Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי Dunlop SP Sport 490

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שביום ראשון בערב בנסיעה בכביש החוף על כביש קצת רטוב הרגשתי שכל מהירות מעל 100 בקו ישר מביאה לאיבוד אחיזה, ניגשתי יום שני לקצין הרכב והודעתי לו שכל ארבעת הצמיגים שלי הולכים לפח.

מוזר. הם כלל לא היו שחוקים, בני כשנתיים וחצי. כנראה פשוט צמיגים גרועים.

שמח וטוב לב הלכתי לפנצ'רייה, בניסיון להשיג Toyo Proxes TS1 או Bridgestone Eagle F1 או Falken Azenis ואפילו Michellin MXV3. רבה היתה האכזבה לגלות שאף אחד מהיבואנים אינו מביא אותם בזמן הקרוב במידה הרצויה (170/75/R13).

נאלצתי להסתפק ברביעיית Dunlop SP Sport 490. לאחר מספר נסיעות בגשם הופתעתי לגלות שהאחיזה שלהם על כביש רטוב טובה בסדרי גודל מכל צמיג אחר שנסעתי עליו.

האם הצמיג באמת עד כדי כך טוב, או שפשוט עוד לא נתקלתי במשהו טוב יותר, למשל מהאלו המוזכרים מעלה?

פורסם

תגיד מסקרנות ... את הדגמים אני משאר שלקחת מהפורום , אבל חשבת לחפש מה יש במידה שלך שלא בדיוק הכי ספורטיבית ?

2.5 אומר שיש מצב שהם התחילו להתייבש ויש מצב שלחץ האויר שלהם לא היה נכון.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
שמח וטוב לב הלכתי לפנצ'רייה, בניסיון להשיג Toyo Proxes TS1 או Bridgestone Eagle F1 או Falken Azenis ואפילו Michellin MXV3. רבה היתה האכזבה לגלות שאף אחד מהיבואנים אינו מביא אותם בזמן הקרוב במידה הרצויה (170/75/R13).

זה היה בצחוק, אני מקווה...

הפרוקסס וה-F1 הם צמיגים ספורטיביים. האזניס הוא סמי-סליקס. אפילו המישלנים הללו לא בטוח קיימים במידה שלך, אז אתה באמת חושב שתמצא צמיגים ספורטיביים כאלו? היבואנים לא מביאים אותם במידה הרצויה פשוט כי הם לא קיימים!!

וחוצמזה, אם הצמיגים שלך היו חדשים למדי (איזה סוג הם היו?), יכול מאוד להיות שלא באשמתם תחושת הציפה או חוסר האחיזה - זה יכול להיות לחץ אוויר לא נכון או כיוון פרונט לקוי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אכן, המידה היא 175/70/13.

הלכתי אם שמות הדגמים האלו לאחר חפירה מעמיקה בפורום.

מהמישלין היו לו זוג, אבל הוא לא הצליח להוציא מהיבואן עוד זוג, נאמר שלא מביאים אותם יותר במידות האלו.

לפי בדיקה במחשב שלו, הפרוקסס אכן קיימים במידה זו, אבל היבואן אמר שהפסיק להביא את המידה.

לגבי ה F1, לא שמעתי את השיחה שלו אם היבואן.

האזניס הוא פשוט אמר שאין.

לא זכור לי איזה דגם ספציפי של פאלקן היה מורכב קודם, אבל נאמר שהם לא היו זולים (גם נרכשו מאותו מקום בזמנו). הצמיגים לא היו שחוקים, הם נראו במצב מצויין יחסית. רק אחרי שפרקו אותם ראיתי את תאריך הייצור קלטתי שהם היו מורכבים כשנתיים, ועברו כ 80,000 ק"מ.

הייתי מצפה מצמיגים שעברו 80,000 להשחק הרבה יותר.

בכל מקרה, כוון פרונט עשיתי לפני כמה חודשים ואני תמיד מקפיד על לחץ אויר לפי הגדרת יצרן הרכב (30 בקדמיים, 28 באחוריים). יש לי מד לחץ ידני שאני מכייל לפיו (שהספיק לנפוח את נשמתו אתמול, שברתי את הצ'ופצ'יק שלו).

• תוכן חדש...