Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בוואריה מרחפן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקח לי רק חמישה חודשים לסיים את הסרטון שלי מהטיול לגרמניה :lol:.

תהנו (לצפות ב 1080p).

מי שרוצה מסלול, מוזמן לשאול - כל המקומות המצולמים רשומים ב description של הסרט.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

תודה:lol:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מגניב ברמות! תודה על השיתוף.

חצי שנה זה הזמן הממוצע הדרוש לעריכה של סרטוני טיולים, מניסיון...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יפה מאוד!

הציוד רשום בתיאור:

Beautiful scenery taken from the air by the DJI Phantom 3 drone at my recent trip to Bavaria, Germany. October 2016.

Locations includes:

Neuwachstein Castle, Forggensee, Zugspitze (flown here at almost 3000 meters height) and Königssee

פורסם
תוכל לפרט קצת על הציוד? (הרחפן, המצלמה...)

תודה

בפאנטומים הכול כלול. מוציאים מהקופסה ומפעילים, אין פה שדרוגי ציוד/מצלמות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

תודה רבה על התגובות !

זה המסלול: https://goo.gl/maps/wiFizuprkYH2

בסרט ישנם כמה צילומים גם מה Grossglockner High Alpine Road באוסטריה, קפצתי לשם חצי יום - פס מדהים ומומלץ ! לא הטסתי שם הרבה כי היו רוחות ומעט שלג\גשם.

לגבי מספר ימים, הייתי אומר שהמינימום זה ארבעה. אני הייתי שני לילות ב Rieden, משם נסעתי לטירה ול Zugspitze (כל יום יעד אחד). עוד לילה אחד ב Unterschönau כדי לטייל באזור שם.

אפשר כמובן לקצר או להאריך, כל בוואריה פשוט נפלאה, בדיעבד הייתי ישן ב Garmisch-Partenkirchen את שני הלילות, עיירה גדולה ונחמדה יותר מ Rieden, שהייתה פשוט ריקה (אוקטובר זה כבר ממש סוף העונה שם).

ד"א, הזמנים קצת התפקששו כי ב Zugspitze שברתי שני פלופלורים - בגובה 3000 מטר (הצילום האחרון בסרט) קיבלתי התראה על סוללה נמוכה (למרות שהיו עוד 40 ומשהו אחוז) - אני מעריך שבגלל הטמפרטורה (בטמ"פ נמוכות הסוללה מתפקדת פחות טוב, וזה היה על גבול ה 0, כש 0 זה המינימום לפי המפרט הטכני). נחתתי מהר מדי (אני בד"כ תופס את הרחפן ביד אבל הייתי צריך לנחות מאוד מהר ובמקום בעייתי כדי שלא ינחת לי אוטומטית על איזה צוק :-D), מרוב לחץ אחרי הנחיתה כיביתי את המנועים בצורה לא נכונה דבר שגרם לו לנטייה אחורה ושני הפרופלורים האחוריים נשברו.

ביום השני (יום הצילום של הטירה) נסעתי מוקדם בבוקר למינכן (שזה בדיוק 180 מעלות מהכיוון המתוכנן :-D) לקנות שניים חדשים (לא הייתה חנות של DJI קרובה יותר).

מזל שאלו כבישי גרמניה, ואודי A6... לא בוזבז יותר מדי זמן :lol:.

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם (נערך)

כל הירוק הזה - שמשגע אותי בכל נחיתה באירופה הצפונית\מרכזית.

וכמובן צבעי השלכת - באותו זמן (סוכות) הייתי באיזור קלן.

זו פנורמה שגוגל יצרה מ-3-4 תמונות מחלון המלון:

DSC_0010-PANO.jpg

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...