Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CIVIC Type R מחשבות ותהיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נפשי עדינה מדי בשביל הברוטאליות של מעצב הtype r

לכן אני נוהג ברכב של כוסיות, ושוקל בתור הבא כזה של מעצבי שיער D:

הכוונה למיאטה או לפיאט 124?

"חבל שאי אפשר לעשות ריקול לבני אדם. יש כמה אנשים שהייתי מחזיר לכ**שלאמאשלהם". GB

פורסם

האמת שקצת קשה להגיד מה בדיוק אני מחפש, אם כי למעשה לא באמת מחפש כרגע אלה יותר בקטע שקיבלתי פוש (בעדיבות החבר) לממש תוכניות עתדיות בזמן הקרוב מאשר בעתיד.

שקניתי את הסופרב זה היה מעבר מאוד אגרסיבי, מלאון FR סטייג 1 לספינה על גלגלים.

המעבר היה סה"כ מחושב (נולדה תינוקת, עגלה וכו...)

סה"כ הציפיה שלי הייתה למשהוא מפנק שיעזור לי לעבור את הפקקים של כביש 4 בסבבה ולהתפנק על הנסיעה, ובאותה נשימה יתן מענה לצורכי המקום..

במציאות המצב קצת שונה, על בעיות המקום היא כמובן ענתה אם כי כל השאר לא ממש.

לנהוג עליה אי אפשר לא באמת, היא פשוט לא רוצה, להתפנק איתה ? לטעמי גם את זה היא לא עושה, מה גם שלטעמי לפחות המושב פשוט גרוע, בלאון המושב היה הרבה יותר נוח ולא זוכר שאי פעם היו לי כאבי גב, פה יש לי על בסיס יומי.

וכל זה מביא אותי בסופו של יום למחשבות של "גם ככה אני סובל מהפקקים ומהנסיע לעבודה כל יום, אז לפחות אני יהנה בסופשים ויהנה פה ושם בשעות השקטנות של הבוקר".

השאלה אם הטייפ R היא זאת שתיתן את הפתרון או שמא זה מוגזם מידי, כי עם כל החיבה שלי לקופרה, סיאט נוספת או כל רכב מצ'מפיון במקרה הזה (אחרי 4 רכבים) אני כבר לא יקנה.

2017 Type R

פורסם
העיצוב בעיניי מחריד ובחדשה עוד יותר מחריד, אבל זה עניין של טעם אישי.

מה אתה מחפש ב"הוט האצ' אמיתית"? כי הסיוויק יודעת לנסוע מהר וזהו. משעמם.

וזה לאחר שנהגת בהונדה? לרשום שהיא יודעת לנסוע מהר וזהו, זו פשוט בורות.

אני בטוח שאם היו שמים לה את הסמל שלך, הפלא ופלא היא היתה הופכת לפאר יצירת הרכב.

פורסם

נכון ללפני שבועיים, יש במלאי בארץ 2 CTR שחורות במלאי, שתיכף יהיו יד 2 מיבואן ועם המחיר שלהם אפשר מאוד לשחק, נמוך יותר מ-250K עוד לפני שתתמקחו...

מלאי חדש שיגיע יהיה פחות גמיש.

המכונית עצמה נמצאת על הסקאלה הפרועה יותר של ההוט האצ'ים בעיקר בכל הנוגע לחדות, קשיחות והעיצוב המוחצן והמצועצע...

המנוע חזק והגיר מצויין, קליקי ומכאני כמו שצריך.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

נהגת בה? כי CS הוא לא היחיד שטוען את זה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רכב הנעה קדמית לא יכול להיות פאר של שום כלום, בטח לא כשיש עליו סמל של הונדה.

הרכב הזה משעמם כמו לבהות בקיר במשך שעה.מהיר? כן, אין ספק, אבל משעמם יותר משהוא מהיר.

