Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים תוצרת סין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אין שום סיכוי להעמיד מבחן כזה.

אתה צריך מסלול סגור וקבוע, סטים מכמה יצרנים ועדיפות לנהג בודד שיבצע את הכל

כי כל תנאי אחר עשוי לגרום להשפעה על הנתונים.

זה לא נשמע כמו מדע בדיוני אם יסכימו לתת לכם סטים של צמיגים לבדיקה. אם לא, אני מוכן לתרום כמה שקלים אם תפתחו קמפיין ב-HEADSTART. אני יוצא כאן מנקודת הנחה שעם כמות כזאת של מובילי דעה אתם תאלתרו מסלול עם קצת (או שלא) מאמץ.

במצב של החלפת צמיגים אני הולך על ביקורות, המון ביקורות ומקפיד

ללכת לבעלי מקצוע שמבינים במה שהם עוסקים ולא מנסים רק לרוקן מכולות של ג'אנק.

מדהים אותי כל פעם מחדש הקישקוש הזה של "אה...זה חברת בת של מישלן".

כולם חברת בת של מישלן. סחתיין.

אני דווקא נתקלתי פעם בחברת בת של קונטיננטל שהייצור בסלובקיה או משהו כזה, לא זוכר את השם, אבל הצמיג היה בינוני מאוד, אבל באמת חברת בת של קונטיננטל.:lol: כנראה מותג לואו-קוסט או משהו כזה.

עריכה אחרונה על ידי arco1
  • תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מתכוון ל barum?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פולו חדשות מגיעות מהמפעל עם הצמיג הזה. היה פה שרשור שמישהו התעצבן בגלל זה, פחד שצ'מפיון דפקו אותו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
חבל שגולשים כמוך מגיבים בזלזול. יש משפט שאומר "סייג לחוכמה שתיקה". אין לך שמץ של מושג מה מצבי הכלכלי וכמה כל שקל חשוב.

Sent from my LON-L29 using Tapatalk

אוקי, אז אתה טרול חסכן...

אגב, יש משפטים נוספים כגון "מכל מלמדיי, השכלתי" ו-"אהבת לרעך כמוך", שגם להם אין להם שום קשר לנאמר.

בהצלחה בהמשך הדרך.

פורסם
זה מראה שלמרות כל זה, אנשים פה לא נופלים כמו זבובים והמדינה ממשיכה להתקיים. לזה אני מתכוון, פרופורציות.

לא טענתי שצמיג איכותי הוא תחליף לנהיגה איכותית. הוא מרכיב אחד - אולם חשוב - בשרשרת הבטיחות.

אף אחד לא יבצע מחקרי cost effectiveness כיון שהם יהיו יקרים מאד ומורכבים לביצוע.

לגבי אישור שימוש - מתי נקבעו התקנים, וכיצד הם מתאימים להתפתחות הטכנולוגיה מאז שנקבעו? איזה שיקולים לא ענייניים (כלומר - לחץ פוליטי מתון) השפיעו על קביעתם? מתי עודכנו בפעם האחרונה? אני סתם זורק את השאלה, אבל האם התקן לא נמוך בהרבה בהשואה ליכולותיהם של צמיגים מודרניים במחיר נגיש?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מתכוון לתקנים במדינות אחרות, לא פה. אם לפי התקן האירופאי מותר למכור את זה שם, אני לא חושב שבישראל צריכה להיות בעיה.

הם פשוט גרועים יותר מצמיגים אחרים, אבל הם עדיין המינימום המותר כך שלהחשיב אותם לסכנת חיים זה מוגזם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

התקן בעיקר אומר שהצמיג לא יתפרק בנסיעה במצב רגיל. זה הדבר היחיד שהמחוקק רוצה מצמיגי הרכבים. זו הסיבה למשל שהמחוקק לא דורש החלפת צמיגים אחרי ארבע שנים או 90 אלף קילומטר. כי לא אכפת לו מביצועי הצמיג. אפשר להקביל את זה לבטיחות משנית (פסיבית) וראשונית (אקטיבית).

אגב, זכור לי מחקר של NHSTA שדיבר על קורלציה בין מעטפת קטנה יותר של ביצועי הצמיג לבין עליה בכמות ההתנגשויות. זה לא הבדל עצום, אבל הוא שם.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

לא היה קל למצוא מבחן השוואתי שכולל צמיגים סיניים - שבדרך כלל נכנסים לקטגוריית הצמיגים הזולים ביותר.

אז הנה דוגמא.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

היו המון מבחנים בארץ שנעשו בתנאים די מדעיים.

אני לא חושב שיש מקום לפקפק בממצאים. מה שכן, לא מן הנמנע שהחברות הסיניות הגדולות יצליחו לייצר צמיגים טובים בשנים הבאות.

הם רק צריכים סימולציות נוזלים טובות כדי לתכנן צמיגים שטובים ברטוב, וכן לשפר את מקדם ה-slip ratio של הצמיגים שלהם.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

באותי עניין - יש למישהו חוות דעת על צמיגי Fulda?

פורסם

צמיגים גרמניים איכותיים, אחד מהמותגים של Goodyear, היותר טובים ( ביחס ל Sava, debica ).

http://www.goodyear.eu/corporate_emea/our-company/our-brands.jsp

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אני עדיין מחכה לתסקיר רציני שמשווה בין צמיגים סינים לבין צמיגים לא סינים (כאשר שניהם בערך באותה רמת מחיר). הפסילה הגורפת של צמיגים סינים איך ששומעים את המילה סיני, צריכה להיות מגובת במשהו ולא בגלל שחוזרים על זה כמו מנטרה.

אם יצרני הרכב המוכרים, כגון פולקסווגן ופורד לדוגמה, משווקים בסין את הרכבים שלהם עם מותגים מוכרים, Goodyear ו-Hankook לדוגמה, אני חושב שזו תשובה מספיק טובה.

פורסם

קניתי את הרכב שלי (יד 2) עם 4 צמיגים שהיו במצב חדש אבל סיניים..

בהתחלה לא התלהבתי להחליף ונסעתי איתם כ-1000 ק"מ , באחת מהפעמים נאלצתי לבלום חזק כי רוכב אופנוע החליט שהוא עוצר בפתאומיות לאחר שהיה במהירות גבוהה ברמזור , ובלמתי חזק והרכב פשוט החליק בערך מטר-מטר וחצי לאחר שהייתי במהירות 40 קמש... למזלי ולמזלו הצלחתי לבלום בלימה מלאה במרחק של 20-30 סנטימטר ממנו , לאחר אותו יום רכשתי 4 צמיגים חדשים מישלין ספורט 4.

מרוצה מהם עד השמיים

פורסם

הרכב שלי נועל צמיגים של חברת "Infinity", חברה סינית לפי הבנתי - ככה קניתי אותו.

צמיגים גרועים בלשון המעטה, בכביש רטוב מחליקים כבר ב-20 קמ"ש, בכביש יבש בערך ב-40 קמ"ש.

בבלימת חירום היחידה שעשיתי איתם בכביש יבש וחם, הרכב החליק 5-7 מטר לפני שנעצר ובמזל גדול ובשילוב זה שהצלחתי להשאר רגוע יחסית נמנעתי מתאונה.

אני מתכנן במשכורת הבאה להתחדש ברביעיית פאלקן/טויו בגודל 15"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...