Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גר בגוש דן, לדירה יש חניה. לא מזיז את האוטו סנטימטר חוץ מליעדים שיש בהם חניה בטוחה כמו מרכזי קניות או טיולים ברחבי הארץ. מסתדר מעולה ברגל ובתח"צ.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אוי תפסיקו לדבר שטויות אין שום חוק אם אתה לפני או אחרי החניה

הייתי בסיטואציה שהיה נהג שהתכוון לפנות את החניה המתנתי מאחריו ונתתי לו לצאת, לא הייתה תנועה שחסמתי, הוא יצא מהחניה ואני התקדמתי בשביל להכניס לרברס ולהחנות

כשאני נוסע ברברס פתאום מגיע איזה מבוגר רוסי ומחנה לי בחניה

אולי אין חוק אבל זאת הדרך מקובלת של משתמשי הדרך לשריין חניה, למתין לפני מקום החנייה דל הרכב שעומד לצאת ממנה, תוך כדי איתות לאלא מאחור על כוונותיך.

מה שקרה לך זה נדיר ובאמת מרגיז. מה שקרה לפות"ש קצת פחות.

פורסם

זאת הבעיה אם אני רוצה להתחשב בתנועה ולא לחסום אותה ואני עוצר את הרכב באיזה כניסה לחניה או אדום לבן בשביל לתת לתנועה לזרום ולהמתין לנהג החונה יקחו לי את החניה כי לא המתנתי "במקום הנכון"

עצוב שהתחשבות בזולת וחוסר אנוכיות במדינה הזאת לא מוערכת אלא צריך להילחם על כל דבר הכי פשוט כמו חניה

פורסם
עצם התקדמותך אל מעבר לרכב ההמתכוון לצאת מהחניה, אומר כי "ויתרת" על החנייה.

פעם הבאה תחסום את התנועה לדקה, עם איתות לכוון הצד שאתה רוצה לחנות ב על מנת לסמן לאלו שמאחוריך את כוונת לחנות.

התשובה הכי הגיונית.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

מה שעשית מקובל לעשות במדינות מערביות מתקדמות עם אוכלוסיה סבלנית ואיכפתית.

בסה"כ ניסית לא לחסום את כל ה30 מכוניות מאחוריך בגלל שהמתנת לגברת שתצא מהחניה (שוודאי לקח לה זמן לצאת מהחניה כי לא אכפת לה שאתה מחכה וחוסם וההודעה בוואטס-אפ חשובה יותר).

במדינות עם אוכלוסיה שלא מורכבת בעיקר מבבונים, אנשים היו ערים למצב ופשוט נותנים לך להכנס לחניה, היא הייתה יוצאת מיד. בלי צפירות, בלי לגנוב ופשוט בנועם וברוגע. יש קטע כזה שהתנועה פשוט זורמת. אין שום בעיה להתקדם ולאותת שאתה נכנס, הרי גם ברור שאתה ראשון בתור לחניה כי אתה כבר עברת אותה ואתה ממתין בצד. זה אפילו מקובל.

גם אני, פעם, הייתי עושה כמוך. אבל אז הפנמתי את העובדה שצריך להסתגל לסביבה והבנתי שאנחנו גרים בין בבונים ואין שום נסיון או כוונה של משרד החינוך ו\או משטרת ישראל לחנך אותם ו\או לקנוס אותם. לכן, המצב לא ישתנה. אם המצב לא ישתנה, מספיק להיות זה שנדפק מזה כל הזמן. לכן הפעם, במקומך, הייתי חוסם את כל הכביש ומחכה שהיא תצא ומתעלם לחלוטין מהצפירות, בדיוק כמו רוב הסובבים אותך. צר לי שמדינת ישראל ואזרחיה הופכים את כולנו לקופים, אבל פשוט אי אפשר להתנהל כאן אחרת.

• תוכן חדש...