Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקניית טייפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חבר שמוכר טייפון שנת 1997 ב3200 שקל

עכשיו הקטנוע כולו פלסטיקה של 2005 וגם הוא עשה מנוע לפני שבועיים בערך כי לא היה קומפרסיה

אבל הבעיה שהוא עשה את המנוע לבד החליף בוכנה ורינגים

האם שווה לקנות בלי בדיקה כי הוא אמר שהקטנוע סוחב טוב מאוד וסוגר מעל 80?

נ"ב : כעיקרן אני צריך את הקטנוע רק ליסוע לביצפר ולעבודה ושיקח אותי למקומות בלי בעיות!

אני יודה לכם אם תעזרו אוהד זיני :-)

פורסם

על מנת שלא יתגלה בדיעבד שהוא עשה עבודה "לא משהו" ומחיר בדיקה זה חלק נכבד מהקטנוע הכי טוב בשבילך שתמצא מישהו עם טביעת עין טובה שיתן בו מבט.

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם

חבר שלך? מספיק קרוב כדי לא לדפוק אותך בכוונה?

קח סיבוב על הכלי אם הוא יתן לך, באיזור שקט עדיף. סוחב יפה, נשמע בסדר? קח. לא כזה הרבה כסף גם ככה.

זו תשובת החאפר. הדבר הנכון לעשות הוא לקחת לבדיקה. בדיקה של קטנוע זה משהו בסביבות 250 שקל נדמה לי. יכול לחסוך צרות, במיוחד אם כמו שאתה אומר, לא היה קומפרסיה, אז הבחור עשה לבד בוכנה ורינגים.. זה לא עבודה פשוטה.

אה, ודבר אחרון - לא כדאי לערב חברים וכסף.. אתה עלול לאבד את שניהם..

פורסם

כן הוא חבר טוב ומחיר בדיקה פה באשדוד לא עולה פחות מ-400 שקל אז זה בעיה!

ולבחור יש ידיים טובות עם כל העסק של אופנועים קטנועים לפני שהוא החליף בוכנה ורינגים הקטנוע לא היה נוסע בהתחלה כי לא היה קומפרסיה אבל עכשיו הוא מטוס הבעיה שאני לא יודע מה יכול להיות בהמשך!?

אתה צודק אני יקח את הקטנוע לאיזה מישהו שעובד איתי בפיצה יש לו עין טובה!

תודה רבה לכםםם אם יש לכם עוד הצעות אינ יקבל בברכה! :wink:

פורסם
כן הוא חבר טוב ומחיר בדיקה פה באשדוד לא עולה פחות מ-400 שקל אז זה בעיה!

ולבחור יש ידיים טובות עם כל העסק של אופנועים קטנועים לפני שהוא החליף בוכנה ורינגים הקטנוע לא היה נוסע בהתחלה כי לא היה קומפרסיה אבל עכשיו הוא מטוס הבעיה שאני לא יודע מה יכול להיות בהמשך!?

אתה צודק אני יקח את הקטנוע לאיזה מישהו שעובד איתי בפיצה יש לו עין טובה!

תודה רבה לכםםם אם יש לכם עוד הצעות אינ יקבל בברכה! :wink:

אם אתה הולך לישהו שיעשה קצת יותר מסיבוב עליו בשביל לראות שהאוברול עלה יפה, אלא שיתן את דעתו על הגיר ומכלולים נוספים, מנוע זה לא הכל (אבל הרבה..):lol:

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

• תוכן חדש...