"חבל שאי אפשר לעשות ריקול לבני אדם. יש כמה אנשים שהייתי מחזיר לכ**שלאמאשלהם". GB

פורסם
האמת שקצת קשה להגיד מה בדיוק אני מחפש, אם כי למעשה לא באמת מחפש כרגע אלה יותר בקטע שקיבלתי פוש (בעדיבות החבר) לממש תוכניות עתדיות בזמן הקרוב מאשר בעתיד.

שקניתי את הסופרב זה היה מעבר מאוד אגרסיבי, מלאון FR סטייג 1 לספינה על גלגלים.

המעבר היה סה"כ מחושב (נולדה תינוקת, עגלה וכו...)

סה"כ הציפיה שלי הייתה למשהוא מפנק שיעזור לי לעבור את הפקקים של כביש 4 בסבבה ולהתפנק על הנסיעה, ובאותה נשימה יתן מענה לצורכי המקום..

במציאות המצב קצת שונה, על בעיות המקום היא כמובן ענתה אם כי כל השאר לא ממש.

לנהוג עליה אי אפשר לא באמת, היא פשוט לא רוצה, להתפנק איתה ? לטעמי גם את זה היא לא עושה, מה גם שלטעמי לפחות המושב פשוט גרוע, בלאון המושב היה הרבה יותר נוח ולא זוכר שאי פעם היו לי כאבי גב, פה יש לי על בסיס יומי.

וכל זה מביא אותי בסופו של יום למחשבות של "גם ככה אני סובל מהפקקים ומהנסיע לעבודה כל יום, אז לפחות אני יהנה בסופשים ויהנה פה ושם בשעות השקטנות של הבוקר".

השאלה אם הטייפ R היא זאת שתיתן את הפתרון או שמא זה מוגזם מידי, כי עם כל החיבה שלי לקופרה, סיאט נוספת או כל רכב מצ'מפיון במקרה הזה (אחרי 4 רכבים) אני כבר לא יקנה.

בלי לגרוע פרומיל מאיכויותיה של הטייפ אר -

מה לגבי 308gti?

מה לגבי 125M?

בנעליך, לא הייתי מוותר על נסיעות מבחן על הצמד, ואולי גם שוקל את הוולוצ'ה. הסיוויק כנראה תהיה מהירה יותר מכולן, אבל מהירות זה לא הפרמטר היחיד...

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

הרכב הזה משעמם כמו לבהות בקיר במשך שעה.מהיר? כן, אין ספק, אבל משעמם יותר משהוא מהיר.

לא הבנת חלק מהתגובה שלי- התכוונתי שאם היו שמים להונדה סמל של אלפא, היא היתה פאר יצירת הרכב לחלק מהאנשים כאן.

מתי נהגת בהונדה? אתה מוכן לשתף אותנו?

אחזור שוב- להגיד שהוא משעמם זו בורות (יש לי מספיק זמן נהיגה בה במסגרת העבודה). היא לא דרמטית ומהנה כמו המגאן, אבל הרבה יותר מהנה ומתנהגת מהקופרה ושות׳.

יש מספיק רכבים עם הנעה קדמית שהיו סופר מהנות לנהיגה (הצרפתיות של פעם, מיני דור קודם, קליאו ומגאן rs ועוד).

פורסם

מתי נהגת בהונדה? אתה מוכן לשתף אותנו?

אחזור שוב- להגיד שהוא משעמם זו בורות (יש לי מספיק זמן נהיגה בה במסגרת העבודה). היא לא דרמטית ומהנה כמו המגאן, אבל הרבה יותר מהנה ומתנהגת מהקופרה ושות׳.

זה אליי?

תוכל לפרט כיצד היא יותר "מתנהגת" מנניח קופרה?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
asafasraf,

אשמח שתשתף מעט מחוכמתך בנושא זה.

כמו שרשמתי, יש לי מספיק שעות נהיגה בה.

יש כאן חבר פורום שקנה אחת ואפשר לשאול אותו, כדי שלא יגידו שאני לא אובייקטיבי.

הספקתי לנהוג בקופרה, בג׳ולייטה (לא תלתן ירוק), גולף gti וברכבי האץ׳ פרימיום שפחות רלוונטיות לכאן ולדעתי, בסעיף ההנאה המגאן היא הכי טובה ולאחריה הסיוויק.

