Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פונטו ספייס 2006 ידנית מנוע 1300, 118,000 קילומטר

מיזה זמן מה שעם ההנעה הראשונה של הבוקר, כשהאוטו קר, יש רעש של רצועה חורקת, כשהאוטו מתחמם כעבור כמה זמן מה הרעש נעלם, במוסך נאמר לי שמדובר ברצועה של הקלאץ׳, בנוסף מאז קניית הרכב (ביולי האחרון) לפעמים כשאני בעמידה ומשלב להילוך ראשון, ומתחיל נסיעה אני מרגיש רעידות קלות בזמן החיבור של הקלאץ׳ והגז, במוסך נאמר שהרעידות נוצרות גם מהדיסקיות,

האם אני יכול למשוך ולנסוע ככה? כמה עלות החלפה של סט איכותי?

פורסם (נערך)

אין רצועה לקלאץ', אתה מתכוון לרצועת אביזרים. תתחיל בהחלפה שלה, המותחן אצלך אוטומטי, תפוס אותו עם ראצ'ט ובוקסה 13 או רינג 13 לבחירתך, וסובב עם כיוון השעון.

127210.png

האם מעבר לרעידות, הקלאץ' מפריד גבוה? הדוושה מרגישה לך קשה ? אין החלקה שלו ?

כדאי לבדוק גם תושבת גיר תחתונה.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

רצועת האביזרים זה הרצועה הנראית לעין מצד שמאל למנוע? אם כן כשיש חריקות אני דיי בטוח שהחריקות לא נשמעו משם, אפילו נשמע מאיזור של המנוע עצמו.

ואני לא שם לב למשהו חריג בהחלפת הילוכים.. למעט זה שמדי פעם אני שם לב שאני יכול להעביר מהילוך לניוטרל ללא קלאץ׳ (אם זה קשור).

פורסם

ניתן להעביר לניוטרל ללא קלאץ' במצבים מסויימים, כשמנוע מוציא 0 מומנט, כלומר כשאתה לא במצב האצה ולא במצב בלימת מנוע אלא בדיוק בין ל בין. אם הילוכים לא קופצים לבד לניוטרל, זה לא תקלה.

תנסה להקליט את הרעש ולעלות לפה.

פורסם

מה שאתה שומע זהו מייסב הלחץ שהוא חלק מסט הקלאץ. כדאי להחליפו ועל הדרך גם אל הקלאצ ויפה שעה אחת קודם כי בפונטו המייסב הזה לא נותן הודעה לפני שהוא מיתפרק וניטחן ביום בהיר אחד.

• תוכן חדש...