Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לעוזרים.

צריך לוח של הדבר הזה, אבל לא יודע איך קוראים לו.

20170605_165119_1496670964896.jpg

20170605_165125_1496670964444.jpg

IMG-20170605-WA0017_1496670964138.jpg

IMG-20170605-WA0019_1496670965503.jpg

IMG-20170605-WA0021_1496670965324.jpg

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

אם אתה מאיזור הצפון, דבר איתי. יש לי קצת.

אני מהקריות.

סתם מהסקרנות, אם יותר לשאול- מה אתה מתכנן לעשות איתו? אולי יש עוד רעיונות, עם חומרים יותר נגישים :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

ברווז תודה.

אני תולה בגינה רמקולים, ומשתמש במתלים המקוריים.

הייתי רוצה לעטוף את הרמקולים בחומר בצבע לבן, חומר שניתן להסיר בקלות אם צריך, ושישמור עליהם משמש ישירה וגם עד כמה שאפשר ממים.

חשוב לי להשתמש במתלה המקורי, כי הוא מאפשר תליה בזוית רצויה, אולם המתלה המקורי לא יחזיק קופסאת עץ.

חשבתי לבנות קופסא פשוטה מהספוג הזה, שתעטוף את הרמקול מכל צדדיו. (חוץ מהצד של הרשת).

עריכה אחרונה על ידי לוקי2

אוהבים אותך פולי.

פורסם

סתם מהסקרנות, אם יותר לשאול- מה אתה מתכנן לעשות איתו? אולי יש עוד רעיונות, עם חומרים יותר נגישים :lol:

גם ברווז וגם גנן. טאלנט.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
ברווז תודה.

אני תולה בגינה רמקולים, ומשתמש במתלים המקוריים.

הייתי רוצה לעטוף את הרמקולים בחומר בצבע לבן, חומר שניתן להסיר בקלות אם צריך, ושישמור עליהם משמש ישירה וגם עד כמה שאפשר ממים.

חשוב לי להשתמש במתלה המקורי, כי הוא מאפשר תליה בזוית רצויה, אולם המתלה המקורי לא יחזיק קופסאת עץ.

חשבתי לבנות קופסא פשוטה מהספוג הזה, שתעטוף את הרמקול מכל צדדיו. (חוץ מהצד של הרשת).

צר לי לאכזב אותך, אבל אם אתה רוצה קופסא אטומה למים, חומר ספוגי הוא ממש לא הדרך ללכת בה...

אם אתה מוכן להשקיע מעט, קח פלסטיק (אקרילי, פרספקס, איך שלא תקרא לזה) של 4 מ"מ עובי. לא יקר מדיי, מגיע בצבעים שונים כולל לבן אטום, ותוכל לבנות ממנו קופסא אטומה שלא שוקלת הרבה ולא תפריע לתלייה+מראה נקי ואסתטי.

או לחילופין, אם תיתן קישור למתלה, אולי אוכל לחשוב על דרך לייצר אחד שיחזיק בנייה מעץ (שניתן להשיג בחינם וקל יותר לעבוד איתו...)

פורסם

ברווז יקר, תודה על עזרתך.

הרמקול שרכשתי הוא רמקול חוץ שעומד בכל תנאי מזג אויר. גשם, שמש הכל.

יחד עם זאת, אני רוצה להגן עליו מלכלוך, ציפורים, אבק וכו.

הנה קישור למתלים, מנסיון ומקירה אני יוכל לומר לך שהמתלים לא ממש איכותיים, ויש הרבה תמונות ברשת של מתלים שנשברו. אני עדיין רוצה להשתמש בהם ולא לרכוש חדשים.

כל מה שאני צריך זה לעטוף את הרמקול כך שאוכל להוציא אותו מהעטיפה בחורף, כשאני מוריד את הרמקול מהקיר.

תודה על העזרה.

אוהבים אותך פולי.

פורסם

כל מה שאני צריך זה לעטוף את הרמקול כך שאוכל להוציא אותו מהעטיפה בחורף, כשאני מוריד את הרמקול מהקיר.

תודה על העזרה.

אם כך, מילה אחת, 5 אותיות: ברזנט...:wink:

פורסם

ברזנט יצריך תפירה ושימוש באנשי מקצוע.

קופסא מהחומר הזה לא. אכין ואדביק אותה בעצמי.

אוהבים אותך פולי.

פורסם (נערך)

תוכל למצוא את החומר אצל פלציב. בוודאות.

אם אתה מאיזור חיפה ומוכן להתפשר על צבע, אוכל להביא לך לוחות כאלו 50x50 בצבע ורוד.

איזה גודל הרמקולים?

עריכה: שאלת לגבי שם החומר. פוליאתילן מוקצף.

עריכה אחרונה על ידי Michael_N

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

• תוכן חדש...