Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CIVIC Type R מחשבות ותהיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב אז לצערי הרכב הפך ללא רלוונטי כי האישה הטילה עליו ווטו, אמרה שהוא פשוט מכוער ואין סיכוי שהיא תיכנס לאחד כזה.

תודה לכולם.

נפתח שרשור ביעוץ למי שבא ליעץ לגבי חלופות גם אם פחות ספורטיביות כגון סדרה 3 למשל :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

בחורה עם טעם. עיצוב מזעזע בושה לנהוג בכזה דבר אם עברת את גיל 12.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

קראת גם את המשך השרשור?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שרשור איך נגיד קצת ישן...

הרבה השתנה מאז, העיקר ככל הנראה זה שאני בעלים של אחת ב 10 החודשים האחרונים.

קראתי את הביקורת שפורסמה תגובה מעל, אני לא רוצה להיכנס פה לויכוחים מיותרים אבל אני ממש חולק על הקטע של ההנאה.

כלומר יש חלקים שהם די נכונים, אבל מה שפשוט הורג אותי זאת ההמרה שהטוסיק עצוב ולא יוצא וכו...זה ככ רחוק מהמציאות, זה תלוי בכמה גורמים אבל מהנסיון שלי ושל נהגים הרבה יותר טובים ממני זה פשוט לא יכל להיות רחוק יותר מהמציאות.

הרכב רחוק מאוד מלהיות מושלם ובהמון מובנים אני חושב שהייתי נהנה יותר אפילו מ ברז למשל.

אבל יש עוד שלל שיקולים חוץ מהנאה.

בכל אופן אני מתכנן לכתוב סיכום שנה עם הרכב בקרוב, שם כבר נשפוך הכל.

2017 Type R

פורסם
שרשור איך נגיד קצת ישן...

הרבה השתנה מאז, העיקר ככל הנראה זה שאני בעלים של אחת ב 10 החודשים האחרונים.

קראתי את הביקורת שפורסמה תגובה מעל, אני לא רוצה להיכנס פה לויכוחים מיותרים אבל אני ממש חולק על הקטע של ההנאה.

כלומר יש חלקים שהם די נכונים, אבל מה שפשוט הורג אותי זאת ההמרה שהטוסיק עצוב ולא יוצא וכו...זה ככ רחוק מהמציאות, זה תלוי בכמה גורמים אבל מהנסיון שלי ושל נהגים הרבה יותר טובים ממני זה פשוט לא יכל להיות רחוק יותר מהמציאות.

הרכב רחוק מאוד מלהיות מושלם ובהמון מובנים אני חושב שהייתי נהנה יותר אפילו מ ברז למשל.

אבל יש עוד שלל שיקולים חוץ מהנאה.

בכל אופן אני מתכנן לכתוב סיכום שנה עם הרכב בקרוב, שם כבר נשפוך הכל.

מה שבתמונה הוא שלך?

אני מת לראות תמונות של הרכב. חלום חיי הרכב הזה.

פורסם

לגבי ההערות על הזנב. דעתי האישית (ואני יכול להבין אם מישהו יחלוק עליה) היא שאם אתה מחפש רכב עם משחקי זנב, תקנה רכב עם הנעה אחורית ואל תבוא בטענות לרכב עם הנעה קדמית שהוא לא מספק לך אותה.

זה נכון שבעבר הרבה רכבים עם הנעה קדמית היו בעלי זנב שמח (עד כמה שרכב עם הנעה קדמית יכול לספק זנב שמח), אבל המגמה היא שזו תכונה שלאט לאט נעלמת ברכבים מודרניים, שאפילו הספורטיביים שבינהם מכוונים לתת-היגוי בטוח יותר.

• אהבתי 1

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם (נערך)
זו תכונה שלאט לאט נעלמת ברכבים מודרניים, שאפילו הספורטיביים שבינהם מכוונים לתת-היגוי בטוח יותר.

מה זה "אפילו?" תת-היגוי הוא לא רק יותר בטוח. הוא יותר מהיר! למכוניות מירוץ, למשל, יש מקדם תת-היגוי מאוד גדול.

אבל האמת היא מורכבת יותר: זה לא שלמכוניות היום יש בהכרח מתקדם תת-היגוי גדול יותר. זה שיש להן פחות Yaw gain בכניסה לפניה. זו תכונה שנועדה בעיקר לשמור על נהגים שמשתמשים בגלגל ההגה בגסות.

כשיש הרבה Yaw gain אנחנו מפרשים את זה כ"זנב שמח", כי הרכב מסבסב יותר והזנב "פוסע" החוצה, אבל למעשה זה לא קשור לא לתת-היגוי ולא להיגוי-יתר.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)
מה זה "אפילו?"

תת-היגוי הוא לא רק יותר בטוח. הוא יותר מהיר! למכוניות מירוץ, למשל, יש מקדם תת-היגוי מאוד גדול.

אכן. הכיוון הוא של בטיחות וזמנים על הנייר (כל הוטהאץ שמכבד את עצמו שבר לאחרונה שיא בנורבורגרינג) ולכן רוב הרכבים האלו הם אמנם מהירים יותר ובטוחים יותר אבל גם משעממים יותר.

