Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תקציר:

לאחר תקופת אבטלה ארוכה, מעל חצי שנה, אני צריך לבחור השבוע אחד משלושה מקומות עבודה המוצעים לי.

מילה עלי: BA עבודה סוציאלית, MBA מנהל עסקים. ניסיון בניהול אנשים ופרויקטים, תמיד כמנהל זוטר.

עזבתי מקום עבודה של שמונה שנים.

אב לארבעה, גר בקצה הפריפריה. מצב כלכלי די דוחק - כל שקל חשוב.

האפשרויות:

א. קצין בשב"ס. שעות עבודה 730 עד 17, חמישה ימים בשבוע. שכר של x-1000, פלוס הטבות עובד מדינה. מקום העבודה חצי שעה נסיעה מהבית.

ב. מנהל מחוז צפון של ארגון חברתי, שכר x, ניהול צוות של 10 עובדים, נסיעות בכל הצפון ובכל הארץ, משלבת גם עבודה מהבית. הנסיעות ברכב שלי, החזרים של 0.8 לק"מ. משרת אמון

ג. מזכיר ביישוב שלי, שכר x-1000, ארבעה ימים בשבוע. ביום החמישי פנוי לעבודה אחרת שתכניס כ2000 ש"ח לחודש. משרת אמון. עבודה מול חברים ושכנים.(עד כה התפקיד מולא ב2.5 ימי עבודה, ורוצים שיפור בכל המדדים ולכן הגדלת המשרה)

עוד נתונים:

חושב שאוכל להצליח בכל העבודות, בזו השלישית יידרש ממני יותר זמן למידה. אפשרויות התפתחות במקצוע קיימות יותר בשב"ס וביישוב, פחות במנהל המחוז.

אני בן 35.

העבודה ביישוב כבר בשלה לחתימת חוזה, בשתי האחרות אני בתהליכים מתקדמים.

לאשתי חשובה מאוד הגמישות שלי בשעות העבודה, שכן היא לומדת מקצוע שידרוש ממנה היעדרויות מרובות.

תוך חודש מהיום תסתיים זכאותי לדמי אבטלה, ועלי להתחיל לעבוד.

חייב להחזיר תשובה השבוע.

מה אתם הייתם עושים?

עריכה אחרונה על ידי צביקי
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא הבנתי את הניסוחים שלך

מה זאת אומרת שכר X-1000 ?ושכר X

אמרת שכל שקל חשוב

וגם מה זה החזרים של 0.8 לק"מ? 80 אגורות?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

נשמע שהמזכיר גם יתן לך גמישות רבה יותר (אופציה לעבוד מהבית), גם ישאיר לך פתח להרוויח יותר וגם נשמע כמו תפקיד פחות תובעני מהשניים האחרים. מה גם שלהתברג למועצה זה תמיד טוב, אפשר להתפתח משם לתפקידי מפתח אחרים במועצה המקומית/אזורית ובסוף אפילו להגיע להיות ראש ממשלה :shock:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ג', נשמע כמו שילוב טוב של עבודה-בית-משפחה. וכן יש לך יום חופשי לעשות "חלטורות".

את ב' הייתי פוסל. 80 אג' זה מביש.

משכנתא זה קל

פורסם

80 אג' זה מגוחך. אתה מעלה בלאי, קילוטמראז' ברכב, ומקבל החזר מביש עבור זה. תפסול מיידית.

לגבי הישוב - תבדוק שכמו שהגדילו את היקף המשרה, לא יקטינו אותה בחזרה בעתיד. ואם כן, אז שתוכל להתברג לתפקיד אחר במערכת, אולי אפילו בכיר יותר. כמו כן, עובד מדינה עם ההטבות (קרן השתלמות? מענקים? הנחות במקומות שונים? פנסיה תקציבית (או שכבר הפסיקו עם זה?)).

בהצלחה.

