Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם,

לאחרונה אני מתמודד עם תופעה מטרידה.

כנראה שהכנסתי מתישהו את הטלפון שלי למאגר שלא צריך להכניס אותו (בלי לשים לב כמובן).

מזה כשלושה שבועות שאני לא מפסיק לקבל הודעות SMS ספאם:

1. היי שי, דמות מוכרת לך אבל ביישנית הזמינה אותך להצטרף לרשת החברתית האנונימית שלנו! (בשם של שולח המסרון כתוב Trailquest).

2. עצרו את הספאם! נמאס לכם מהאסמסים המלוכלים של עו"ד אבי נסנקורן?! (stopthespam)

3. הלוואות מהירות ומפוקפקות לסוגיהן

אין אפשרות לשלוח חזרה "הסר" (השליחה נכשלת) וכל לינק מוביל בתורו לאתר מפוקפק אחר.

מה לעזאזל ניתן לעשות? זה מפריע מאד.

תודה רבה!

פורסם

לפני שנה וחצי אספתי 12 הודעות מאותו שולח.

שלחתי לו מכתב התראה לפני תביעה-לא הפסיק.

הגשתי תביעה קטנה, חכיתי בסבלנות כ 10 חודשים עד לדיון שנקבע, וזכיתי בכמה אלפים טובים.

נסה ותהנה, אין לך מה הפסיד.

סלע

פורסם

~

נסה אפליקציה בשם TrueMessenger, אחותה של TrueCaller שהפכה זה מכבר למסננת הספאם הלאומית בישראל.

רק זהירות עם הפילטרים, לפעמים היא עובדת קצת טוב מדי.

פורסם

לפני כמה שנים קיבלתי סמס ובטימטומי שלחתי "הסר".

מאותו רגע, במשך קרוב לשנה פוצצו אותי בספאם כזה.

אחרי כל הודעה עשיתי block לשולח. בסוף העניין התפייד וחזרתי להיות מוספם כמו אדם רגיל מן היישוב.

שמור על אופטימיות

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

שגעו את ראבי

a0041c5580cb15b43efcf2f259f8bb76.jpg

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...