Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי יונדאי i20

שכחתי את מנורת התאורה הפנימית של הרכב (מעל ראש הנהג) דלוקה במשך לילה שלם ולמחרת בבוקר האוטו לא הניע.

בעזרת כבלים הנעתי את הרכב ונסעתי איתו כ-20 ק"מ בכביש מהיר בשאיפה להטעין את המצבר מחדש, אך זה לא עזר ולמחרת שוב האוטו לא הניע.

האם יש דרך "להחיות" את המצבר?

אולי דרך טעינת "טפטוף" (כך היה רשום בספר הרכב שכדאי לעשות במידה והמצבר התרוקן עקב תאורה שנשארה דולקת).

אם לא, היכן כדאי להחליף מצבר (מבחינת תמחור ואיכות)?

תודה

פורסם

אם זה מצבר רטוב כנראה חסר בו מים מזוקקים

בכל מקרה כנראה המצבר לקראת סוף חייו

אני ממליץ להחליף

כי אחרת הוא יתקע בדיוק שלך נוח

.

פורסם

בדוק מפלס אלקטרוליט בתאים אם זה מצבר עם פפקים. אם חסר תשלים מים מזוקקים כדי שמפלס יהיה מעל גובה הלוחות.

חפש חבר שיש לו מטען מצברים, פרק את המצבר ושים בטעינה על ידי מטען.

אם המצבר לא ישן מידי זה יכול לעזור.

פורסם (נערך)

תודה לעונים!

אני לא יודע מה זה מטען רטוב.

לא נראה שלמצבר יש פקקים. זה המצבר המקורי שהגיע עם הרכב והוא בן 4 שנים (הרכב עשה 50,000 ק"מ). אצרף תמונה של המצבר.

אפשר המלצה על חברה למצברים? אני רואה שוולטה הכי זולים, אך האם כדאי?

בנוסף, אשמח להמלצות על מישהו שיכול להגיע עד הרכב (גבעתיים), להחליף במקום ולקחת מחיר סביר.

תודה שובIMG_20170312_120743.jpg ש

עריכה אחרונה על ידי ITS
פורסם
אם זה מצבר רטוב כנראה חסר בו מים מזוקקים

בכל מקרה כנראה המצבר לקראת סוף חייו

אני ממליץ להחליף

כי אחרת הוא יתקע בדיוק שלך נוח

כול המצברים ברכבי יונדאי הם רטובים...אין מה לבדוק את מפלס האלקטרוליט מכיוון שזה מצבר ללא טיפול.

איזה כייף לי :)

פורסם
תודה לעונים!

אני לא יודע מה זה מטען רטוב.

לא נראה שלמצבר יש פקקים. זה המצבר המקורי שהגיע עם הרכב והוא בן 4 שנים (הרכב עשה 50,000 ק"מ). אצרף תמונה של המצבר.

אפשר המלצה על חברה למצברים? אני רואה שוולטה הכי זולים, אך האם כדאי?

בנוסף, אשמח להמלצות על מישהו שיכול להגיע עד הרכב (גבעתיים), להחליף במקום ולקחת מחיר סביר.

תודה שוב

אין לך מה לנסות לשקם את המצבר מכיוון ש-4 שנים זה מצב גבולי לפני סיום חייו של המצבר.

קנה אך ורק מצבר תוצרת וורטא או בוש.

פורסם

תודה רבה.

האם מישהו יוכל להמליץ על נותן שירות אמין שיגיע עד הרכב להתקין מצבר חדש של Varta או Bosch (כפי שהוצע בשרשור)?

פורסם

תמיד יש יוצאים מהכלל. אני אישית לא נוהג להמתין לרגע האמת שבו המצבר שובק חיים לחלוטין.

מצבר בן 4 מקורי בהחלט עשוי להחזיק עוד שנה + יומים.

פורסם

תודה שוב לעונים על התשובות ומהירות התגובה.

אעדכן שלאחר סקר אינטרנט קצר וכמה שיחות טלפון החלטתי להזמין לרכב מצבר חדש של בוש.

הזמנתי מחברת "מצברים" (יושבים בקרליבך 15, תל אביב) - עלות 600 ש"ח כולל הכל (מצבר, מע"מ, עבודה, הגעה עד לרכב בגבעתיים, אחריות שנתיים). עד כה אני מרוצה מהשירות ויכול להמליץ. הזמנתי טלפונית ודיברתי עם אלישע שהשאיר רושם טוב.

לרכב מצבר חדש מזה כחצי שעה ואני מקווה שהוא יחזיק שנים ארוכות.

חג שמח :-)

• תוכן חדש...