פורסם

קרן השתלמות בכל שלושת העבודות. הטבות עובדי מדינה לא ברורות לי עד הסוף-אבל יותר ימי חופשה, וכל מיני צופרים כמו נופשים מוזלים וכדומה, פנסיה תקציבית כבר לא קיימת.

לא סביר שבטווח של שנתיים שלוש המשרה תרד, וגם אם כן, כבר יהיה לי ניסיון בתחום ואוכל להתקדם ליישובים אחרים. זה תפקיד שתמיד נצרך, והניסיון הוא מחסום.

פורסם

תלוי מה אתה רוצה לטווח הארוך. המסלול הבטוח מבין כולן-שב"ס. עובד מדינה עם כל היתרונות בדבר, נסיעה לא ארוכה מדי, וביטחון תעסוקתי. אם המטרה היא לא להיות פוליטיקאי, הייתי מוותר על התפקיד החברתי. הרי היום הוא קיים והיקף העבודה קטן, אבל היכן הביטחון שלא יקרה איזשהו קיצוץ או סכסוך עם פונקציונר כזה או אחר?

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

מה אני רוצה זה בדיוק מה שאני מנסה לברר.

מחד, מאוד מפתה אותי הביטחון התעסוקתי . יש הרבה שקט בידיעה שעתידך מובטח. מאידך, עזבתי מקום עבודה דומה לא מזמן, בגלל שחיקה. ואין שום דבר שמבטיח לי שלא אגיע לאותו מצב לאחר מס' שנים בשב"ס, רק שאהיה מבוגר יותר ויהיה לי יותר קשה להתברג חזרה לשוק העבודה.

חיסרון נוסף בשב"ס - תהליך קליטה של מספר שבועות לפחות, ואם בסוף לא אקבל את העבודה אצא קירח מכאן ומכאן.

לגבי התפקיד ביישוב - אין חשש לתקופה של השנה הקרובה שיהיה קיצוץ, וגם סכסוך לא יקרה כ"כ מהר. אלו מקומות שעובדים מאוד לאט. המחשבה היא שגם אם זה לא יצלח, אז אצא עם ניסיון....

פורסם

הייתי הולך על העבודה ביישוב, גמישות בשעות זה יתרון ענק, בשבילי לפחות. מעבר לכל הייתרונות שמנית לתפקיד הזה.

פורסם

קח את העבודה בישוב, מהסיבת הבאות:

1. היא ביד שלך עכשיו

2. היא אומנם בשכר מופחת, אבל תאפשר להשלים הכנסה נוספפת ביום החסר

3. חוסכת נסיעות: זמן, כסף, בלאי לרכב

4. קרבה לבית = גמישות

5. אפשרות להתפתח מקצועית.

נראה שהחסרון היחיד שלה הוא הערבוב של עבודה עם שכנים ומכרים שיכול להביא לסכסוכים, מצד שני זה יכול גם להיות יתרון.

פורסם

עכשיו אתה יותר ברור. כלומר העבודה בשב"ס לא מובטחת? אם לא, והסיכוי לא להיקלט קיים, אז אולי באמת עדיף להמנע, ולבחור ביישוב. בקשר לburnout, אתה יודע שכמעט ואין עבודות שמשלבות גיוון אמיתי(!), ואם יש נטייה לשחיקה, אז זה יכול לקרות בכל מקום שתבחר.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

גם אני ממליץ על עבודה ביישוב, עם כל היתרונות שמנו כבר למעלה.

לגבי השב"ס, כמו שכתבת, עדיין לא סגור. אבל, יש לזה את היתרונות של עובד מדינה (קביעות?), ותנאים סוציאליים שאתה לא צריך להילחם עליהם, כולל פנסיה מסודרת. אמנם צוברת, אבל עדייין.

מנגד, העבודה היא על מדים ואתה מחוייב למסגרת, המשמרות כוללות שבתות וחגים.

בהצלחה במה שתחליט.

פורסם

לך על הקל"ב

ונסה למנף את זה בהמשך הדרך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...