Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט אם להוסיף את הנהג החדש לרכב המשפחה, שצריך ביטוח חובה ומקיף, העלויות לא נמוכות ומרבעים את עלות הביטוח היום. (כן, פי 4).

אופציה נוספת הי לקנות רכב זול ולבטח רק חובה + ג', אבל אז נוספת גם עלות הרכב הנוסף, טיפולים, תיקונים, ירידת ערך ואפילו עניין מציאת חניה כל פעם. וגם ענין הבטיחות ברכב הזול.

מה אתם עשיתם?

איפה ביטחתם ואיזה ביטוח?

תודה

פורסם

תלוי בסוג הרכב, לא נתקלתי בהכפלה של פי 4 בביטוח נהג צעיר/חדש, נשמע קצת קיצוני אבל שוב, תלוי בסוג הרכב.

אבא שלי עשה לי ולאחי מאז ומתמיד ביטוח מלא מקיף כנדרש לרכבים המשפחתיים וחי עם זה, לא נראה שהייתה יותר מדי ברירה ושוב, תלוי עד כמה המשפחה פעילה וזקוקה לעוד נהגים.

תמיד אפשר להגיד "לא" וזה הכל, אבל ברור לך שזה לא יקרה רוב הסיכויים.

פורסם (נערך)

ואו , איזה הפרש.

תקנה ב 15K רכב משומש סופר מיני בן כמה שנים

תוך שנתיים אתה סוגר את ההפרש ובסוף נשאר לך עוד רכב.

הבעיה היחידה היא הבטיחות ברכב הזול.

עריכה אחרונה על ידי YaronNahum

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
מקיף + חובה עכשיו: 5,662

מקיף + חובה כולל נהג חדש: 19,700, וגם ההשתתפות העצמית כפולה

תקבל הצעות מחיר בעוד מקומות...

פורסם

WTF מזה המחיר הזה?! קרוב לעשר עוד אפשר להבין אבל 20?

בכל אופן מנסיון אישי שלי כנהג חדש ולא מזמן עברתי לצעיר(אל תשאלו למה :| ) בתור לא נספך לביטוח של מישהו יצא לי לשלם הכי הרבה 9K. חברים בזמנו ההורים שלהם נאלצו לשלם תוספת של סביבות ה4K למקיף ועוד כמה מאות לחובה. זה מה שידוע לי על מחירים של 9 מליון/ישיר.

עכשיו המחיר שמבקשים ממך נראה הזוי, באיזה חיה מדובר שרוצים כ"כ יקר? :shock:

מיקוש למה לא? פחד שהנהג החדש ישבור את הרכב חיצונית(שיפשופים נשיקות ומכות?)

פורסם

1. לפניקס יש תוכנית לנהגים צעירים לביטוח לפי שעות או קילומטרים בעזרת התקן שמתחבר ל-OBD2 (שקע הדיאגנוסטיקה של הרכב) זה שירות הניתן למי שמבוטח בפניקס במסלול "הפניקס זהיר"

2. הדרך הזולה ביותר לבטח נהג צעיר היא לקחת רכב בליסינג פרטי בתוכנית הכוללת ביטוח ותחזוקה - התוספת לביטוח נהג צעיר היא בד"כ אחידה ועומדת על 100-150 ש"ח לחודש ברוב המסלולים.

3. אני קניתי לאשתי רכב חדש, והשראתי את הישן לשימוש הילדים - הם מודעים לזה שאם יקרה משהו לרכב, לא בטוח שיהיה להם במה לנהוג - אז הם נוהגים במשנה זהירות. בינואר, אחזקת כלי רכב ישנים לשימוש נהגים צעירים נעשתה פחות כדאית כי תעריפי ביטוח החובה לכלי רכב נטולי מערכות בטיחות מתקדמות עלו בתלילות - על הטויוטה קורולה (2005) בה נוהגים ילדיי נדרשתי לשלם כ-40%(!) יותר משנה שעברה עבור ביטוח החובה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מקיף + חובה עכשיו: 5,662

מקיף + חובה כולל נהג חדש: 19,700, וגם ההשתתפות העצמית כפולה

.

