Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתמונה הראשונה ניתן לראות על הצג את התמרור "דרך לרכב מנועי בלבד" (219) שכנראה זוהה על ידי המערכת.

i74.jpg

אחד הפיצ'רים המבורכים של המובילאיי הוא זיהוי תמרורים.

פורסם

גולף 91 זה קרה באותו כביש שאני נוסע בו מידי יום, אין שם תמרור כזה וזה זיהה את זה רק פעם אחת. בדרך כלל אם יש תמרור, מובילאיי מציג את צורת התמרור כמו בספר, אבל התמונה מעט שונה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
בתמונה הראשונה ניתן לראות על הצג את התמרור "דרך לרכב מנועי בלבד" (219) שכנראה זוהה על ידי המערכת.

[ATTACH=CONFIG]482488[/ATTACH]

אחד הפיצ'רים המבורכים של המובילאיי הוא זיהוי תמרורים.

גם המערכת המקורית של טויוטה לדוגמא(TSS) יודעת לזהות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
גולף, גם את הנזקים האפשריים מפירוק חצי רכב בגלל התקנת הצפצפה ניתן להשתיק?

אני מבין שאתה מגיע עם טראומה של חורים בדשבורד וכדומה, אבל בוא נשים דברים בפרופוציה.

כמובן שאם אפשר בלי, אני אישית גם הייתי מוותר, אבל אם מדובר ברכב שאני רוצה ומתאים לי מכל סיבה שהיא, מבחינתי שישימו שם מובילאיי אם אין ברירה.

פורסם
ואיתוראן/קודנית/עלוקה לא מפרקים חצי רכב?

ומולטימדיה לא מפרקים?

מה לעשות? רק להתפלל שמי שפרק יודע לעשות את זה בזהירות ולא "לא נורא נפלו כמה קליפסים"

אל תשווה מיגון ביטוחי שגם לטובתך לצפצפה מעצבנת שרק מציקה לכאורה.

גם המערכת המקורית של טויוטה לדוגמא(TSS) יודעת לזהות.

גם באופל קורסה יש מערכות מקוריות כאלה - לשאלתי מדוע מעדיפים יבוא רכב עם מערכת מקורית על פני המובילאיי, טענה מנהלת האולם ש"הדבר הזה לא מתקרב למכוניות שלנו".

פורסם
גאוני. איך לא חשבתי על זה קודם.

אני רק שאלה,

אם יש רכב שאתה ממש ממש רוצה, אבל היבואן מתעקש שבלי מובילאיי לא תוכל לקנות אותו, וגם העולם אכזר - אין לו מערכות מטיחות כגון מובילאיי כסטנדרט, מה תעשה?

מתפשר על רכישת רכב אחר שבו לא יחייבו אותי להתקין

את צפצפת המקומית הנקראת מובילאיי.

כמו כן מוצא חברת ביטוח שלא תחייב אותי בהתקנות מקומיות

של מערכות הגנה לרכב כדוגמת עלוקה/איתורן/קודן או אחרים.

עד היום הצלחתי לעמוד במשימה בכבוד.

פורסם
אני מבין שאתה מגיע עם טראומה של חורים בדשבורד וכדומה, אבל בוא נשים דברים בפרופוציה.

כמובן שאם אפשר בלי, אני אישית גם הייתי מוותר, אבל אם מדובר ברכב שאני רוצה ומתאים לי מכל סיבה שהיא, מבחינתי שישימו שם מובילאיי אם אין ברירה.

החורים (הקטנים) בדשבורד היו זוועה, פשוט מזעזע - בהחלט טראומה ולא האמנתי למה שאני רואה.

בכל אופן זו כמובן זכותך, אולם אני לא הייתי רוכש במצב כזה. הספיק לי.

פורסם

העיקר שתעשה מה שעושה אותך מרוצה.

אייל (מנחש שזה השם), אפשר לדעת אילו מכוניות רכשת בשנים האחרונות? כאלה שלא היה צורך להתקין בהן שום דבר.

• תוכן חדש...