Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חום מנוע בפורסטר ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מישהו יודע כמה צריך להיות חום מנוע בפורסרט 2.0 שנת 2009 ?

בזמן נסיעה טמפרטורה בין 95-100 בזמן שרכב עומד טמפרטורה מגיע עד 102 ואז מעבררים מתחילים לפעול לכמה שניות ומורידים ל 97 וחוזר חלילה.

האם זה מצב תקין ?

פורסם

היתה לי נזילה ברדיאטור, החליפו לרדיאטור תחלפי של בשן +טרמוסטט חדש מקורי (אבל עשו בו עוד 2 חורים קטנים)...?

עכשיו שמתי לב שטמפרטורה בכביש מהיר סביבות 80-90 ובעיר סביבות 90-100.

נראה לי תקין, למרות שלפני היה תמיד מעל 95 ....

פורסם

חברים,

שאלה נוספת כדי להבהיר לגמרי אם המצב תקין...?

היום כל הנסיעה בכביש מהיר מבן שמן למרכז טמפרטורה היתה בין 75-78 , רק בעיר המנוע הגיע למעל 90...

טרמוסטט שהחליפו הינו מקורי של סובארו (21210AA150, לפי הדגם נפתח ב 88 מעלות) יכול להיות שבגלל 2 חורים קטנים שעשו זה המצב ? נוזל קירור הינו של wurth .

האם אני יכול להיות רגוע ולרדת מהנושא ?

פורסם

ייתכן והחורים שעשו הם מעט גדולים ממה שאמורים לעשות ולכן הטמפרטורה נישמרת על נמוך במצב נסיעה, למרות שגם בטמפרטורה כזו לא ייקרה שום דבר חריג גם לטווח הרחוק וגם לא ממש תרגיש זאת בצריכת הדלק.

פורסם

קורה משהו מוזר עם הרכב...

נוזל קירור במיכל ירד כמעט למינימון (היה לפני זה טיפה מעל מקסימום) ברדיאטור נוזל היה מלא...

מעניין לאיפה נעלם...? מישהו יודע מה יכול להיות?

פורסם

מתעלק.

גם לי יש תופעה של ירידת מפלס נוזל הקירור במיכל. הוחלף נוזל לפני שבוע. אין נזילות, וכרגע גם אין שום "טחינה". ממה יכולה לנבוע הבעיה?

פורסם
קורה משהו מוזר עם הרכב...

נוזל קירור במיכל ירד כמעט למינימון (היה לפני זה טיפה מעל מקסימום) ברדיאטור נוזל היה מלא...

מעניין לאיפה נעלם...? מישהו יודע מה יכול להיות?

אם יודעים לנקז אוויר לא צריך לעשות שום חורים

המפלס במיכל משתנה בין מנוע חם לקר תבדוק איפה הוא נמצא כשהמנוע קר ותבדוק שזה לא יורד מזה אחרי זה

פורסם

בפורסטר הטרמוסטט אמור להיפתח ב 95 מעלות וגם המאווררים, לגבי נסיעה בכביש מהיר זה תקין טמפ' של 75-80-85 מעלות (עכשיו חורף) הרוח שהרדיאטור מקבל קרה בהרבה מהמאווררים שפועלים.

לגבי המים במיכל עיבוי שלכם כאשר מילאו לכם מים עשיתם נסיעה חזרה לבית לאחר שהרכב התקרר בדקתם מפלס מים?

כמעט תמיד יהיה צריך להוסיף ואם לא הוספתם זה יילקח מהמיכל עיבוי.

המיכל עיבוי שם בשביל שני דברים הראשון כאשר המים ברדיאטור מגיעים לרתיחה הקפיץ בפקק נפתח והמים עוברים למיכל עיבוי השני שה כאשר יש חוסר או לחילופין כשהאוטו יתקרר המים יחזרו לרדיאטור.

שימו לב שכאשר יש נזילה לא רצינית איזה טיפטוף ממקום כלשהו המים במיכל עיבוי יגמרו תחילה ולאחר שלרדיאטור לא יהיה מאיפה לקחת מים יותר המפלס שם יתחיל לרדת, מקווה שהובנתי ועזרתי.

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

פורסם
מתעלק.

גם לי יש תופעה של ירידת מפלס נוזל הקירור במיכל. הוחלף נוזל לפני שבוע. אין נזילות, וכרגע גם אין שום "טחינה". ממה יכולה לנבוע הבעיה?

קודם כל תחליף פקק רדיאטור ותחזור לעדכן.

שלומי

• תוכן חדש...