Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש כאן ואשמח לעזרתכם האדיבה.

ברשותי הונדה סיוויק שנת 2009, לאחרונה בתחילת נסיעה נדלקות לי מנורות vsa ,airbag וסימן קריאה בתוך עיגול. צירפתי תמונות שתוכלו להסתכל.

כשכיביתי והדלקתי את הרכב זה נעלם ואז לא חזר תקופה. אבל אתמול לאחר תקופה ארוכה שזה לא קרה הנוריות האלה נדלקו בתחילת הנסיעה והן חוזרות בלי להיפסק בכלל. יש לציין שלדעתי הבלמים שלי לא במיטבם ובזמן נסיעה על מהירות גבוהה ההגה היה רועד.

שמעתי על כך שזה אולי קשור למערכת היציבות ובאמת אני מרגיש שהרכב לא יציב אך מה הסיבה שזה בעבר היה נעלם לגמרי ועכשיו זה לא משחרר? מה עושים? אשמח לתגובה ממישהו שמבין באמת.

תודה רבה

IMG_5911.JPG

IMG_5909.JPG

IMG_5910.JPG

פורסם

1). תשים לב שאתה לא לוחץ בטעות על כפתור ה-VSA (לפעמים נלחץ עם הברך) בכל מקרה תלחץ עליו כמה פעמים ותראה אם משתנה

2). עיגול עם סימן קריאה אומר שהגיע הזמן למלא אוויר בגלגלים (גש לתחנת הדלק הקרובה אליך) ותעקוב כל שבוע בנוגע לפאנצר קטן

פורסם

בסיוויק צריך לאפס את נורת הלחץ אוויר, יש לך במחשב דרך, תחטט בו קצת.

תלחץ על כתפור vsa, כשהרכב מונע

BESTRONG BEbeautiful BEYOU

פורסם

לא עובד ניסיתי ואין קשר ללחץ האוויר ותוך כדי בדיקה חיצונית זה מה שגיליתי מצד ימין למטה ליד האגזוז יש צינור שיש בו חור שנוזל משם נוזל, זה תקין?

IMG_5917.JPG

• תוכן חדש...