Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בפיג'ו 207 2011 של אשתי נדלקה נורת תקלה בהגה כוח והוא הפסיק לעבוד (קשה מאוד לסובב את ההגה) .

הגה הכוח הוא חשמלי. בדקתי פיוזים והם תקינים. לא נדלקו נורות נוספות. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה ומכמה מזומנים אאלץ להיפרד?

תודה מראש לעונים

עודד

פורסם

אני לא חיפאי.

חכה לתושבי המקום שיעזרו.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

תודה רבה, כבר פניתי ליבואן בנושא ואקח את הרכב למוסך המרכזי, לא הבטיחו כלום אבל אולי הם ישתתפו

פורסם

ע"מ לסגור את הנושא, לאחר פנייה ליבואן נשלחה בקשה ע"י המוסך המטפל (צמרת) ליצרן והתיקון אושר ללא עלות. כל הכבוד לפיג'ו!

פורסם

זאת בעיה ידועה בפיגו?

אחרת לא מובן למה רכב שלא באחריות קיבל אישור החלפה בחינם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

@oded81@Oded 

היי עודד,

קרה לי בדיוק אותו דבר לפני מספר ימים ובכל המקומות שהתקשרתי אליהם אמרו לי שעניין היבואן זה עד 10 שנים ובדיוק הגעתי לשנה ה-11, האם אתה יכול בבקשה להגיד לי באיזה מוסך רישמי הייתי בדיוק? כי ראיתי שיש מספר מוסכי צמרת ואם אתה יכול לקשר אותי זה בכלל יעזור לי.

בנוסף שרשמת שיצרת קשר עם היבואן של פיג'ו מה הכוונה? מי זה בדיוק לובינסקי?

תודה מראש 

• תוכן חדש...