Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוטלנדר - מילא שלאחר נסיעה בקודיאק אני לא כ"כ מסכים עם חלק מהציטוטים שלך, אבל אתה ממש, ממש מנסה לאנוס את המציאות. אני מקווה שהפוסטים האלה לא יימחקו אחרי שהאוטלנדר יהפוך ללשלשת עופות עם המעבר לאוטו הבא (קודיאק או מה שזה לא יהיה).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 340
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נכנסתי לסוכנות המקומית כדי לראות במו עיניי את הקודיאק. הפריעה לי העובדה שלמרות כל הגודל שלו, תא המטען ויזואלית נראה לי יחסית קטן למה שבאמת היה יכול להיות (לדעתי, זה לגמרי בניגוד למדיניות ה-Simply Clever שלהם). זה לא שהוא קטן, פשוט הוא לא מספיק גדול כפי שהדגם הזה משדר (בומבסטיות). אולי אם היו יכולים להוריד את פתח ההטענה, היה מתקבל תא מטען נדיב מימדים. מסכימים איתי?

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם (נערך)

דווקא תא המטען של הקודיאק (בפתיחת כל המושבים) סביר פלוס. בקטגוריה הזו (של מיקרוואן באורך עד 4.70מ) תא המטען הוא נושא בעייתי ומתאים בקושי לתיק גב. תקפל כסא 6 ו7 תקבל תא מטען ענק או תעלה קטגוריה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אאוטלנדר, אתה מצחיק. בטירוף אבל.

מילא היית נוסע ברכב. אבל לא..אתה מעתיק כתבה ישראלית אחת שמצאה כמה מינוסים ואתה מסתער עליהם כאילו מצאת זהב.

אז אני יכול לסכם לך את הכתבה של גיל במשפט קצר?

תקרא את הסיכום..

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

פורסם

אני אכתוב את ההתרשמות שלי אחרי שאבחן את הרכב בעצמי. בינתיים מה יש לי לעשות? לקרוא ביקורות שאתה והוא ואחרים כותבים.

כשקראתי את הביקורת, מיד קפץ לי לעין הקטע הזה, שהכתב מרגיש ממש ממש חייב לפרגן לסקודה, שהרכב תותח ואיכותי ומשאיר אבק לכולם, ולא סתם עולה הרבה כסף, אבל אחרי הכל יש לו ביקורת על הרכב (הבאתי שש דוגמאות) אז מה עושים? לוקחים את הביקורת ומחביאים אותה בין הררי שבחים, ולסיכום: אוטו מומלץ שחבל על הזמן.

אני לא מבין מה ביג דיל שמירקרתי את הקטעים השליליים. זאת הביקורת של עיתונאי הרכב גיל מלמד, תתמודדו... דרך אגב יש גם כתבות ב'אוטו' וב'גלובס', יכולתי לקחת מהם קטעים ממש דומים.

אני בעצמי עדיין משתעשע ברעיון לקנות סקודיאק, אז אני ממש לא מסתער על זה כאילו מצאתי זהב. אחרי הכל אני סומך רק על עצמי, וכשאבדוק את הרכב אחליט.

נ.ב. יש לי בקשה לכל בוחני הרכב למיניהם, אני יודע שממש בימים האלה אתם בוחנים את הסקודיאק והולכים לכתוב הרבה דברים יפים על הרכבים האחרים בגיזרה. אז כשאתם בוחנים סקודיאק מול אאוטלנדר, או מי שלא יהיה - אל תשוו אותו לאאוטלנדר הישן והמעפן שלכם, שאפילו אני הייתי מתעב אותו. קחו רכב חדש מהחברה, שקט חרישי וטוב, ועכשיו תשוו אותו לסקודיאק חדש מהחברה. זאת השוואה נכונה ואובייקטיבית.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

אאוטלנדר - עכשיו אחרי נהיגה של כמה עשרות קילומטרים בסקודיאק.

יש לו (גם) פאולים פה ושם - אבל אין מה להשוותו לאאוטלנדר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אז מה אתה חוסך במילים? ספר, לטוב ולרע.

וכמו שכתבתי, אם אתה משווה לאאוטלנדר - קח גם אאוטלנדר פרימיום חדש ותנהג עליו. לא פייר להשוות רכב חדש לרכב ישן. אני בעצמי לא יכול להשוות את הנהיגה באאוטלנדר כרכב חדש, לנהיגה בו כעת לאחר שנה ושלושה חודשים. רכב חדש מגיע עם ניחוח משכר, הוא חרישי, לא שומעים אותו בכלל, והכל מרגיש אחרת.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

את הפרטים אני שומר לשרשור שיפתח עוד כמה ימים אחרי שתצא הכתבה הרשמית של הפורום.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

אאוטלנדר, אני מציע לך קודם כל למצוא לך כמה שעות פנויות ולטעום את הרכב בעצמך. אתה לא מפסיק לבלבל פה את המוח (סליחה על הישירות), לשער דברים, לחפש בכח נקודות שליליות וכל זאת ללא שאפילו יצא לך לשבת ברכב, כי עדיין נותנים לך במה פה לעשות זאת.

