Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאופר ולאברי , לא נסעתי בשכונת מגורים (זה היה באיזור בתי הספר וכו' שם אין מגורים) , דבר שני גם אם זה היה שכונת מגורים השעה היא לא שעת מנוחת צהריים שאותה אני מכבד בדר"כ. כנ"ל לגבי ערב (לילה).

ושוב, כן אני ירגיש גבר שכופפתי שוטר שחושב שמותר לו להחליט על דברים שלדעתי אסור לו (במיוחד בארצינו הקטנטונת כאשר כל שוטר חושב שהוא אלוהים מינימום) . לכן אני מחשיב את זה בתור עניין של עיקרון ושאני יצאתי גבר (כמה שזה ישמע ילדותי ומגוחך לדעתך). לדעתי זה ממש לא הוגן (כמו הרבה דברים בחיים, אבל זה קצת מוגזם לדעתי) . איפה זה יגמר ? יתחילו להגיד לך להזיז את הרכב מהחנייה כי בא להם. וכ' וכו' (כמובן שזו היתה דוגמא קיצונית אבל אני ממחיש את זה ע"י הנ"ל).

כמו כן מסוכן בגלל שאני לא ישמע את הצפירות של נהגים אחרים ? יש הרבה דברים בחיים שמסוכנים, אם אני יפעל על פי הם אני לא יהנה (אלכוהול, סמים ושאר ירקות) כל אחד ומה שעושה לו טוב.

ואל תבוא בלי בהצדקה שאני מסכן את הסביבה שאני לא שומע צפירות. יש הרבה נהגים שמסכנים את הסביבה בעצם זה שהם נוהגים עם מגבלות , רכב לא תקין וכו' וכו', זהו דיון אשר בסופו של דבר אתה תראה שפליצה שלך מסכנת את העולם כולו במישור העקיף.

אז לא להכנס כאן לדיון של מה מסוכן ומה לא מסוכן. כל אחד ולקחית הסיכונים שלו.

פרט לעובדה גם שהשקעתי במערכת שאני רוצה לשמוע בא איך שאני רוצה וכמה חזק שאני רוצה, ולא בחנייה מרוחקת ליד הים.

לשוטר לא מותר כל דבר, ובעניין הזה אני חושב שאני צודק, לכן אני לא יעשה את מה שהוא "מורה" עלי לעשות.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
פרט לעובדה גם שהשקעתי במערכת שאני רוצה לשמוע בא איך שאני רוצה וכמה חזק שאני רוצה, ולא בחנייה מרוחקת ליד הים.

צודק.. אני חושב שאם כבר משקיעים במערכת עדיף להשתמש בה

כל אחד שיעשה מה בראש שלו כל עוד אין חוק נגד זה :)

שבת שלום לכולם

פורסם

בכל אופן אני בהחלט מזדהה עם הסיטואציה

מכיוון שישנם שוטרים שמנצלים את סמכותם לרעה ומנסים להשפיל אזרחים ללא שום סיבה

ולגרום להם להרגשה שהם אזרחים סוג ג לטובת סיפוקם האישי (כדי שהם יצאו גברים עליך) אז אם מידי פעם אתה יכול לצאת עלהם אז למה לא (כל עוד אין להם שום תיק עליך והם עומדים בקריטריונים האלה)

נ.ב. לא כולם כאלה אז אל תתפסו אותי בהכללה אבל גם בעץ הזה ישנם תפוחים רקובים

פורסם

ושוב, כן אני ירגיש גבר שכופפתי שוטר שחושב שמותר לו להחליט על דברים שלדעתי אסור לו (במיוחד בארצינו הקטנטונת כאשר כל שוטר חושב שהוא אלוהים מינימום) . לכן אני מחשיב את זה בתור עניין של עיקרון ושאני יצאתי גבר (כמה שזה ישמע ילדותי ומגוחך לדעתך).

כמו כן מסוכן בגלל שאני לא ישמע את הצפירות של נהגים אחרים ? יש הרבה דברים בחיים שמסוכנים, אם אני יפעל על פי הם אני לא יהנה (אלכוהול, סמים ושאר ירקות) כל אחד ומה שעושה לו טוב.

אז לא להכנס כאן לדיון של מה מסוכן ומה לא מסוכן. כל אחד ולקחית הסיכונים שלו.

קודם כל שאלה - היית ברותם בצבא ?

עכשיו לנושא - לא התיחסתי ספציפית לאיפה נהגת או באיזה שעה , כתבתי את זה שמסוכן לנסוע כאשר אתה לא יכול לשמוע צפירות של מכוניות אחרות ולכן בחלק גדול מהמקרים השוטרים נתפלים לעניין. וזה כמובן לא תלוי איפה ובאיזה שעה זה מתרחש.

אם זה מה שגרם לך להרגיש גבר - שיבושם לך...

