Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין למי לפנות ? איזה אחראי מוסכים בגוש דן או תפקיד שקר כלשהו ? אולי מישהו בתוך העירייה ? (אני לא יודע, סתם זורק רעיונות)

לא הייתי מוכן לקבל את זה שניסרו את המגן גם אם היה מדובר בסוויפט 92'. בטח לא באוטו ששווה כחדש 6 ספרות (או קרוב לכך)

השלב הבא זה לנסר מכסה טיימינג תחתון ? מזעזע. באמת. טוב שאתה ערני ובודק.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
אין למי לפנות ? איזה אחראי מוסכים בגוש דן או תפקיד שקר כלשהו ? אולי מישהו בתוך העירייה ? (אני לא יודע, סתם זורק רעיונות)

לא הייתי מוכן לקבל את זה שניסרו את המגן גם אם היה מדובר בסוויפט 92'. בטח לא באוטו ששווה כחדש 6 ספרות (או קרוב לכך)

השלב הבא זה לנסר מכסה טיימינג תחתון ? מזעזע. באמת. טוב שאתה ערני ובודק.

כמו שאמרתי, המטרה העיקרית שלי היא להזהיר את החברים מהמוסך הזה ומרמתו העיקרית ועל הדרך להדגיש את החשיבות של להתסכל מה עושים לך ברכב ושום תגית או תווית או כינוי כמו מוסך מורשה יבואן היא לא ערובה לשום דבר.

ברור לי שאם אתלונן לחברת הליסינג זה לא יעזור כי ממילא מבחינתה עדיף לטפל במוסך זה.

ומה תעשה בטיפול עם בלמים? האם תסמוך עליהם שיטפלו לך בבלמים?

אני ממש לא מתכוון לחזור למוסך הזה.

בטיפול הבא בעוד שנה אסע למוסך אחר באיזור שעובד עם חברת הליסינג. בתקווה שהוא מוצלח יותר.

פורסם

תודה. בהחלט אברר על המוסכים לפני.

התהליך הוא שאתה מתקשר למוקד ומבקש טיפול והם אומרים לך איזה מוסכים באיזורך עובדים איתם.

אני כמובן לא מעוניין בשינוע על מנת למנוע ממני עוגמת נפש פוטנציאלית נוספת.

• תוכן חדש...