פורסם
זה אליי?

אפשר הרבה יותר ״לשחק״ איתה ולא להרגיש שאתה נוסע כמו בפלייסטיישן. החסרון הוא שההונדה יותר קשיחה.

נסיעה בשתיהן תבהיר את זה.

פורסם (נערך)

המגאן שאתה מדבר עליה כבר אינה רלוונטית. בסוף החודש יוצג הדור החדש. אם הייתי צריך להמר, אז את כספי הייתי שם עליו ולא על הסיוויק - כמכונית מהנה לנהיגה.

אפשר הרבה יותר ״לשחק״ איתה ולא להרגיש שאתה נוסע כמו בפלייסטיישן. החסרון הוא שההונדה יותר קשיחה.

נסיעה בשתיהן תבהיר את זה.

ההונדה מרגישה מאוד פלייסטיישן. היא מאוד מהירה ומאוד משעממת: התחת מת לחלוטין, הרכב לא מתלהב מהעברות משקל וכו' והמתלים במצב R (או איך שהוא לא נקרא) אינם מתאימים לרוב המוחלט של הכבישים הציבוריים.

אני גם נהגתי ואפילו כתבתי משהו. אם תבחר לקרוא, אז שים יד על מסך כדי לכסות את הסמל של אלפא - זה יקל על הקריאה.

מפגש עם סמוראי - סיבוב על הונדה סיוויק טייפ R

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

כמה שטויות בשורה וחצי.

ממש לא חסרות דוגמאות לרכבי הנעה קדמית מוצלחים ומהנים עם שלדה טובה.

בלי לגרוע פרומיל מאיכויותיה של הטייפ אר -

מה לגבי 308gti?

מה לגבי 125M?

בנעליך, לא הייתי מוותר על נסיעות מבחן על הצמד, ואולי גם שוקל את הוולוצ'ה. הסיוויק כנראה תהיה מהירה יותר מכולן, אבל מהירות זה לא הפרמטר היחיד...

נהגתי בשתיהן, מהבימר לא התלהבתי אבל את הפיג'ו דווקא כן מצאתי כאופציה מעניינת.

לטעמי הפיג'ו פחות חדה ומתקשרת אבל עדיין אופציה ששווה בדיקה.

בקצרה:

לדעתי הקופרה רכב מעולה, מתנהג טוב ועם זאת רכב איכותי ונוח לשימוש יומיומי.

ההונדה רכב יותר מתקשר הן מההגה והן מהשלדה, עם זנב שמח על אספלט בינוני ועם בקרות מתנקות לחלוטין.

המגאן שאתה מדבר עליה כבר אינה רלוונטית. בסוף החודש יוצג הדור החדש. אם הייתי צריך להמר, אז את כספי הייתי שם עליו ולא על הסיוויק - כמכונית מהנה לנהיגה.

ההונדה מרגישה מאוד פלייסטיישן. היא מאוד מהירה ומאוד משעממת: התחת מת לחלוטין, הרכב לא מתלהב מהעברות משקל וכו' והמתלים במצב R (או איך שהוא לא נקרא) אינם מתאימים לרוב המוחלט של הכבישים הציבוריים.

אני גם נהגתי ואפילו כתבתי משהו. אם תבחר לקרוא, אז שים יד על מסך כדי לכסות את הסמל של אלפא - זה יקל על הקריאה.

מפגש עם סמוראי - סיבוב על הונדה סיוויק טייפ R

כבר קראתי מספיק מבחנים על הסיוייק, רובם הגדול מפרגן מאד.

לא יודע כמה נהגת על הרכב ובאיזה כביש אבל אפשר לשחק דיי בקלות עם הזנב והרכב מאד לא סלחני לפרובוקציות של העברות משקל.

לגבי המגאן- כבודה במקומה מונח כמכונית מעולה. מכיר שני חבר'ה שהחליפו את המגאן בטייפ אר ומרוצים, אז אולי בכל זאת יש ברכב הזה משהו שלא עלית עליו.

• תוכן חדש...