הכוח וההספק מנפח קטן. חשוב לדעת לשמור עליו ולא לכבות את הרכב מיד בתום נסיעה. אני מאוד נהנה מהרכב

יש לך גם את ה120 כס?

-מה הצריכת דלק ( אני גר בחיפה עיר הררית )

-האם החלקי חילוף יקרים ובעייתים להשגה

-בלאי טבעי שיש לאוטו

אשמח אם מישהו ירחיב לי טיפה ,ותודה על המענה.

• תוכן חדש...