כנס ל WOBI, תראה את כל ההצעות מחיר שזה נותן, תכניס את כל הנתונים כפי שהם.

עוד טיפ, חשוב שתרשום את שמות הילדים בביטוח ולמה? ביום שהם יהיו עצמאיים הם יוכלו למשוך את הוותק שלהם מאשר להיות סתם תחת התגית "נהג חדש/צעיר".

אנחנו עשינו את זה עם טופס הצהרה ומשכתי וותק של 7 שנים לרכב שלי, המלצה חמה מאוד לכולם.

ייתכן ומדובר על רכב לא שגרתי ואולי, איזור לא שגרתי אבל המחיר הבסיסי מראה רכב יחסית, שגרתי.

יכול מאוד להיות שאתה מעל גיל 60 עם עבר נקי לגמריי והרכב לא שגרתי, ובאופן כזה או אחר, דחפו לך שם חתיכת אלמנט.

בצע סקר שוק אצל מספר חברות ומספר סוכנים, אל תתעצל.

פורסם

הפרש קיצוני , מציע לבדוק בעוד מקומות .

לדעתי תמצא מחירים סבירים יותר דרך סוכן ולא בחברות הגדולות

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
WTF מזה המחיר הזה?! קרוב לעשר עוד אפשר להבין אבל 20?

בכל אופן מנסיון אישי שלי כנהג חדש ולא מזמן עברתי לצעיר(אל תשאלו למה :| ) בתור לא נספך לביטוח של מישהו יצא לי לשלם הכי הרבה 9K. חברים בזמנו ההורים שלהם נאלצו לשלם תוספת של סביבות ה4K למקיף ועוד כמה מאות לחובה. זה מה שידוע לי על מחירים של 9 מליון/ישיר.

עכשיו המחיר שמבקשים ממך נראה הזוי, באיזה חיה מדובר שרוצים כ"כ יקר? :shock:

מיקוש למה לא? פחד שהנהג החדש ישבור את הרכב חיצונית(שיפשופים נשיקות ומכות?)

כן,בדיוק.

נהג חדש תמיד יחרבש את הרכב מכל הכיוונים,גם אם הוא נהג/ת זהיר/ה.

מעבר לכך מבחינה כלכלית יש רכבים שעלות הביטוח הבסיסית שלהם גבוהה,נהג צעיר מעלה את הסכום הפרמיה באלפי שקלים במקרה הטוב.

אני הייתי רוכש רכב זול ברמה בטיחותית טובה לשנתו,עם כריות אויר,בקרת יציבות,וכו,ונותן לנהג הצעיר להשתפשף עליו שנתיים.

הבחור/ה גם ילמדו לנהוג נכון שלא על חשבון הרכב העיקרי וגם להבין את המשמעות של להחזיק רכב משלו/ה.

פורסם

אז ככה:

למי ששאל למה לתת לנהג חדש לנהוג ברכב המשפחתי: כי הוא הבן שלי, כי הוא ילד טוב וכי מגיע לו. וגם כי הבטיחות חשובה. הבעיה שבמחירים שנתנו לי זה ממש בעייתי.

איזה רכב? סטנדרטי+, תסתכלו בסימלון שלי. לא מהיקרים ולא חדש.

אני לא מאמין שיש רכב נורמלי ב 15K, אולי ב- 30K אפשר למצוא משהו סביר. אין לי זמן לתקלות ולמוסכים כל היום. ואני מניח שהכוונה היא לקחת רכב ב 30K ולא לבטח מקיף. רק חובה+ג', נכון? מה סדר גודל של העלות?

WOBI - לא מצאתי שם היכן מכניסים נהג חדש.

פורסם

הביטוחים הכי טובים הם הביטוחים הקיבוציים ( עובדי מדינה למשל) ובחברות שבהן מקבלים רכב ליסינג. שם התוספת לנהג חדש היא אפסית עד שולית .

• תוכן חדש...