Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי רכב שמעניין אותי. יד ראשונה בייבוא אישי, בחור אמריקאי שעושה רושם אמין. הרכב אצלו מאז שהוא חדש ובארץ כבר 5 שנים.

העניין הוא שברשיון הרכב רשום נפח מנוע לא נכון. רכבים כאלו הובאו גם ביבוא סדיר אבל רק עם הנפח שכתוב ברשיון. העניין הוא שהנפח שלו שונה (גדול יותר) וזה דגם שלא הובא לארץ בייבוא סדיר.

א. יש בעיה עם הרישום הזה? (הוא טוען שלא הצליחו לרשום את שלו אז רשמו מה שיש בארץ)

ב. אם יש מה עושים?

ג. איך הוא ביטח את הרכב? לפי הדגם החלש?

בקיצור, לפסול מייד או שיש פתרון?

תודה

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מספר המנוע תואם.

האם יתכן שאיזה עמיל מכס עשה את זה בכוונה בכדי לחסוך מיסים על הרכב? (היה פעם סיפור עם פיאט 500 פרארי).

למה זה משנה איזה רכב זה? רכב אמריקאי שיובא מארה"ב. מעדיף לא לחסוף דגם ספציפי. השאלה היא טכנית ומשפטית בלי קשר לדגם ספציפי.

פורסם

5 שנים לא היה לו זמן ללכת למשרד הרישוי ולשנות את נפח המנוע?! ממש לא סביר. זו פעולה טכנית לחלוטין (פעם עשיתי אותה בעצמי). דגם הרכב מעניין רק את חברות הביטוח, ושם אין בעיה לבטח גם עם נפח מנוע שונה (גם מנסיון). אחד מהשניים: או שזה הנפל האמיתי של הרכב או שיש משהו מסריח עם הרכב (הלבשת רשיונות , זיוף וכד'). אתה יכול לבקש ממנו לגשת למשרד הרישוי ולשנות את הנפח של המנוע ברשיון (הוא יכול להביא ספר רכב או להראות את הנפח של המנוע לפי אתר אינטרנט של היצרן), ואם יעבור חלק - תרכוש אותו.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

5 שנים לא היה לו זמן ללכת למשרד הרישוי ולתקן את נפח המנוע ?! לא סביר , כי זו פעולה טכנית שאינה גוזלת זמן רב (מנסיון אישי)

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

מסתבר שלא את כל הבעלי רכבים בארץ מעניין בדיוק מה שרשום ברשיון, במיוחד אם הוא אמריקאי ולא בעניינים כאן.

לא הייתי פוסל. רק צריך לבדוק ביטוחים.

פורסם

הכנסתי את ה- VIN לאתר שמפענח וקבלתי שהרכב הזה עם המנוע הגדול. מה גם שהוא עם 2 צילנדרים יותר אז קל לדעת.

לדעתי בעל הרכב שהיה עולה חדש אז לא ממש התענין במה שכתוב ברשיונות.

העניין הוא איך הרכב עבר טסט כל השנים?

ובעיקר איך אני מודא שאין בעיה לשנות?

פורסם

למה לקלקל משהו שעובד

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כי ברגע שהרכב רשום על שמו, זו אחריות שלו. אם זה יתגלה (וזה יהיה מן הסתם במעמד לא נוח, כמו הפעלת פוליסת ביטוח או משהו כזה) הוא יצטרך לשאת בתוצאות.

פורסם

אישית הייתי מתנה את הרכישה בכך שהמוכר יתקן את הטעות במשרד הרישוי בעצמו, זה נחמד שהוא עושה רושם אמין אבל תחום הייבוא האישי עמוס באנשים לא בהכרח ישרים, לא הייתי לוקח את הסיכון שיתגלה משהו שלא חשבת עליו אחרי העברת הבעלות.

אגב - הטענה שלו שלא הצליחו לרשום את הרכב עם הנפח הנכון נשמעת מופרכת לחלוטין, שכן בייבוא אישי הרישום נעשה באופן פרטני לפי הרכב המיובא. לא שחלילה אני טוען שזה המקרה כאן, אבל לרישום הרכב בגרסה זולה יותר יש מן הסתם תועלות מבחינת המס שישולם...

פורסם

אם קונים את הרכב ואז הרכב נכשל בטסט כי המנוע לא תואם את מה שכתוב ברישיון העסק יכול להסתבך, לא?

אם הולכים למשרד הרישוי לשנות את הרישום - האם לא יתכן מצב בו משרד הרישוי יערים קשיים או אפילו יסרב לשינוי?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...