אני בהחלט לא מצדיק את השוטר , אבל גם לעשות לו דווקא לא ממש תורם לכלום.

רשמת בעניין הסיכונים ושכל אחד יקח את הסיכונים שלו .. צודק במיליון אחוז. ואני אישית לוקח ובעיקר לקחתי סיכונים מאוד מאוד קיצוניים בחיים לפי כל אמת מידה . רק דבר אחד אתה צריך לזכור. אתה רוצה לקחת סיכונים - תעשה מה בא לך וכמה שבא לך . אבל מה שאתה מדבר עליו ( עניין הצפירות ) הוא סיכון שאתה לוקח על מישהו אחר פה אתה תפגע באחרים ואת זה אין לאף אחד זכות לקחת .

אני לא מתיימר להגיד שאני טלית שכולה תכלת , אבל יש גבולות מסוימים שלא צריך לחצות בטענה של

" יש הרבה דברים בחיים שמסוכנים, אם אני יפעל על פי הם אני לא יהנה (אלכוהול, סמים ושאר ירקות) כל אחד ומה שעושה לו טוב".

מעבר לזה השקעת במערכת , תהנה. בכיף ומגיע לך . השניה הזאת שביקשו ממך להחליש לא תגרום לך לא להינות מהמערכת.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
מה נסגר עם הפח אשפה ?

אסור או מה ? לא הבנתי !! לי באוטו אין פח SO WHAT ?

פח נחשב לאביזר רישוי חובה בדיוק כמו משולש אזהרה ע"פ חוק, ולרוב השוטרים נתפסים לשטות הזאת כדי להתחכם ולהוציא דו"ח בכח.

ג'וקר אתה באמת ג'וקר...

ד"א לדעתי גם בספר הרכב יש לך תיעוד על הפנסי קסנון, היית תוקע את השוטר עם הספר זה היה הרבה יותר מענה ומהנה, אולי היה מתגלה שהוא לא ממש יודע לקרוא :)

פורסם

על "חובת הזהירות הכללית" שמעתם?

תקנות התעבורה, תשכ"א-1961 [תיקון אחרון: 11/5/2003] . .

========================================

21. חובתו של עובר דרך [תיקון: תש"ל(3), תשל"ו(3)]

(א) כל עובר דרך חייב להתנהג בזהירות.

(ב) כל עובר דרך חייב להתנהג באופן שלא -

(1) יקפח זכותו של אדם להשתמש שימוש מלא באותה דרך;

(2) יגרום נזק לאדם או לרכוש ולא יתן מקום לגרום נזק כאמור;

(3) יפריע את התנועה ולא יעכבנה;

(4) יסכן חיי אדם.

(ג) לא ינהג אדם רכב בקלות ראש או בלא זהירות, או ללא תשומת לב מספקת בהתחשב בכל הנסיבות ובין השאר בסוג הרכב, במטענו, בשיטת בלמיו ומצבם, באפשרות של עצירה נוחה ובטוחה והבחנה בתמרורים, באותות שוטרים בתנועת עוברי דרך ובכל עצם הנמצא על פני הדרך או סמוך לה ובמצב הדרך.

תקנות התעבורה, תשכ"א-1961 [תיקון אחרון: 11/5/2003] . .

========================================

23. ציות לשוטר, פקח ועובד מע"צ [תיקון: תשכ"ו(6), תש"ל(3), תשל"ב(4), תשל"ז(6), תשמ"ג(2), תשנ"ה(5), תשנ"ח, תשס"א(5), תשס"ג(4)]

(א) עובר דרך חייב לציית -

(1) להוראות שנותן שוטר במדים, שוטר שהזדהה בתעודת מינוי, או אדם הנמנה עם הג"א כשהוא בתפקיד רשמי בפועל מטעם משטרת ישראל ובמדים, או שיש עליו סימן זיהוי חיצוני בולט אחר שאושר, או שוטר צבאי במדים או פקח עירוני במדים שהוא עובד רשות מקומית שהוסמך בידי מפקד מחוז או ראש אגף התנועה במשטרת ישראל לאחר שקיבל הכשרה מתאימה (בתקנה זו - פקח עירוני);

(1א) להוראות שנותן עובד מחלקת עבודות ציבוריות במשרד התחבורה (בתקנה זו - עובד מע"צ) במדים או עובד מטעמה במדים, לצורך הכוונת התנועה במקום שבו מתבצעת עבודת סלילה או אחזקה של כביש, שהוסמכו בידי מפקד מחוז או ראש אגף התנועה במשטרת ישראל לאחר שקיבלו הכשרה מתאימה

(2) לאותות הניתנים על ידי שוטר במדים או על ידי שוטר צבאי במדים או על ידי פקח עירוני או על ידי עובד מע"צ.

