Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שלא מכיר. זהו טייפ שמדביקים אותו על הרכב, מעליו ניתן לשים כל ציפוי ויניל או Clear bra שרוצים ובעזרת הטייפ יוצא חתך מדוייק ללא שימוש בסכין.

אני חושב שזה פותח פתח לכל מי שפחד להתנסות בעיטוף חלקים של הרכב לבד בבית, זה יכול לתת תוצאות מעולות.

לינקים לקניה באיביי:

לינק 1

לינק 2

פורסם

^^בהחלט דורש המון זמן ודיוק, אבל לאומת הדרכים הקודמות שהיו דורשים ממך להכין סקיצור מדוייקות ולחתוך עם לייזר או לעבוד עם סקין תחת חשש שתפצע את הצבע, פתרון זה בהחלט משתלם מאוד.

עכשיו אפשר בתכלס לרכז יותר צומת לב לישום הציפוי.

עם פיתרון כזה לפי דעתי ניתן יהיה לישם קליןגארד/וניל כלשהו בבית ולהיות בטוח שהמקסימום שאתה יכול להרוס זה את הציפוי עצמו ושהצבע ישאר בריא.

פורסם

יצא לי להתקל במוצר הזה, נראה באמת מעניין למי שמחפש לעשות ציפוי PPF כפרוייקט.

כבר עשיתי ציפוי אצל בעל מקצוע לטמבונים, כנפיים ולמכסה מנוע. זה עלה באזור 5K ובשל העלויות הכבדות אני שוקל להמשיך את הציפוי על הדלתות בעצמי, אולי אעזר במוצר הזה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
יצא לי להתקל במוצר הזה, נראה באמת מעניין למי שמחפש לעשות ציפוי PPF כפרוייקט.

כבר עשיתי ציפוי אצל בעל מקצוע לטמבונים, כנפיים ולמכסה מנוע. זה עלה באזור 5K ובשל העלויות הכבדות אני שוקל להמשיך את הציפוי על הדלתות בעצמי, אולי אעזר במוצר הזה.[/Q בקרוב מאוד צריך להגיע לארץ מדבקת BRA ויניל ו PPF בהתזה עם תכונות של צבע לרכב לכל דבר ועם יכולת החלמה עצמית, ניתן לבצע על המדבקה ליטוש, פוליש או כל דבר אחר ואם חלק נפגע, ניתן לקלף אותו ולצבוע מחדש. בלי חיתוכים, בלי בועות, אדהזייה (הידבקות) גבוהה - התזה מגיעה לכל פינה.

• תוכן חדש...