Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתחיל עבודה חדשה ובשלב זה אני צריך לבחור בין שני הרכבים האלו.

השימוש שלי הוא ממוצע, עם העדפה לביצועים ונהיגה ספורטיבית.

מה היתם ממליצים לבחור?

פורסם

שתיהן לא מצטיינות בבקשה שלך.

אם אתה יכול לקחת רכב מקטגוריה אחרת(אפילו קטן יותר) ייתכן ותוכל למצוא משהו יותר מעניין.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
אני מדבר על שנתונים ישנים ,כמובן.

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

מה הקשר לטיפו הנוכחית?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נכון, אבל הוא מתחיל עבודה חדשה ומקבל רכב. אני ממש בספק שמדובר ברכב לפני 25 שנה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
נכון, אבל הוא מתחיל עבודה חדשה ומקבל רכב. אני ממש בספק שמדובר ברכב לפני 25 שנה.

בגלל זה הוספתי את ההערה ,למרות שראיתי גם בעלי מוסכים ש"מפנקים" ברכבים ישנים שכאלו עובדים שהם חפצים ביקרם.

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

לזכרוני העמום הפיאט האחרונה שנשאה את השם טיפו, לפני זו הנוכחית, נמכרה כחדשה בתקופה בה הסובארו נקראה לאון בכלל והשם אימפרזה טרם נולד, תוסיף לכך את האמירה שמדובר ב"עבודה חדשה", כזו שלרוב מתחברת לרכב חדש, ליסינג או לא, הסיכוי שמדובר באותה טיפו נושנה ומרובעת, שכבר בקושי רואים אם בכלל, קלוש עד אפסי. הטוב ביותר שאני יכול להציע לפותח הוא פשוט להסתכל על שתי המכוניות, לעשות בהן נסיעת מבחן ולהגיע עצמאית למסקנה מי תתאים יותר לטעמו ועדיפויותיו.

פורסם

רועי, הטיפו הישנה נמכרה עד שנת 1995, דגם חדש של סובארו שהחליף את הלאונה ב 1993 כונה כאן גרנד לאונה ב 93 ו ב94, ב 95 השם שונה לאימפרזה וגם הייתה אימפרזה טורבו החל מ 1995.

בכל מקרה, תראה אם אתה יכול לקחות סיטרואן BX, מכונית עדיפה על שתי הנ"ל [emoji1]

פורסם

אין שיקולים אחרים? שווי שימוש (אני מניח ששל הטיפו נמוך יותר), גודל תא מטען, אבזור פנימי וכו'?

בכל מקרה מציע לך לעשות נסיעת מבחן על שתיהן לפני שאתה נתקע עם רכב שאתה לא אוהב ל-3 שנים.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

ברכות ראול, אני מנחש שהתקבלת לנילית (אם טעיתי - אתה מוזמן להתעלם מהמשך ההודעה).

הטיפו החדשה נותנת קצת תחושה של צעצוע, ותא המטען קטן אם אני זוכר נכון - אבל אין לדעתי יותר מ-2-3 אנשים בחברה שכבר נוסעים בה. מצד שני - האמינות לא צריכה להדאיג אותך במיוחד (סיכוי סביר שהרכב החליפי יהיה יותר מוצלח מהטיפו).

גם הסובארו לא איזה תענוג גדול, מנוע מיושן, זללנית ודי עצלה ונוקשה, ספרטנית למדי בתחושה. לזכותה יאמר שהיא אמינה להפליא, ולגנותה העובדה שהיא צמאה לדלק - שני פקטורים שלא אמורים לעניין אותך.

הדור הקודם של הפיאטים בחברה (בראבו) לא היה אהוב בכלל (אמנם מהנה יחסית לנהיגה, אבל גיר רובוטי גרוע ואמינות ברצפה).

אם אתה לא צפוי לקילומטראז' חריג, נסה לבדוק את האופציה לקבלת השתתפות באחזקת רכב במקום ליסינג, ואז תוכל לבחור כאוות נפשך.

בכל מקרה - בהצלחה

• תוכן חדש...