Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב נשי עד 700 ש״ח בחודש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה שלי מחפשת רכב כדי לסוע מהצפון לעבודה בתל אביב כמה פעמים בשבוע. מה ממליצים לה? חשבית בכיוון סוזוקי אלטו או סקודה סיטיגו מקפיטל מוטורס או משהו באיזה ~650-700 בחודש.

גם רכב ישן יותר תמורת תשלום חד פעמי של איזה 15-20 בא בחשבון.

דעתכם?

תודה.

פורסם

דעתי היא ש-700 ש"ח תשלום לרכב (בכל החברות המציעות רכב חדש ללא מקדמה) זאת ממש לא העלות האמיתית. את העלות האמיתית מגלים אחרי 3 שנים שצריך למכור את הרכב ולהחזיר את הלוואת הבלון - או אז מגלים שנשאר "בור" של כמה אלפי שקלים (ולפעמים עשרות אלפים) בין שווי הרכב - ליתרת ההלוואה להחזר.

ב-15-20K אפשר לרכוש גטס או פונטו משומשת - וזה כבר הרבה יותר ריאלי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בשביל יונדאי i20 במצב נורמלי, תצטרכי מינימום 30000 ש"ח

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

800-900 + 800 דלק (תלוי כמה פעמים תעשי את המסלול מהצפון לת"א) + 300 ביטוח + 150 טיפולים + 100 טסט שנתי וכו'

לכמה הגענו?

אחזקת רכב זה לא רק התשלום החודשי עליו, עכשיו תעשי חשבון ותראי אם זה משתלם לך.

פורסם
פיאט 500 ב800-900 לחודש?

אני מניח שכוונתך לרכב חדש,ואת צריכה להפנים שמחיר כזה מניח מקדמה משמעותית לפני ו/או תשלום משמעותי אחרי,וזה עוד לפני ההוצאות שפירט קודמי.

וזאת מהסיבה הפשוטה ש800-900 ש"ח לא מכסות את ירידת הערך החודשית של הרכב.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אם כבר מיני אז סיטיגו, בניגוד לאלטו, 108, ופיקנטו 1.0 -

הסיטיגו סוחבת בצורה מפתיעה, היא גם הכי קרובה לרכב נורמלי מבחינת נראות ופלסטיקה. הגיר הרובוטי עובד חלק יחסית לתיבה חד מצמדית.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם (נערך)

אותי מעצבנת הכותרת. מה זה "רכב נשי"??

סבא של חבר שלי נוהג על i 10 אדומה. יש לי חבר זכר בכל רמ"ח אבריו, שיש לו פיאט 500. דרך אגב הזהות המינית של שניהם ברורה.

מאידך גיסא, רוב הנשים שאני מכיר נוהגות על רכבים רגילים למראה, ללא גוון צבע מיוחד וללא "סקס אפיל" כזה או אחר. קרובת משפחה שלי (נשואה) נוהגת מדופלמת בקבע על אכזרית "גברית" ואמא שלה נוהגת על סמי טריילר בארה"ב.

אני לא מכיר שום חברת מכוניות שמייצרת רכב במיוחד למגדר מסוים. תקנו אותי אם אני טועה.

לי כותרת כזו נשמעת די סקסטית/שובינסטית או לכל היותר לא מנוסחת כראוי. - בלי לפגוע באף אחד.....

אני מאחל לה למצוא את הרכב שיתאים לה במיוחד. וזה יכול להיות איביזה שחורה וכן גם גטס אדומה או כמו שזה מעלי, (שבטח מבין את הגישה שלי) סיריון ורודה. אין שום בעיה. מה שטוב לה אבל ממש בלי הבחנה מגדרית כזו או אחרת

עריכה אחרונה על ידי doronli
  • תוכן חדש...