Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת מוביליי בפג׳ו 3008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה שוק חופשי.

לא טוב לך, לך תקנה 208 דיזל אצל יבואן אחר

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

ממילא הנחת מובילאיי לא מגולגלת לקונה. פיג'ו 208 עם או בלי עולה כיום בדיוק אותו דבר לצרכן. זו הנחת מס ליבואן בלבד והרגולטור לא דאג לעודד ייבוא מקביל.

אופס: noknok פה הקדים אותי בתגובה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

הבנתי שההנחה בביטוח לכל היותר ₪150. זו בדיחה. ראית כמה הנחה מקבלים בביטוח קיבוצי ? זו הנחה ! למה לשלם על התקנה על משהו שמגיע מהיצרן, הוסר בדרך לארץ והורכב שוב במכירה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

כן... בדקתי במחשבון ביטוח חובה באתר של משרד האוצר. בקבוצת גיל שלי (31) הפער עומד על 200 ש"ח בערך. אולי קיימת הנחה נוספת בביטוח מקיף.

הבנתי שקיים פער משמעותי הרבה יותר לנהגים חדשים.

בוא נגיד ככה לא השארתי את המערכת בגלל חיסכון בדמי ביטוח.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם (נערך)

בנהג צעיר הביטוח המקיף כל כך יקר שההנחה הזו מזערית. ביטוח נהג צעיר בקלות יכול לעבור ₪6000 למשפחתומטית (יותר בכיוון ה ₪8000 לשנה) ופה הביטוח הקיבוצי (שאינו תלוי במובילאיי) דווקא עושה נפלאות!

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אין שום היגיון להתקין במפעל מובילאי. כאשר מתקינים בארץ מרוויחים את העובדה שהעלות של המערכת לא נכנסת לחישוב שווי הרכב לצורכי מס. בגלל אותה סיבה מתקינים מולטימדיה בארץ

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם
כן... בדקתי במחשבון ביטוח חובה באתר של משרד האוצר. בקבוצת גיל שלי (31) הפער עומד על 200 ש"ח בערך. אולי קיימת הנחה נוספת בביטוח מקיף.

הבנתי שקיים פער משמעותי הרבה יותר לנהגים חדשים.

בוא נגיד ככה לא השארתי את המערכת בגלל חיסכון בדמי ביטוח.

לא כתבת מדוע השארת את המערכת?

בנוסף המערכת לא עולה שקל ליבואן מכיוון שההנחה של המדינה מכסה את העלות שלה + רווח ליבואן עליה - משלם המיסים ממן את מוביילאיי כדי שיתקינו מקומית בתור חובה את המערכת.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)
אני לא הייתי קונה את הרכב הזה או אחר עם המערכת הזאת אחרי שחפרו לרכב בקרביים.

בסך הכל מדביקים מצלמה לחלק העליון של השמשה הקדמית ומתקינים צג קטן בקורת A בצד הנהג. אני לא מומחה בהתקנות, אבל לדעתי מפרקים את הרכב הרבה יותר בשביל להתקין קודנית או חיישני רוורס.

[video=youtube;kL-gatAmwhw]

לא כתבת מדוע השארת את המערכת?

לא ראיתי סיבה לוותר עליה. במקרה הכי גרוע אם אראה שאין ממנה שום תועלת בטיחותית אכבה אותה וזהו. בנוסף, אולי בעתיד חברות ביטוח יציעו הנחה משמעותית לרכבים שיש בהם מוביילאיי.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

ובסך הכל מפרקים פנלים ומחברים חוטי חשמל ופיקוד.

אני באופן אישי מעדיף שלא יפרקו לי רכב חדש ויעשו חיבורים למערכת חשמל שלו. לא בשביל חיישני רוורס, לא בשביל מצלמה ובטח לא בשביל מערכת מעצבנת כמו המובילאיי.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

עכשיו שראיתי את התהליך ברור לי כשמש למה 70% מהמערכות שמותקנות בארץ מזייפות ולא פועלות כמו שצריך באופן בלתי נסבל - התהליך מסובך מידיי ודורש דיוק רב - כשאתה מתקין שיש לו לעשות את זה על עוד 5000 מכוניות שנמכרו באירוע מכירות כלשהוא..הרמת דיוק והרצון שלך לעשות את התהליך באופן מדוייק יורד והמערכת פשוט מותקנת באלכסון ולא מדוייק לאף רכב.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

תודה לכולם על התגובות. חבל שלובינסקי לא מוכנים לשחרר את הרכב בלי המערכת. אנחנו גם כנראה נהיה מוכנים לחכות להזמנה מיוחדת של רמת אבזור אקטיב בתוספת מערכות הבטיחות המקוריות (בתשלום כמובן), אבל גם לזה כמובן לובינסקי לא מוכנים. מערכות הבטיחות המקוריות מגיעות ברמת האבזור הגבוהה (אקסלנס? פרמייר? פרסטיג׳? אני כבר לא זוכר...) אבל היא כבר יקרה מדי.

טוב הפסד של לובינסקי, כנראה נסגור על סיאט אטקה.

• תוכן חדש...