Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

מדובר על סובארו B4 שנת 2007, מנוע 2.0 אוטומט.

לאחרונה שמתי לב שיש כמה דברים מוזרים עם הרכב שלי :

1) כשהמנוע כבוי וקר, גובה המפלס של נוזל הגה כח תקין. לאחר שאני מניע את הרכב, המפלס יורד משמעותית מתחת לתחום התחתון ! האם זה תקין ?

ישנה נזילה מאיזור המשאבה, ואני דואג למלא את המיכל עם שמן דקסרון 3 בכל כמה ימים\שבועות.

2) יש רעשים שמגיעים מאזור רצועת המנוע לאחר התנעה. האם אפשר לעשות משהו עם זה (הרעש לא היה בעבר) ?

3) יש רעשים מוזרים ורעידות כאשר מבצע פניות או מנסה להיכנס לחנייה במקביל - רעשים ורעידות שלא היו בעבר.

האם יש קשר בין כל התקלות או שכל תקלה היא בפני עצמה ?

תודה,

שרון

פורסם
היי חברים,

מדובר על סובארו B4 שנת 2007, מנוע 2.0 אוטומט.

לאחרונה שמתי לב שיש כמה דברים מוזרים עם הרכב שלי :

1) כשהמנוע כבוי וקר, גובה המפלס של נוזל הגה כח תקין. לאחר שאני מניע את הרכב, המפלס יורד משמעותית מתחת לתחום התחתון ! האם זה תקין ?

ישנה נזילה מאיזור המשאבה, ואני דואג למלא את המיכל עם שמן דקסרון 3 בכל כמה ימים\שבועות.

2) יש רעשים שמגיעים מאזור רצועת המנוע לאחר התנעה. האם אפשר לעשות משהו עם זה (הרעש לא היה בעבר) ?

3) יש רעשים מוזרים ורעידות כאשר מבצע פניות או מנסה להיכנס לחנייה במקביל - רעשים ורעידות שלא היו בעבר.

האם יש קשר בין כל התקלות או שכל תקלה היא בפני עצמה ?

תודה,

שרון

1.קודם כל אציין שני לא מכונאי. ברשותי רכב כזה גם רק שנת 2006 חיזקתי את הבורג של הצינור של המשאבה מלמעלה והפסיקה הנזילה, כשאתה ממלא אל תסגור את המכסה ושחק קצת עם ההגה ואז תוסיף עוד שמן. עשיתי ככה משהו כמו רבע שעה עד שהפסיקו לצאת בועות אוויר זעירות.

פורסם

החלפתי את הגומייה ונראה שהנזילה הפסיקה, וגם ה"צווחות" שהגיעו מכיוון המשאבה נעלמו. כמו כן גם הרעידות כבר לא מופיעות (לפחות בנסיעה שעשיתי - 40 ק"מ).

מפתיע מה שגומיה אחת קטנה יכולה לעשות.

למקרה שמשהו מחפש - המק"ט של הגומייה הוא: 34439AE020, עלה לי 18 ש"ח במוסך מורשה של סובארו.

• תוכן חדש...