Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אמליץ על קרניבל דיזל מ2007 ומעלה (צורה חדשה יותר). עבדה אצלנו בתיירות 3 שנים עם אמינות מצויינת.

היתרונות שלה הן מרווח לכלל הנוסעים,מזגן חזק,מנוע חזק (גם הדיזל וגם הבנזין),אמינה, נוחה.

החסרונות הם אחזקה קצת יקרה (טיפול קטן בכיף מגיע ל1500₪), אין תא מטען בכלל כשכל ה7 מושבים פתוחים, צריכת דלק גבוהה (1/10 זה יום מצויין בדיזל, לגבי בנזין אין לי מושג).

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
הונדה FRV - הסידור הכי טוב ל6 נובעים עם תא מטען ענק - הבעיה היא שהיא קצת נדירה.

גראנדיס מרווחת יחסית, הs-max יותר יקרה באחזקה (לדוגמא צמיג יחודי בעלויות גבוהות).

ענק?

חבר, הסטנדרטים שלך כנראה חריגים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אכן כן ביחס לכל סגמנט ה 7 מקומות, בתור אחד שהחזיק אורלנדו, לוגאן, וC4 לתקופה קצרה, ונמצא בשכונה שבה האוטלנדר והניסן מככבות, אני רואה מה ההבדלים.

ובתור אחד שהחזיק מולטיפלה התא מטען משקר בגלל מבנה הסטיישני התכולה היא גדולה יותר.

אז הFRV בעל תא מטען ענק ביחס להם.

פורסם

אני בעליו המרוצה של פיקאסו 2008 2.0. מלבד הגיר הבועט שדורש התרגלות (לי לא מפריע, בטח לא מחוץ לעיר) אני מאוד נהנה ממנו. מאחר ויש לי את הסטורייית הטיפולים המלאה שלו מיום הרכישה אני גם יכול להעיד שלא נתקלתי בתקלות מרשימות. לא יודע אם הטיפולים נחשבים יקרים או זולים. טיפול קטן בגבע למיטב זכרוני עלה 450 והחלפת תושבת מנוע סכום דומה. הרכב אצלי מאוגוסט האחרון.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

פורסם

במחילה - 8 חודשים זה עוד לא מדד לאמינות .

אני מכיר מקרוב מישהו שהשקיע עשרות אלפים בתיקונים ברכב הזה לא עלינו

והכל במוסך מורשה פיז'ו - סיטרואן

פורסם

אני מכיר מקרוב מישהו שהשקיע עשרות אלפים בתיקונים ברכב הזה לא עלינו

והכל במוסך מורשה פיז'ו - סיטרואן

אני מוכן להמר שמדובר על פיקאסו עם מנוע 1.6 טורבו (שלא רלוונטי במקרה זה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

טיפולי הרנו והחלפים יקרים מהממוצע (טיממינג + טיפול גדול הגיע למעל חמישיה לפני מע"מ), החלפת חלקי פלסטי שמתבלים, ברקסים וכו' יקרים באופן יחסי במוסך המרכזי (וכן החזקתי רנו בת 3 והמשכתי במשך 3 שנים לבקר במוסך מורשה ופורמאלי של רנו).

פורסם (נערך)

עוד דוגמא להבדל: לשכן היתה פיקאסו 2.0 ליטר שנת 2009 . הלך המזגן. החלפת המדחס ₪2500 . במוסך גבע כמובן, לא במורשה .

לבן משפחה יש גראנד סניק , הרכב לא הניע,הלך למורשה החליפו מדחס. ₪10000 . מסתבר שבסניק המזגן עלול להשבית רכב.

שניהם מחוץ לאחריות כמובן. אני חושב שהסניק יקרה אם ממשיכים ללכת למוסך מורשה.

לפיקאסו של השכן לא היו תקלות משמעותיות מעבר למדחס. הלך פעם הטרמוסטט (₪170) , הגיר היה צריך החלפת שסתומים ב 120K עוד כ ₪2000,בעיה ידועה ב AL 4 והיה איזה חלון שלא תמיד עלה.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...