Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי ניסן אלמרה 2002.

אני מרוצה מאוד מהאוטו בעיקר בתחום האמינות והזריזות.

אך אני רוצה להתקדם לרכב קצת יותר מרווח ונוח, ומה שבעיקר מושך אותי בפרימרה היא התיבה הרציפה, ואפשרות ההפעלה הידנית של 6 הילוכים, מה שבאלמרה בעלת 4 ההילוכים ללא תפעול ידני מאוד חסר לי.

השאלה אם יש הבדלים בין השנתונים של הפרימרה שקיימת מ 2003 עד 2007, אם יש שינויים קוסמטיים או מכניים. או ששיפרו דברים שהיו בעייתיים במכוניות הראשונות.

תודה רבה לעונים.

פורסם

הייתה לאבא שלי במשך 5 שנים פרימיירה 2004 חדשה מהחברה.

בזמנו השירות של קרסו לא היה ערוך לרכב והרבה פעמים הם היו מפשלים עם המערכות חשמל\מחשבים של הרכב ומשאירים לנו נורות הודעות שגיאה ובעיות במחשב הרכב בין טיפול לטיפול.

אני מכיר רק את ההבדל של המערכת בין השנים,

ב2002-2003 היה מסך כתום בקונסולה ב2004 החליפו למסך צבעוני וב2006 לדעתי שיפרו את המערכת למערכת יותר שלמה..סך הכל הרכב היה נראה מגניב ונוסע טוב(נהגתי עליו ממש מעט רק לפני המכירה ולכן לא חזק בלדעת איך זה לנהוג עליו).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

בכללי, הרכב הזה לא יתן לך את האמינות והפשטות שהורגלת אליה מהאלמרה.

לא יודע מה ההבדלים בין השנתונים, אבל מחיר השוק של הדגם מאוד נמוך (ביקוש אפסי). לכן, מומלץ לחפש רכב ממודל 2006/7.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

היה בבעלותי אחת משנת 2004, למען האמת היה לי גם אלמרה 2003.

מבחינת צריכת דלק, אתה תופתע לרעה, אם באלמרה הממוצע עומד על 1-10 בפרימירה בשביל לנהוג באותו קצב הצריכה תהיה 1-9 או 8.5.

מבחינת נוחות אין מה להשוות הפרימיירה נוחה יותר.

הנאה מנהיגה, אפסית בשניהם לדעתי, אוטו מנקודה א- ל-ב.

מה שכן הגיר האוטומטי ( הסטנדרטי) של האלמרה הרבה יותר נוח ונעים לנהיגה מהגיר הרציף, אלא אם כן אתה נהג מאוד רגוע, כל "קיק" בפרימיירה מלווה בדחיקת מד הסלד עד לטווח האדום והרכב צווח.

מבחינת מנוע הוא אמנם מנוע 2000 עם 140 כ"ס אבל אלמרה " בריאה " ולא אחת שחוטה תהיה בעלת ביצועים כמעט זהים.

ייאמר לטובת הפרימיירה

הרכב יפה ונראה מצוין גם בנוף של היום לדעתי.

הרבה אנשים גם היום ניגשים ושואלים איזה רכב זה ומתעניינים.

מבחינת " לוק " יצאתי עם מישהי פעם ראשונה עם הרכב הזה, והסתבר לי אחר כך מאחת החברות המשותפות שהיא חשבה שנפלה על בחור שיושב טוב בגלל שהוא בא עם רכב מפואר ( לך תסביר לה שכל הרכב נקנה ב 18 אלף שקל , וגם זה לפני 3 שנים)

שורה תחתונה, את האלמרה החזקתי שנה, את הפרימיירה החזקתי 4 חודשים.

מהאלמרה נהנתי יותר

פורסם

ולמה מכרת אחרי 4 חודשים?

ובקשר למה שכתבת שהטורים עולים, האם זה ניתן לשליטה ע"י הטיפטרוניק בקביעת הילוך גבוה?

דווקא הרעיון של גיר רציף מאוד מושך אותי, ובאלמרה מאוד מפריע לי שיש רק 4 הילוכים ואי אפשר לתפעל ידנית.

פורסם

למה מכרתי? לא התחברתי בכלל.

אתה יכול להעביר לתפעול ידני ואז זה מדמה גיר אוטומט רגיל, אבל בהרגשה זה לא מתקרב.

את האמת אני הכי אוהב את הגירים היפנים של פעם ( 4-5-6) הילוכים, כמו באלמרה, מאזדה 3, כמו שיש במכוניות יונדאי וקיה.

הוא אומנם גיר פחות זריז מהtsi נניח, אבל הפעולה שלהם הכי חלקה ונוחה לנסיעה.

וזה מה שחשוב לי לפחות.

גם הגיר של הפרימירה לא מצטיין לדעתי כמו הגיר הפלנטרי שהיה היפניות במשך השנים

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

• תוכן חדש...