אבל אם אתה באמת מתעקש לגבש חוות דעת על הרכב מחומר קריאה בלבד, אני מציע לך להתקדם הלאה קצת מעיתונות הרכב הישראלית (הלא תמיד הכי מקצועית ואובייקטיבית לצערי, אם כי לא רואה בעיה עם הכתבה הספציפית שדיברת עליה), וקצת לשוטט באתרי רכב מחו״ל ולקרוא עליה גם שם.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

אאוטלנדר אתה רציני?!

דווקא הכתבה של גיל מאוד אובייקטיבית, ההיפך הגמור מגרופי של מותג (כפי כתבים אחרים שנתקלתי בהם או כמוך בכל הנוגע למיצובישי).

הוא לא ניסה להסתיר שום דבר ואפילו העיר כמה הערות קטנוניות.

ויש גם דברים משמעותיים שהוא כתב כגון נוחות נסיעה לא משהו (אבל מה לעשות שגם בידוד רעשים נחשב מאוד לאותה נוחות ושם הוא דווקא מככב) או הגיר שכבר מזמן לא מה שהיה ב-DSG7 הראשון עם העברות איטיות שמסרסות את הרכב (אני שמתי לב לזה באוקטביה של העבודה וכל מה שהוא רושם נכון ומדוייק).

בקיצור, הכתבה שלו מאוד מקצועית ולא משוחדת, אם כבר מישהו משוחד כאן זה אתה שלקחת חצאי משפטים וריכזת אותם לכדי גיבוב.

תפרוש בשיא, אתה עושה מעצמך צחוק.

פורסם

וכמו שכתבתי, אם אתה משווה לאאוטלנדר - קח גם אאוטלנדר פרימיום חדש ותנהג עליו. לא פייר להשוות רכב חדש לרכב ישן. אני בעצמי לא יכול להשוות את הנהיגה באאוטלנדר כרכב חדש, לנהיגה בו כעת לאחר שנה ושלושה חודשים. רכב חדש מגיע עם ניחוח משכר, הוא חרישי, לא שומעים אותו בכלל, והכל מרגיש

אחרת.

אתה אפילו לא קולט כמה שטויות אתה כותב, ואם היית מבין זאת, גם היית מבין באיזה אור שלילי את שם את האאוטלנדר כשאתה כותב את מה שכתבת שם.

פורסם

מישהו שנכח בהשקה או התרשם מהרכב בסוכנות יודע לומר האם מערכת המולטימדיה תומכת בהצגת עברית? על פניו נראית זהה לזו שבגולף מתוחת הפנים (ובאוקטביה) ששם המערכת מציגה עברית.

פורסם
אאוטלנדר - עכשיו אחרי נהיגה של כמה עשרות קילומטרים בסקודיאק.

יש לו (גם) פאולים פה ושם - אבל אין מה להשוותו לאאוטלנדר.

גם במחיר אין מה להשוות .

:fadein:
פורסם

אאוטלנדר - אמנם זה הפך לבונטון לרדת על הדברים שאתה אומר - אבל אתייחס לדבר אחד שאמרת.

הפנת להשוות את האאוטלנדר בגרסת פרימיום. אז זהו.... זה בדיוק מה שעשינו לפני שקנינו את הסנטה פה (Hold it.... לא להתחיל לדבר על הפרשי מחירים - זה היה דיזל מול דיזל וההבדל לא היה משמעותי).

בדקנו אותו אחרי 8 שנים עם סיאט אלתיאה TDI-DSG - לא שיא הפאר, אבל מטוס אמיתי. אז זהו שהאאוטלנדר נראה והרגיש כמו סוברו DL משנות ה- 80 שהדביקו לה מדבקות סוסים רצים על הכנף, מדבקת TURBO ענקית וניקלים על הגלגלים. השקעה עצומה ב"כאילו יוקרה" ו"כאילו עיצוב" וערימת איבזור שהייתה גם ללוויתן אנכרוניסטי שדייהו ניסו לשווק כמו מרצדס.

בקיצור - המון יומרה, מעט מאוד סטייל ועוד לא דיברתי על מנוע עצל והרגשה של סטיישן.

סליחה שזה נשמע פוגעני, אבל המאמץ שלך להסביר כמה אאוטלנדר זה אחלה אוטו (ללא שום קבלות לטעמי) היא לא מכובדת.

אתה אוהב אותו? הוא מתאים לך ואתה נהנה ממנו? מעולה אני באמת ובתמים שמח בשבילך, אבל לא צריך לצבוע בוורוד את המציאות כדי להפיק הנאה מזה שכולם חושבים כמוך.

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

פורסם
מישהו שנכח בהשקה או התרשם מהרכב בסוכנות יודע לומר האם מערכת המולטימדיה תומכת בהצגת עברית? על פניו נראית זהה לזו שבגולף מתוחת הפנים (ובאוקטביה) ששם המערכת מציגה עברית.

אין עברית.

יש זה.20170615_185218.jpg

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

• תוכן חדש...