Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם כשמחליפים רמקולים גם פותחים דיפונים,זאת לא סיבה לוותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כך בחשבון גם שקהל היעד של לאון 2014 כנראה יתעניין יותר בשיפור שכזה לעומת בעלי טויוטות למשל.

אני אישית הייתי שמח לרכוש רכב שנעשה בו בידוד.

פורסם

על כל קונה פוטנציאלי שמתלהב מבידוד אקוסטי יש לפחות אחד אחר שלא מבין למה צריך את זה ולמה פירקת את כל הרכב.

אולי יותר נכון לא לדבר על זה בכלל במעמד המכירה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
ברכבי פאר רמת בידוד רעש פשוט רמה אחרת לחלוטין. כולל רכבים עם חלונות כפולים

לא הבנתי, אתה שולח אותנו עכשיו לקנות רכבי פאר במליון דולר?

יש לנו כאן רכב עממי עם בידוד, אחלה מציאה.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

מישהו יסכים לשלם על השידרוג הזה?

נניח שתי מכוניות זהות ובאחת יש בידוד. כמה תסכימו להוסיף? אם בכלל...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

קודם כל תבחן את הנסיבות -

סיאט לאון 2014 1.2 ידני - זה לא בדיוק רכב ביצועים, מצטער.

זה רכב עם מראה ספורטיבי ואופי שמדבר לצעירים או "צעירים בנפשם" אבל פונה דווקא לנהג השפוי שמחפש לקבל את המראה והתחושה אבל עדיין להשאר בצריכת דלק שפויה ואחזקה שפויה (רכב פרפורמנס אמיתי גם כל חלק וחלק יקר יותר - בשביל ביצועים צריך צמיגים טובים יותר, חישוקים טובים יותר, בלמים טובים יותר הכל צריך להיות טוב יותר משמע יקר יותר - אפילו הדלק, יקר יותר).

אז אם מישהו יקנה ממך את הרכב הזה וידאג לביצועים שלו - מסכים איתי שזה קצת חסר היגיון?

נוסיף לזה את תוספת המשקל 30 קילוגרם - שווה ערך פחות או יותר לילד בן 10? זה זניח.

וזה לא שהוספת את המשקל הזה במקום שלוחץ על מתלים ובולמים וגורם להם לצנוח עם הזמן, זה מפוזר על כל הרכב אצלך.

עכשיו נדבר קצת על התמורה של זה - בייחוד כאשר מדובר ברכב שנועד לדבר למוחו (לא כותב כאן לליבו) של הנהג השפוי.

כל בן אדם שפוי שמחפש רכב "דיילי דרייבר" כנראה גם יעריך שקט ורכות נסיעה.

התוספת של הבידוד שעשית מפחיתה את רעשי הכביש והדרך.

מעדנת במובן מסויים גם רעשים נוספים בתוך הרכב (בעיקר בתחום התדר הגבוה).

מבליטה ומייעלת את מערכת הסטריאו בייחוד בעוצמות שמע נורמטיביות.

אין שום סיבה שרוכש רכב - שפוי! לא יעריך תוספת שכזו וירצה להתאמץ יותר לרכוש ממך את הרכב.

אני לא חושב שמישהו אי פעם יוסיף לך על זה - אבל בהחלט תקבל מחיר קרוב יותר למחירון.

מי לא ירצה לקנות ממך את הרכב הזה - רוכש שיקנה ממך את הרכב הזה במטרה לשפר את רמת הביצועים שלו (למרות שאני ממש לא מבין את ההגיון בזה אלא אם כן אין תקציב אבל יש רצון) וכל גרם משקל יהיה משום מה חשוב לו בסיאט לאון 1.2 :-P

רוכש שיחשוש מביצוע שיפורים על הרכב מתוך כוונה לרכוש רכב מקורי ככל האפשר.

אז האנשים האלו לא יקנו ממך את הרכב - כל שאר ה90 אחוז כן יעריכו את התוספת המבורכת הזו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מישהו יסכים לשלם על השידרוג הזה?

נניח שתי מכוניות זהות ובאחת יש בידוד. כמה תסכימו להוסיף? אם בכלל...

כן, אבל קצת (נניח 1000₪ לרכב של 50,000) אם באמת שומעים את ההבדל.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

קודם כל הכיוון לא היה בנוגע לתוספת כספית במכירת הרכב או כל דבר כזה או אחר, העניין היחידי היה אם זה מונע קניה או מעודד קניה.

למי ששאל בנוגע לעלות הכספית לא הגיע אל 5 ספרות אבל עלה סכום מכובד מאוד מדובר על יריעות יותר עבות משל הדיינומט בכמעט פי 2.

אדי, לא התכוונתי לכך שהמנוע 1.2 של הלאון הוא רכב ביצועים אם זה מה שהייתי מחפש בשמחה הייתי הולך ורוכש את המנוע 1800 או רכב אחר אם זה היה מה שממש מעניין אותי אני לא מתפרע או מחפש הרבה ביצועים המנוע הזה מספק אותי לחלוטין, פשוט נסעתי על האוטו לפני כל המערכת והאיטומים שמוסיף לא מעט משקל על האוטו ואני אישית מרגיש על האוטו אבל אני לא יודע כמה נהג אחר ירגיש.

