Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 2013 מנוע 1500

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מבחינה חסכון בדלק ואמינות?

לפי מה שראיתי המחיר הוא 65-70 אלף

עריכה אחרונה על ידי eranmor
פורסם

הרכב מאוד אמין. צריכת דלק סבירה. קשה לתת מספר כיוון שזה מאוד תלוי בנסיעה שלך: עיר, בינעירוני, פקקים וכו'. יש משפחתיות חסכוניות משמעותית. כמה קילומטרים אתה נוסע בשנה?

פורסם

מאזדה 3 לא ממש חסכונית. אם אתה מחפש צריכת דלק נמוכה, זה לא הרכב בשבילך. השאלה אם זה באמת הפרמטר הכי חשוב מבחינתך.

פורסם

בערך 15,000 בשנה... חשוב יותר שיהיה אמין ומפנק וגם ישמור על הערך 1:10 זה משהו שאני רגיל אליו לא נראה לי שהמאזדה 1500 שותה יותר לא?

פורסם

עושה באיזור הזה ונמוך מזה..

הייתי מכוון להונדה סיוויק נוחה יותר לפחות...

או אם כבר אפילו היברידית של טויוטה או הונדה. האבזור מעולה

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם

אני חושב שיש פה בלבול - בשנת 2013 המזדה 3 נמכרה בדגם של הדור השני - BL עם מנוע 1.6 או 2.0. והדגם הזה לא כל כך חסכוני - כמובן הכל יחסי - עושה משולב 1/10-1/11 קמ"ל תלוי באופי הנסיעה כמובן. משנת 2014 ועד היום נמכר הדור השלישי המכונה BM או SkyActive. הוא הגיע עד השנה האחרונה עם מנועי 1.5 ו 2.0, בשנה האחרונה נמכר רק עם 2.0. הדגם הזה מכויל לחסכון מכל מיני אספקטים טכניים והרבה יותר חסכוני מהדור השני. ממה שקראתי עד כה הצריכה למשולב נעה בסביבות 1/12.5-1/13.5 ואולי יותר - שוב תלוי באופי הנסיעה.

• תוכן חדש...