Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
חתכתי ועשיתי את האנטנה של ה 14 סמ, לא עזר. מוכן לקנות כל אנטנה שתעזור, אבל שתעזור :)

מישהו יודע אם לדירת קרקע בר"ג (הבניינים בר"ג די צפופים במרכז העיר) אנטנה פנימית כלשהי תעזור?

עבור אימי ותאמת די התייאשתי

כתבתי לך כבר בתחילת האשכול שלא בכול האזורים ניתן לקלוט עם אנטנה מקומבנת.

אנטנות שוט כמו בקישור מאיביי אין להם שום הגבר והסינים סתם רמאים שכותבים שלאנטנה יש הגבר של 30 DBI.

האפשרויות הם:

1. התקנה של אנטנה חיצונית.

2. רכישת אנטנה פנימית עם מגבר (בהחלט יעבוד).

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כתבתי לך כבר בתחילת האשכול שלא בכול האזורים ניתן לקלוט עם אנטנה מקומבנת.

אנטנות שוט כמו בקישור מאיביי אין להם שום הגבר והסינים סתם רמאים שכותבים שלאנטנה יש הגבר של 30 DBI.

האפשרויות הם:

1. התקנה של אנטנה חיצונית.

2. רכישת אנטנה פנימית עם מגבר (בהחלט יעבוד).

תודה,

מה העלויות של חיצונית? (לא יקרה כנראה זו דירה שכורה)

אנטנה עם מגבר תעבוד בטוח? שוב, לא בא לי לקנות ואז לגלות שזה לא עזר ואין לי מאיפה להשאיל (יש לך לינק לאנטנה כזו מעולה?)

אגב,יש למגבר קרינה?

פורסם
היכן אתה גר ? אני יכול להשאיל לך אנטנה פנימית עם מגבר למספר ימים.

ר"ג, אני צריך לשעה לא למספר ימים. תודה

אם הממיר ישן,זו בעיה?או שהעיקר שיש ממיר

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אז הגיעה האנטנת שוט. חיברתי לטלוויזיה וזה רק הצליח לקלוט 12 ערוצי רדיו. שומעים רק מוזיקה. מניח שצריך לעלות דרגה באנטנה?

פורסם

אם אתה קולט ערוצי רדיו אז גם את ערוצי הטלוויזיה אתה צריך לקלוט. בצע סריקה מחדש או/גם בדוק האם הערוצי הטלוויזיה נשמרו במספרים אחרים (עמוד נוסף במסך הטלוויזיה).

פורסם
אז הגיעה האנטנת שוט. חיברתי לטלוויזיה וזה רק הצליח לקלוט 12 ערוצי רדיו. שומעים רק מוזיקה. מניח שצריך לעלות דרגה באנטנה?

יותר סיכוי שהממיר שלך מוגדר לקליטת תחנות רדיו כרגע ולא לטלווזיה , תבדוק בשלט אם יש לך כפתור שמעביר מRADIO לTV ,

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

איזה אנטנה רכשת ? יש לך קישור לאנטנה ?

האם בזמן הסריקה האוטומטית אתה בוחר כניסת אות מאנטנה או כבלים או מקור אחר ?

פורסם

התשובה שקיבלת בפורום השכן מניחה שאתה מעוניין לקלוט את שידורי הניסיון, הנחה שאני לא חושב שנכונה (תקן אותי).

התשובה שקיבלת פה ממרק היא הנכונה.

בצע הגדרה ראשונית לממיר וסרוק באופן ידני בתדר המתאים לאיזור המגורים שלך.

פורסם
שידורי הרדיו שונים מקליטת שידורי הטלויזיה, יותר קל לקלוט את הרדיו מאשר את הערוצי צפייה, נסה להשתדרג באנטנה לבדיקה נוספת

מה שכתבת ממש לא נכון.

תדר השידור המרכזי של שידורי הטלוויזיה והרדיו באיזור גוש דן הינו 514 מגה-הרץ לכן אין כאן בעיה של קושי או קלות בקליטת שידורי רדיו לעומת טלוויזיה.

הבעיה כנראה אצלו בהגדרות או בממיר עצמו.

פורסם

יש לי גם בעיה בקליטת ערוצים,

עד כה הייתי קולט בטלוויזיה את עמוס ע"י צלחת שמותקנת על הגג,

יום אחד הפסקתי לקלוט את ערוץ 2 ו-10 למרות שאני רואה קליטה מלאה מהצלחת.

ניסיתי להריץ שוב חיפוש לפי ההגדרות בתמונה, לא קולט כלום.

אשמח לעזרה.91d1f113964074905d9b9764e16f061f.jpg

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...