Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש מזגן לסלון.

 

למיטב זכרוני אלקטרה החלה לייצר את המזגנים שלה אצל מידאה, נכון?

 

מתלבט בין אלקטרה GO21 - הכי זול שמצאתי 2900 ש"ח.

אלקטרה פלטינום 210 - במחיר 3100 ש"ח.

 

יתרון ל-GO -

ביקורות יחסית טובות לסדרת GO. מחיר זול.

חסרון דירוג אנרגטי D.

 

יתרון לפלטינום -

דירוג אנרגטי A.

המון ביקורות על בעיות במזגני פלטינום בזאפ. זה לא נכון לכל הדגמים אלא לדגמים ספציפים.

 

לצערי על גרסאות ה-2 כ"ס אין ביקורות כלל.

 

יש למישהו משהו לומר?

פורסם

תוסיף שירות לקוחות גרוע עד לא קיים , ואל תחשוב שמזגן חדש חף מתקלות , התקנו מזגן של אלקטרה ובמשך שנה לא היינו עם מזגן כי אך אחד לא ידע לתקן את התקלה ורק לאחק שנה הסכימו להחליף את המזגן.

מאז לקחתי על עצמי להזהיר מהשירות של אלקטרה

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אצלי הגיע המזגן של ה3.5 כס תוצרת אלקטרה פגום.לאחר כחודש הוחלפה היחידה העילית לאחר שפעמיים היו טכנאים ולבסוף צעקתי על שירות הלקוחות וקיבלתי עוד שלוש שנות אחריות על חשבון החברה ,אז נכון לא היה כיף בלי מזגן ,אבל ,בסופו של דבר השירות היה טוב.

 

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

מיצובישי,פוגיטסו,דייקין זה הרבה רמות מעל במחיר, את LG אי אפשר להכלליל יחד באותה רשימה.

 

תלונות תמצא גם על טורנדו ותדיראן, אבל לפחות באלקטרה אפשר להגיע למישהו בכיר בקלות ויש ניטור של תלונות בפורומים.

נעזרתי באופציה הזו לפני המון זמן, אבל אני יודע שהיא עדיין קיימת.

 

עריכה: תדיראן מציעים 3 שנות אחריות אאל"ט

פורסם

דניאל - תודה. עם lg יש לי ניסיון עגום ובעבודה המיצובישי לא מפסיקים לעשות בעיות. ככה שכנראה לכל חברה יש את הצרות שלה.

 

היתרון בתדיראלקטרה שהם נפוצים והטכנאים מכירים אותם. אז אני מתמקד בהם.

 

שייק - בדקתי עכשיו וזה שנה אחת.

אלקטרב יתנו 3 תמורת 199₪.

 

יוגב - תודה אשקול אותו. למרות שעל הנייר האלקטרה זול יותר ובדירוג אנרגטי עדיף.

 

אין פה אפחד עם אלקטרה גו/פלטינום?

פורסם

רק daikin , אני חי באוסטרליה וזה המזגן שנחשב הכי טוב פה , מה שמביאים לכם בארץ אלקטרה ותדיראן זה מזגנים סינים שקונים באיביי פה רק עם מדבקה אחרת או בכל מיני מחסני עודפים הזויים איכות ירודה ,אם היה מזגן תוצרת הארץ זה היה טוב רק כבר לא משתלם להם לייצר הכל מסין .

×
×
  • תוכן חדש...