עריכה אחרונה על ידי HyperViper

פורסם

משעמם אולי נהגים וותיקים. בכללי מושג משעמם זה מושג סובייקטיבי. בחור בן 18 שלא חווה קליאו 172 או משהו דומה יטען שקופרה מאד מלהיבה אותו שהיא סטרילית. שוב פעם לא כולם שומאכר ולא כולם מתגרזנים כל בוקר לפני עבודה. לתת בראש מדי פעם בישורת זה גם כיף ולא לחרבן במכנס כשאני על סף איבוד אחיזה בפניה שמסתיימת בעמוד רק כי רציתי להוציא זנב ולהרגיש קולין מקריי.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
משעמם אולי נהגים וותיקים. בכללי מושג משעמם זה מושג סובייקטיבי. בחור בן 18 שלא חווה קליאו 172 או משהו דומה יטען שקופרה מאד מלהיבה אותו שהיא סטרילית. שוב פעם לא כולם שומאכר ולא כולם מתגרזנים כל בוקר לפני עבודה. לתת בראש מדי פעם בישורת זה גם כיף ולא לחרבן במכנס כשאני על סף איבוד אחיזה בפניה שמסתיימת בעמוד רק כי רציתי להוציא זנב ולהרגיש קולין מקריי.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

דובר על "זנב שמח", ולכן לא מדובר על קהל יעד של אנשים שהרגע הוציאו רשיון.

פורסם

מסכים עם הייפר, נכון זו באמת המגמה היום, אולי למעט המגן החדשה ששם לא התמקדו בזמנים, למרות שיש הרבה שטוענים שזה לא שהם לא רצו אלה יותר לא יכלו אבל זה כבר נושא אחר.

ואגב זאת גם הסיבה שרשמתי שבהרבה מובנים ככל הנראה הייתי נהנה אפילו יותר עם ברז למשל...

אם לחזור לנושא, בתחילת דרכי עם הרכב אחד מחברי שהוא במקרה גם הנהג הכי טוב שאני מכיר, ואני מכיר דיי הרבה...אמר לי תשמע התחת פה מאוד סטרילי ומשעמם אבל שינוי קטן בלחץ הצמיגים פלוס קצת פרובוקציה וזה עולם אחר לגמרי, ניסיתי פעם ראשונה בפצאל, ומה אני יגיד לכם, הוא צדק אוי כמה שהוא צדק.

עשיתי חצי מסלול על הצד (נו אל תהיו קטנוניים לא דריפט כמובן, זה הנעה קידמית כן...?)

ולבחור ששאל לגבי התמונה בסמלון, אז לא זאת לא שלי.

אבל בשביל הרגשה הנה כמה משלי:

IMG_1702.JPGIMG_1701.JPGIMG_1499.JPG66348e9e-4971-4dbb-a94a-6ef701ef011c.jpga2ae10d0-50f4-453d-8936-7a5cac3177f6.jpg35e510d2-ede0-478b-935c-1dfaf502a782.jpg

2017 Type R

פורסם
לגבי ההערות על הזנב. דעתי האישית (ואני יכול להבין אם מישהו יחלוק עליה) היא שאם אתה מחפש רכב עם משחקי זנב, תקנה רכב עם הנעה אחורית ואל תבוא בטענות לרכב עם הנעה קדמית שהוא לא מספק לך אותה.

זה נכון שבעבר הרבה רכבים עם הנעה קדמית היו בעלי זנב שמח (עד כמה שרכב עם הנעה קדמית יכול לספק זנב שמח), אבל המגמה היא שזו תכונה שלאט לאט נעלמת ברכבים מודרניים, שאפילו הספורטיביים שבינהם מכוונים לתת-היגוי בטוח יותר.

הבעיה של הסיוויק אינן מסתכמות בכך שהיא לא מוציאה תחת (והיא לא).

בכל אופן, גם אני בעד הנעה אחורית, אבל זה לא קשור כאן. לא כל הרכבים משעממים, עדיין מייצרים רכבים מהירים ומערבים/מהנים לנהיגה, אפילו אם הם מצויידים בהנעה קדמית.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
הבעיה של הסיוויק אינן מסתכמות בכך שהיא לא מוציאה תחת (והיא לא).

בכל אופן, גם אני בעד הנעה אחורית, אבל זה לא קשור כאן. לא כל הרכבים משעממים, עדיין מייצרים רכבים מהירים ומערבים/מהנים לנהיגה, אפילו אם הם מצויידים בהנעה קדמית.

איזה עוד בעיות יש לסיוויק?

פורסם (נערך)

לא, הוא לא. הזנב שלה מת ולא רק במובן של החלקה/זריקת תחת.

אגב, אומרים שהדור החדש טוב בהרבה.

נ.ב. בהמשך להערה המטופשת בעניין הסמל של אלפא, יש רכבים מהנים מהסיוויק המדוברת והם מצליחים להיות כאלו גם בלי סמל של אלפא. לדוגמא, פיג'ו 308.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...