Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, קיבלתי הצעה מדרייבר טיפול 10K על סך 570 ש"ח

השאלה שלי האם מומלץ? הבנתי שאם קיימת תעודה של "תעודת מורשה משרד התחבורה" אז האחריות עדיין תקפה או שבכל זאת עדיף לשלם כמה שקלים יותר וללכת למוסך מורשה "העוגן"

ושאלה כללית, מה עליי לבדוק בטיפול שלא יעבדו עליי? וכמה בערך המחירים למי שכבר עבר

תודה!

פורסם

טיפול ראשון הוא קטן ולא יעלה הרבה יותר במרכזי, אתה יכול להתקשר לשם לקבל הצעת מחיר, לדעתי טיפול ראשון עדיף במרכזי

פורסם

כעיקרון אתה יכול לטפל בכול מורשה יבואן רק צריך לבדוק שהחלפים תואמים למה שבמורשה יבואן יש.

אני באופן אישי כול עוד הרכב באחריות מטפל ביבואן.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבנתי, אוקיי תודה! וכמובן מה עליי לבדוק בבדיקה? וטווח מחירים? שלא יאכלו אותי

אשמח לדעת אם קיימת אפשרות להוזיל את הטיפול או שזה מחירים שלא ניתן להוריד

פורסם

מחיר טיפול ראשון ביבואן יכול להגיע ל700 שקל ואולי מעט יותר.

אחרי הטיפול תבדוק שלא מילאו יותר מידי שמן

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

570 זה בערך המחיר גם במוסך המרכזי ככה שאני לא יודע אם כדאי ללכת למוסך אחר.

יש גם הפרשים בין המוסכים המרכזיים עצמם.

בשבוע שעבר הרכב של ההורים - פולו 2007 1.4 ידנית עברה טיפול 90000 ק"מ במוסך מורשה יבואן בבאר שבע- טיפול קטן+ 2 רצועות טיימינג + מותחנים - 2600 ש"ח כולל הכל שזה מחיר סביר בהתחשב באחריות שהם נותנים על הטיימינג (רק הטיימינג לבד במוסך מוכר כאן בפורום לא מורשה עולה 1700 ש"ח לא כולל הטיפול).

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

ממליץ לך בחום להתרחק ממוסך העוגן. אחד המוסכים היותר חובבניים שיצא לי להיכנס אליהם. טיפול של שמן (פז) ומסנן ב900 ש"ח, נו באמת...

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם
ממליץ לך בחום להתרחק ממוסך העוגן. אחד המוסכים היותר חובבניים שיצא לי להיכנס אליהם. טיפול של שמן (פז) ומסנן ב900 ש"ח, נו באמת...

מחירים לא מוצדקים בכלל .

שמתי לב ששמן פז יוצר הרבה בוצה אחרי 7-8K ק"מ.

• תוכן חדש...