Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מי שחשוף לנסיעה בכזה מקום, שיחזיק 50 אזיקונים ארוכים ברכב. כשמגיע לאיזור קפוא, ישחיל אזיקונים בין החור בג'אנט להיקף הצמיג. 6 כאלה על כל צמיג - ואתם משפרים את אחיזת הרכב פלאים.

משהו כזה....

7ed214b88ab61e726d75adbb03448e48.jpg

עריכה אחרונה על ידי micha

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כמי שחי 5 שנים בניו-יורק אני יכול לציין שנהיגה על שלג היא הרבה פחות בעייתית. הבעיה היא כשיש קרח.

נהיגה על שלג באמת הרבה פחות בעייתית - כאשר מצוידים בצמיגים מתאימים.

בלי צמיגי חורף - גם השלג מאתגר.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

בשלג בירושלים בחורף הקודם גיליתי לתדהמתי שהאוקטביה עם הגיר הרובוטי שלה בכלל לא מסוגלת לסוע בשלג. אין אפשרות לזנק בהילוך שני וההילוך הראשון הקצר ביחד עם חוסר יכולת לשחרור הדרגתי של הקלאץ פשוט מונעים יכולת זינוק בעליה שיש קצת קרח על הכביש.מה שכל רכב אוטומטי עושה בקלות.

פורסם
אני מניח שיש גם חשיבות לסוג ההנעה.

לא בבלימה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
במצבים כאלו אני פותח את הדלת ומוריד רגל.

כך אני בעצם עוזר לרכב לבלום, דבר המקצר את מרחק הבלימה משמעותית.

במיוחד אם יש איתך עוד נוסעים ברכב שבולמים מכל ארבעת הכיוונים.

ניתן לדמות גם בלימת ABS ע"י הורדת הרגל והעלאתה לסירוגין.

סרטון להדגמה:

https://www.youtube.com/watch?v=LpCmoYteEQU

הבחור ציני ברמות...

מבלי להוסיף, חשיבות ההנעה בין אם זה AWD או 4X4 וכו' וכו', היא בעלת חשיבות מכרעת במקרים הללו.

יש המון חומר ברשת, לא צריך להתלבט אפילו :)

בקולורדו בחורף, הגרנד צ'ירוקי ששכרתי נסעה יפה בדרכים הרריות בשלג של 30 סנטים אבל כשהדרך הצרה התפתלה מעלה היה אזור שהשלג הפשיר וקפא מחדש לקרח ואחרי שנגמרה לי התנופה -- אין סיכוי, לא משנה סוג ההנעה הילוך כח או סוג הצמיג. הרכב חסר אונים לחלוטין. אחרי שהבנתי את זה יצאתי מהרכב ומייד החלקתי בעצמי. קשה להבין כמה זה חלק וכמה זה קשה. את השעתיים הבאות העברתי בשבירת קרח כדי ליצור גומות קטנות במורד המסלול שמילאתי במעט האבנים שהצלחתי לדוג ובחפצים ובגדים ספייר שהיו באוטו, כולל פרוק של מסילות הגגון כדי לנסוע עליהן. כולה 30-40 מטר. ירדתי חזרה את הסיבוב ברוורס על הגומות כשברור לי שמה שלא יהיה אסור לי לגעת בבלמים בשום אופן, ומאז יש לי יותר כבוד לחורף אמיתי. בדיעבד הסתבר לי שלמקום שרציתי להגיע צריך לתאם מראש ובא טרקטור קטן לפתוח לך את הציר.

הבחור לכאורה תותח וברור שבקי בנהיגה כזו אבל שוב זה מסלול עם מעט שלג והגלגלים אוחזים אספלט, לא קרח. הבעיה היא קרח, כשמים מתחת לשלג מפשירים ואז בלילה קופאים מחדש לקרח שחור-- זה אבוד.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

צמיגים ממוסמרים מאפשרים נהיגה רק בשלג או בקרח אבל כמובן שלא ניתן לנסוע איתם על משטחי אספלט ולכן אלו צמיגים שהיכולת להשתמש בהם היא מאוד מוגבלת

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

אני יכול לשלוח תמונה שלי נוהג עם צמיגים ממוסמרים על כביש מהיר, יש לפחות מדינה אחת בצפון אירופה שמוכנה לסבול את הנזק לכבישים ואת הרעש המשמעותי שגורמים צמיגים ממוסמרים כדי להפחית את מספר תאונות הדרכים

פורסם
אני יכול לשלוח תמונה שלי נוהג עם צמיגים ממוסמרים על כביש מהיר, יש לפחות מדינה אחת בצפון אירופה שמוכנה לסבול את הנזק לכבישים ואת הרעש המשמעותי שגורמים צמיגים ממוסמרים כדי להפחית את מספר תאונות הדרכים

אני מאמין לך אבל פשוט נראה לי שאז הצמיגים שלך נהרסים לגמרי לא? המסמרים לא נהרסים ממגע באספלט?

פורסם
מי שחשוף לנסיעה בכזה מקום, שיחזיק 50 אזיקונים ארוכים ברכב. כשמגיע לאיזור קפוא, ישחיל אזיקונים בין החור בג'אנט להיקף הצמיג. 6 כאלה על כל צמיג - ואתם משפרים את אחיזת הרכב פלאים.

משהו כזה....

[ATTACH=CONFIG]479739[/ATTACH]

ואז הם נתפסים בקליפר, זה הכי סבבה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני מאמין לך אבל פשוט נראה לי שאז הצמיגים שלך נהרסים לגמרי לא? המסמרים לא נהרסים ממגע באספלט?

שאלה מעניינת, כשאני משווה את זוג הצמיגים החדש לישן אני רואה בעיקר מעט מסמרים שנשרו, אבל במנוחה המסמר שקוע בצמיג וקשה לראות כמה עומק יש לו.

עיקר הטענות נגד מסמרים הם נזק משמעותי לכבישים וזיהום אוויר בגלל האבק שנוצר.

בחורף פה אין ממש ברירה, צמיגי חורף בלי מסמרים משמעותית פחות טובים בתנאים קשים

פורסם

אנחנו לא מדברים על הגולן , כן?

אתה לא יכול להחליף צמיגים על פי התחזית כשרוב החורף מושלג במילא או בסיכון לקרח.

עוד לא הצלחתי להבין כמה גרועים צמיגים ממוסמרים על אספלט בהשוואה לצמיגי חורף או קיץ, ההרגשה הסובייקטיבית שלי היא שלא בהרבה

• תוכן חדש...