אם אתה מגיע למפגש הקרוב בארט סאונד אתה יותר ממוזמן לשבת אצלי באוטו, אתה תראה את הלאון הלבנה, אני ברק.

אגב,כאשר אמכור אחזיר את הרמקולים המקוריים ועדיין ישמעו טוב יותר ממה שהיה קודם.

בנוגע לפירוק הפאנלים, בוצע ע"י ג'וניור מי שמכיר כבר מבין שכל הפלסטיקים נשארו כחדשים ללא שברים

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

אני אישית הייתי שמח לקנות רכב כזה.

כמו שאמרו פה כבר, כנראה כן יש אנשים שזה ירתיע אותם כי פירקו פנלים וכו' אבל אני מניח שאנשים כאלה הם מיעוט.

אני מניח שבעיני הרוב האיטום יהיה דבר חיובי.

V5

פורסם

אם הייתי בוחר בין רכב שלא נגעו בו מעבר לטיפולים שותפים, לבין רכב שעבר שלל פירוקים והרכבות כולל בידודים, קבלים, מגברים, שינוי תוכנה במחשב מנוע, וסתם שיפורי יופי למיניהם, הייתי בוחר את הרכב שלא נגעו בו.

לך תדע מה שברו בדרך, לאיזה בעיות זה כבר גרם, ועוד יגרום בעתיד.

מקורי זה הכי אחי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לא הבנתי, אתה שולח אותנו עכשיו לקנות רכבי פאר במליון דולר?

שאלת - עניתי לך. לא חייב מיליון, אפשר גם חצי ואפשר גם בשקלים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני לא בטוח שהייתי מתלהב מאוטו כזה, תלוי בעבודה שעשו וקשה לדעת

אם היה שינוי בגומיות המקוריות לא הייתי נוגע באוטו..

בקשר לבידוד עצמו, אם עשו התקנה סטנדרטית פשוטה של חומר בידוד נורמלי שבנוי לרכב, בכמויות הקטנות שצריך וזהו ולא איזה OVERKILL ענק של כיסוי ב4 שכבות, רק בדלתות ולא על הגג והרצפה, עם התקנה שמאפשרת לפרק את הרכיבים בתוך הדלת במקרה תיקון - אז סבבה זה אפילו מבורך.

אבל משומה הרבה הולכים על בידודים מוגזמים מאוד וכזה דבר לא הייתי רוצה. רק מקור לבעיות קטנות עם זה שפלסטיקה לא תיסגר טוב בגלל העובי, קליפסים לא יחזיקו את המשקל, לא תהיה גישה לדברים, משקל מיותר וכו'

גם אם כל הבעיות האלו לא יקרו אני לא אשן בשקט עם כזה דבר, כמו שאני לא רוצה התקנה מקומית כמו קודן אפילו שזה עובד בסדר, סתם כי אני יודע מה עשו בשביל להתקין את זה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

שרשור שפשוט הסתבך סתם.

20 ק"ג זה ממש זניח. אני לא מאמין שאתה תשים לב להבדל בביצועים.

לשאלתך, מי לא ירצה בידוד? היתרונות הם שקט בנסיעות ואודיו יותר טוב.

חסרונות? רק ה 20 קילו האלה. שהם משקל כ"כ זניח שאף אחד לא יצליח לשים לב שהם שם.

זה כמו שתגיד לי שאתה נמנע מלתדלק טנק מלא כי אתה לא רוצה שיהיה לך יותר מ 20 ליטר דלק כי זה מכביד.

פורסם

קודם כל תודה רבה על התגובות רציתי לדעת כמה אנשים בעד וכמה נגד הבידוד רק מעצם הרעיון לא לצורך מכירה של הרכב או מבחינת המחיר.

נכון הבידוד שעשיתי הוא יותר מהרגיל כי ביצעתי גם על הדיפונים בדלתות והכול סגור ואטום כמו שצריך, ביצעתי אצל אחד המתקינים הטובים בארץ ( ג'וניור למי שמהתחום ) וחומרים יותר מאסיביים ברמה גבוהה שכן מותאמים במיוחד לרכב ולא חומר בוטיל רגיל של בניין כי הוא אמור להתמודד מול התנאים של הרכב ולאחר שנה גג שתיים נגיד במובן יפה שזה לא יהיה טוב.

הרכב עבר רק התקנה של אודיו לרכב ולא תוכנות ותוספות שטויות למינהן, לא שונו גומיות הכול נשאר כרגיל אין מה לגעת מסביב.

אגב למי שמודאג הרכב כמובן מקבל את הכול באהבה כולל טיפולים בזמן ונסיעה רגועה, חובב רכב לא ידאג למאהבת שבחניה שלו?

רכב זה לא לגו פותחים פעם אחת מתקינים וזהו לא מעבר

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

• תוכן חדש...