(ב) הציות כאמור חובה הוא אף אם ההוראה או האות הם בניגוד לתקנות או בניגוד לתמרורים או להוראות כלליות אחרות בענין סדרי תנועה שניתנו על ידי כל רשות מוסמכת לכך.

(ג) תמרור נייד שהוצב בדרך על ידי שוטר יראוהו כתמרור שהוצב כדין.

===================================================

טוב אז ככה:

א. "חובת הזהירות הכללית" (סעיף 21 - 4(ג) לתקנות התעבורה) הינה האמצעי שאיתו כל שוטר בר דעת יכול לתקוע דו"ח לכל נהג לפי ראות עינו. למזלנו, הנהגים, רוב השוטרים לא מכירים חוקים ותקנות תעבורה ברמה הבסיסית ביותר ועל כן לא משתמשים בכח הניתן להם. אם לשוטר "קופץ הפיוז" והוא רוצה לתת לך דוח אל אי שמירת חובת הזהירות יהיה עליך להתגונן בבית הדין לתעבורה מילה מול מילה.

ב. עליך היה לציית לשוטר. במידה ואתה טוען שהשוטר חרג מסמכותו או ניצל את סמכותו לרעה עליך להתלונן למח"ש.

אתם מתבקשים להתיחס לכל הנכתב לעיל כעצה ידידותית ולא כיעוץ משפטי.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

תאמין לי גם אני עם האגו הזה הייתי, ותמיד יהיה לי אותו. וגם לי היה פעם ריב לא קטן עם כמה שוטרים שיותר מידי חשבו שהם אלוהים, אבל הם ממש לא!

אשרי תמימי דרך ההולכים בתורת יהוה.

פורסם

אני לא מבין למה היית צריך להכנס לתקל סתם... אני לא מצדיק לא אותך ולא את השוטר שחיפש אותך על סתם כי הרגזת אותו.

אבל שמישהו מבקש ממך להלמיך אז תלמיך כי יש אנשים שזה באמת מפריע להם שאתה עומד לידם ברמזור והם לא שומעים כלום חוץ מהמוזיקה שלך אז אם מישהו מבקש ממך להלמיך תלמיך, ואולי השוטר ביקש שתלמיך כי זה ההפריע לו בתור בן אדם ולא בתור שוטר ואחרי שלא הסכמת הוא התעצבן וחיפש אותך. מה שאני מאמין(ואני לא בא לשפוט אותך) שגם אתה הייתה עושה במצב הפוך שבו אתה הייתה בעל הכוח ומישהו היה מרגיז אותך סתם.

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

ג'וקר (עידן) אם הייתי רואה אותך הייתי מצדיע לך.!

שוטרים הם לא אלוהים טוב מאוד שיבשת אותו ככה כן ירבו אנשים כמוך...

הקטע ששוטר יכול לבקש קבלות שתידע זה באמת מסוכן אם אין קבלות הוא יכול להגיד שזה רכוש גנוב וההמערכות מוחרמת ואתה בעיכוב אם לא אכפת לך מזה אז סבבה...

נפלת על שוטר טיפש מזלך הוא בטח סתם איזה שוטר צעצוע שחושב לעשות קטעים ליד חבר שלו למשמרת טוב מאוד עידן עשית לי את השבת!

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

זה יכול להיות שוטר, פקיד, טכנאי וכו' וכו' לא צריך להתפס לזה שזה היה דווקא שוטר. לא חסרים אנשים שנהנים לנצל עמדה של כח יחסי. אישית, אלא אם זה משהו שבאמת מפריע או דורש ממני מאמץ מסויים אני לא רואה גבורה בללכת איתם ראש בראש. אני מעדיף להיות חכם מאשר צודק, בטח במקרה כזה.

זה בוודאי לא מלמד אותם לקח אלא אולי להפך, יכול להיות מאוד שעכשיו כי חיממת אותו הוא הלך להציק לאחרים. הוא מבקש להחליש? אני הייתי מחליש, זה לא מפריע לי ולמי יש כח בכלל ללכת איתו ראש בראש על שטות כזו.

מה היה קורה אם בכל זאת הוא היה מצליח לתפוס אותך על משהו? בטח אז לא היית מרגיש גבר, אלא טמבל על זה שהכנסת את עצמך לברוך הזה.

פורסם

ואני חשבתי שאנשים פה קצת פחות ילדותיים... אוי סיליחה "גברבריים".

טוב נו עד הפעם הבאה... 100-200 ש"ח קנס יסדרו את האגו טריפ יופי.

אני רציתי להמליץ לחברי פורום לנסות לברוח לשוטרים,זה הכי גבר,החברים יתפסו ממך כלי עולם,והבנות בכלל אין על מה לדבר,קיצור תיצאו כרישים,אין מה להגיד.

• תוכן חדש...