Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

מחפש רכב למשפחה, נסועה של כ 15K בשנה. אשמח לשמוע רעיונות לרכב אמין בעיקר, ורצוי גם חסכוני (כמובן...).

המליצו לי על סיטרואן C4 פיקאסו ואני קצת מבולבל לגבי שלל הדגמים שלה. הבנתי שכדאי להתרחק מהרובוטית.

אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר בדגמים מומלצים וכן לשמוע חוות דעת באופן כללי.

בנוסף אם מישהו רכש בלובינסקי טרייד ויכול להמליץ או להזהיר.

תודה!

סקודה סופרב 2006, 570k ק"מ. ז"ל

סיטרואן סקסו 2000, 180k ק"מ. ז"ל

סוזוקי בלנו 1998, 200K ק"מ

פורסם

שלום,

אתם לא נוסעים הרבה - אולי תשקלו מיצובישי גרנדיס - רכב אמין מאוד ומרווח יותר מסיטרואן.

לעניין C4 פיקאסו - הדגם הפחות בעייתי הוא עם מנוע 2000 סמ"ק ללא טורבו. גם הוא לרוב עם גיר רובוטי,אבל לפחות ללא המנוע הבעייתי 1.6 טורבו בנזין.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם ברכב אמין בבסיסו חשקה נפשך אל תיקח את הC4 פיקאסו, ישנם כאלו סבירים אבל הם בודדים הרוב עם בעיות.

בסכום הזה מאזדה5 - קצת שתיינית קצת מפופה אבל אמינה ביותר.

רנו לוגאן - מרווחת מאוד אמינה מאוד וחסכונית - קצת פחות בטיחותית.

סאניונג רודיאוס - ג'אמוס ענר ומרווח אמין עם תחזוקה סבירה בהחלט.

פורסם

תודה על התגובות.

הרודיוס יקרה ממה שאני רואה ביד 2, בשביל להכנס למסגרת התקציב שלי אני צריך לרדת לסביבות שנתון 2006

גם המאזדה לא זולה..

היתרון מבחינתי בסיטרואן שאני יכול לקבל דגמי 2012-2013 במחיר הזה עם פחות מ 100K ק"מ. האם השנתון פחות משמעותי כשבוחרים רכב?

• ספונסר פורום
פורסם

בוקר טוב,

הסיטרואן תיתן לך מענה מצויין, עם זאת חובה להקפיד על רכב מטופל בלי קיצורי דרך.

אנחנו יכולים לקשר אותך עם לובינסקי טרייד ולוודא שאכן מוצאים לך רכב כזה, וכמובן שתקבל גם אחריות לרכב.

אם תהיה מעוניין שלח לנו בהודעה פרטית שם וטלפון ונעביר את הפרטים.

בהצלחה עם כל בחירה שתעשה,

צוות לובינסקי

פורסם

תחזור לפה עם רשימת חלקי המנוע שבאחריות המגרש.היא חייבת להיות מפורטת לגבי כמה רכיבים. יש שם רכיבים קריטיים שידועים כחלשים בשנים האלה. במיוחד חשובה אחריות על הטורבו ומשאבת הדלק הקידמית.

בלי אחריות בכלל תקנה כמו שהמליצו לך פה מודל 2008 ומטה.

פורסם
תחזור לפה עם רשימת חלקי המנוע שבאחריות המגרש.היא חייבת להיות מפורטת לגבי כמה רכיבים. יש שם רכיבים קריטיים שידועים כחלשים בשנים האלה. במיוחד חשובה אחריות על הטורבו ומשאבת הדלק הקידמית.

בלי אחריות בכלל תקנה כמו שהמליצו לך פה מודל 2008 ומטה.

2008 זו השנה שבה התחיל השיווק של הC4 פיקאסו בארץ, מעטים אלו ששרדו עם המנוע 2000 וגם אז הגיר ממש אבל ממש לא משהו,

ובכל מקרה יש לא מעט בעיות חשמל קטנות ומעצבנות ברכב.

פורסם

You get what you pay מחירה הזול של ה-C4 פיקאסו הוא פועל יוצא של אמינות נמוכה, תחזוקה יקרה וגיר רובוטי.

אם אתה רוצה רכב מרווח ואמין לך על המיצובישי גראנדיס.

זה לא שה-C4 לא יכול להראות אמינות טובה אם מטפלים בו נכון, א-ב-ל הטיפול אינו זול ומצריך התעסקות שרוב האנשים מעדיפים לוותר עליה - זה לא רכב של "שגר ושכח"

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

המוסכניק שלי אומר לא להעיז להתקרב לסיטרואן... עכשיו אני לגמרי מבולבל.

חושב למתוח עוד קצת את התקציב, מה האפשרויות שלי לרכב שגם ישאיר לי בגאז' עם 6 נוסעים?

מזדה 5? s-max?

תודה לעונים

פורסם

הונדה FRV - הסידור הכי טוב ל6 נובעים עם תא מטען ענק - הבעיה היא שהיא קצת נדירה.

גראנדיס מרווחת יחסית, הs-max יותר יקרה באחזקה (לדוגמא צמיג יחודי בעלויות גבוהות).

פורסם

את ההפרש ב"אמינות" של הגרנדיס הוא ישלם היטב בדלק , הגרנדיס פשוט שתיינית דלק וייתכן שתהיה גדולה מידי לצרכיו

הפיקסו זולה הרבה יותר ממנה וגם מקבלים אותה חדשה יותר, אולי היא תהיה פחות אמינה אבל במחיר שקונים אותה אפשר להשאיר כמה אלפי שקלים בצד ליישור קו

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

ב 15 אלף קילומטרים בשנה הפרש בדלק לא יהיה משמעותי כל כך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מהיכרות עם הרכב ההפרש יהיה גדול , מה גם שאף אחד לא מבטיח לך אמינות ברכב משנת 2006 גם אם הוא יפני.

חבר מהעבודה רכש גרנדיס מהשנים האלה ונפל על יישור קו שגמר אותו, אבל מה שהכי גומר אותו זה הצריכת דלק האיומה של הרכב במיוחד העירונית

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...