Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דגמי פיאט טמפרה..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו תכל'ס , איך האוטו?

יחסית הוא אוטו לא רע , עדיין רואים המון כאלה וביחס לגיל שלו זה נתון לא רע.

גם לי יש אחד והוא עדיין נוסע כמעט כמו חדש , הוא דיי נוח והוא לא שביר כמו צרפתיות בגיל הזה.

בכל אופן רציתי לשאול את דעתכם האישית על האוטו , למי שיצא לנסוע באחד , ולמי שיצא להחזיק , איך הוא ? מה אתם חושבים עליו? בזמנו כשהוא יצא לשוק הוא היה נמכר כמו הלאנטיס(לפי אלה שעדיין על הכביש עושה רושם שכן)? ועוד דברים אם יש לכם להוסיף?..

פורסם

ת'כלס? די טוב.

נראה לא רע, מספק את הסחורה בצורה טובה, לא בעייתי אם מטופל כראוי, בחירה טובה "לגיל שלו".

בסופו של דבר מה אכפת לך דעה של אנשים אחרים. כל עוד יש לך אחת ואתה מרוצה למה לך לשמוע חוות דעת מאנשים אחרים?

פורסם

הכי טוב שתשאל ישירות מישהו שיש לו רכב כזה.

נגיד את עצמך.

מה אתה בדיוק רוצה פה?

שיגידו לך שזו פסגת היצירה המוטורית בכל הזמנים, ואז תרגיש טוב עם עצמך?

או שיגידו לך שזה חרא אוטו ואז תתחיל להתווכח?

מה מטרת השרשור הזה? מה אתה מצפה להפיק ממנו?

פורסם

אני מחפש דיעה יותר אובייקטיבית משלי על האוטו , בגלל זה רשמתי במפורש את שאני רוצה לשמוע את דעתכם האישית על האוטו , מה גם שחבר שלי מחפש רכב ישן לקנות , המלצתי לו על טמפרה רק שתהיה טיפה יותר צעירה ומתוחכמת משלי(הזרקת דלק וכו'). אבל סה"כ מה אני מבין?

אז רציתי לשמוע את דעתכם סה"כ , אני לא מאלה שרוצים שיגידו להם שיש להם אחלה אוטו ואז יום שלם ללכת עם חיוך או לשמוע שהוא קקה ולחשוב איך אני נפתר ממנו.

סה"כ מעניינת אותי דעתכם.. זה הכל.

פורסם

אז לא היה עדיף לרשום: "מי עדיפה פיאט טמפרה או רנו 19?"

תן תקציב וקצת פרטים על מה שהבן אדם רוצה ואנחנו נעזור, הוא נשמע לי צעיר אז לא עדיף אוטו

קטן כמו פיאסטה או פיזו 205?

פורסם

זהו שהוא מעדיף סדאן בהרבה , שיהיה אוטו לא קטן פשוט.

תקציב באזור ה20-25 אלף , שזה כולל לבטח את האוטו טיפולים פה ושם אגרות וכל שאר הסידורים הכרוחים בקניית אוטו.

והוא רוצה תיבה ידנית. הוא לא רוצה אוטומט.

ובמקור פתחתי את הטופיק כי באמת חשובה לי הדעה שלכם על האוטו ואיך הוא מצתייר בעיני הרוב.

• תוכן חדש...